Şimdi Ara

Apple, Avrupa mağazalarında Lightning micro-USB adaptörünü satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple, Avrupa mağazalarında Lightning micro-USB adaptörünü satışa sundu

Apple, Avrupa Komisyonu'nun tek bir şarj aletiyle tüm cihazların sarj edilebilmesi için getirilen şarta yeni cihazlarını uydurmak adına, Avrupa için yeni bir micro-USB adaptörünü de kullanıma sunuyor.

Komisyonun almış olduğu karara göre tüm telefonlar tek bir şarj aleti üzerinden şarj olmak zorundayken, Apple'ın telefonlarında yer verdiği portlarda bu şarta uygunluk bulunmamakta. Ancak Apple, daha öncede olduğu gibi yeni cihazları içinde yeni bir micro-USB portu geliştirmiş durumda. Lightning micro-USB adaptörünün Avrupa'da kutu içeriğinde yer edinip edinmeyeceği şu an için bilinmese de bu adaptörün sadece Avrupa'daki Apple mağazalarında göründüğünü de belirtmekte fayda var.

İngiltere mağazasında 15 pound'luk bir fiyat etiketine sahip olan Lightning micro-USB adaptörü, Fransa ve Almanya mağazalarında ise 19 avroluk bir fiyat etiketi ile sunulmuş durumda.

• Verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyden para kazanacaklarını şaşırdılar iyice...

Üşüyoruz Steve reyiz...

Not: Android kullanıyorum

• vay bre adaptörü bile 20 dolar

• Apple iPhone 5 ile şirket değerini kaybetmeye başlayabilir ama bu sattığı yan ürünler bile başlı başına gelir kaynağı. Adamlar rahat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Apple iPhone 5 ile şirket değerini kaybetmeye başlayabilir ama bu sattığı yan ürünler bile başlı başına gelir kaynağı. Adamlar rahat..

Şu tasarımcı kel adam varya o adam herşeyin başı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Apple iPhone 5 ile şirket değerini kaybetmeye başlayabilir ama bu sattığı yan ürünler bile başlı başına gelir kaynağı. Adamlar rahat..

Şu tasarımcı kel adam varya o adam herşeyin başı o

Bence o adamı Jobs öldükten sonra başa getirmeleri lazımdı. Steve Jobs yaratıcılığını devam ettirebilecek tek adam bu koskoca şirkette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefona direkt micro usb koysalar olmuyor muydu ?
  • bu plastik parçasının imalatı kaça maloluyor acaba merak ediyorum 1 dolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Telefona direkt micro usb koysalar olmuyor muydu ?

Strateji hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

bu plastik parçasının imalatı kaça maloluyor acaba merak ediyorum 1 dolar mı?

Bedavadir bence hediye mabinda vermişlerdir %100 kar

• quote:

Cin'de onu sarj adaptoruyle 1$ a mal ederler. Butun nand romu rami islemcisi ekraniyla iphone 4s in maliyeti 185$. Ufak plastik parcasi nedirki.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Cin'de onu sarj adaptoruyle 1$ a mal ederler. Butun nand romu rami islemcisi ekraniyla iphone 4s in maliyeti 185$. Ufak plastik parcasi nedirki.

+1 Katılıyorum Dostum
  • Fanboy yorumlarını bekliyorum. Yok apple hep aynı standartlarda ğretim yapar yirmi sene sonrada aynı şarj aleti kullanılır yok efendim apple şöyle böyle adamlar bir iphone 5 ile bütün türk fanboylarını çürüttü bakalım şimdi konuşamlardan ses çıkacak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.