Şimdi Ara

##APPLE ATI'Yİ SEÇTİ NVIDIA'DA MORALLER BOZULDU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple yeni seri Imac ve Imac Prolarda ATI'yi seçerek bu yeni modellerde atinin
    ekran kartlarıyla yola devam edeceğini söyledi.

http://www.apple.com/uk/macpro/features/graphics.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 30 Temmuz 2010; 10:04:36 >

• mantıklı bir seçim gibi duruyor
    apple neden daha çok ısısnan , daha çok güç tüketen ve daha pahalı gpu'ları tercih etsin ki ?
    apple makinelerde genelde parça değişimi mecbur kalmadıkça yapılmaz;
    öyle havalandırması çok profesyonel kasalarda kullanılmaz ;fermilerin çok ısındığı düşünülürse uzun vadede mac'in problem yaşama
    olasılığı daha yüksek olur ayrıca maliyet ve enerji tüketimi olarak düşünürsek ATI doğal olarak daha mantıklı seçim olmuş.

NVIDIA fanı arkadaşları merak ediyorum bakalım bu olaya nasıl bir kulp bulacaklar
    kesin apple dandik bir firma ; physx olmadan apple da olmaz gibi komik varsayımlar ile gelecekler
    yorumları merakla bekliyorum.
  • eyefinitynin de bu seçimde önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum, neticesinde grafik sektörünün büyük bölümü mac kullanıyor
  • Yeahh işte bu
  • İLK ADIM grafik çözümlerinde olmuş bunun devamında platform olarak AMD yi tercih ederlerse Intel'in hali komik olur
  • hepiniz mac kullandığı ve amd babanızın firması olduğu için yeaaaahhh! diye gezinin komik çocuklarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

hepiniz mac kullandığı ve amd babanızın firması olduğu için yeaaaahhh! diye gezinin komik çocuklarsınız.

Ben intel kullanıyorum ama amd yide destekliyorum rekabet kullanıcıya yarar
  • quote:

hepiniz mac kullandığı ve amd babanızın firması olduğu için yeaaaahhh! diye gezinin komik çocuklarsınız.

• haberde nvidia'yı tercih etti diye yazssaydı aynı tepkiyi verirmiyidn ?
    böyle eline iğne batmış gibi verdiğiniz ani ve panikli tepkileriniz çok hoş ve eğlendirici.
    quote:

• quote:

seninki nvidia bizimkide amd olsun bari
  • apple da doğru yolu bulmuş
  • Gorunuse gore amd-ati dizginleri eline almaya basladi !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

ne komıktır kı su an kullandıgım pc de ati ekran akrtı var kör gözlü fanboy sürüsü başlıkla haber baya tarafsız değil mi? apple ati seçti yerine nvidia da moraller bozuldu? baslık dısında calısanlar tek tek sıtıfa edıp atıde bedava calısma kararı aldı felan dıye zırvalasaymıs tam aolcakmıs. zevkten 4 köşe olurdunuz.

• bozulsun cok iyi olmus

adamlar TR de kart satıyorlar

ama verdikleri ithalatcı firmalara kar limiti koymuyorlar

yarasın

kart geliyor ilk hafta 850 tl

2 hafta sonra 570 tl

şu kar marjına bakınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

mantıklı bir seçim gibi duruyor
    apple neden daha çok ısısnan , daha çok güç tüketen ve daha pahalı gpu'ları tercih etsin ki ?
    apple makinelerde genelde parça değişimi mecbur kalmadıkça yapılmaz;
    öyle havalandırması çok profesyonel kasalarda kullanılmaz ;fermilerin çok ısındığı düşünülürse uzun vadede mac'in problem yaşama
    olasılığı daha yüksek olur ayrıca maliyet ve enerji tüketimi olarak düşünürsek ATI doğal olarak daha mantıklı seçim olmuş.

NVIDIA fanı arkadaşları merak ediyorum bakalım bu olaya nasıl bir kulp bulacaklar
    kesin apple dandik bir firma ; physx olmadan apple da olmaz gibi komik varsayımlar ile gelecekler
    yorumları merakla bekliyorum.

+1

• quote:

quote:

quote:

ne komıktır kı su an kullandıgım pc de ati ekran akrtı var kör gözlü fanboy sürüsü başlıkla haber baya tarafsız değil mi? apple ati seçti yerine nvidia da moraller bozuldu? baslık dısında calısanlar tek tek sıtıfa edıp atıde bedava calısma kararı aldı felan dıye zırvalasaymıs tam aolcakmıs. zevkten 4 köşe olurdunuz.

Hasbel kader işyerinde kullandığın pc üzerinde gelen ati bi kart warsa ve sen bunu bi şekilde kullanmak durumunda isen Bu kart sayesinde tarafsız yorum yapabilme yeteneğinemi sahip oluyorsun ? veya kullandığım pc de ati kart war ben TARAFSIZ YORUM YAPABİLİYORUM diyip kendinmi kandırıyorsun ?

• ancak yeni geliştirilen i7 li macbok prolarda gt330m kullanılıyor yanlışmıyım ?

http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=MTAyNTQzMzk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 30 Temmuz 2010; 15:20:48 >
  • o baktıklarınız en yeni seri degil. en yeni serilerde de muhtemelen 5870m falan kullanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

quote:

neden nvidia ya söylenen her sözü kendinize söylenmiş gibi kabul edip cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz ? merak ettim sadece
    quote:

quote:

Hasbel kader işyerinde kullandığın pc üzerinde gelen ati bi kart warsa ve sen bunu bi şekilde kullanmak durumunda isen Bu kart sayesinde tarafsız yorum yapabilme yeteneğinemi sahip oluyorsun ? veya kullandığım pc de ati kart war ben TARAFSIZ YORUM YAPABİLİYORUM diyip kendinmi kandırıyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

ATI kart kullanmakla tarafsız yorum yapmak arasında bağlantı kurabilen süpersonik hayal gücünü; bunun yanında AMD-ATI haber başlıklarına dalıp firmaya sallama, firmaya sallayacak bişey bulamadığı zamanlarda altında yorum yapanlara sallama azmini takdir ediyorum.

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 30 Temmuz 2010; 16:04:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.