Şimdi Ara

Apple Beats Solo2 Wireless Kulaklık Fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam ben de bir iki cihaz aldım yakın zamanda ama şans işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı benim de başıma geldi, 1 ay önce aldım 6 Plus :)
  • Ayın 14ünde 6s aldım bu nasıl şans. Sizce iade edip tekrar satın almayı denemelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 17 Haziran 2016; 16:22:56 >
  • y_ahmet Y kullanıcısına yanıt
    Durdugun kabahat. Aos'dan aldıysanız arayıp durumu izah edin belki bir güzellik yaparlar. Yada direk iade edip yeniden eğitim alışverişi yapın. 600 liralık kulaklık bence azımsanmamalı..

• Bugün apple zorluya gittim ve durumu izah ettim. Cihazı ayın 14'ünde aldığımı bir gün için kaçırdığımı söyledim. Eğer cihazınız kutusuyla beraber yanınızdaysa hemen geri iade alıp tekrar size satıp beats'inizi hediye edelim dediler. Eğer benim durumumda olan varsa aklınızda olsun. Adamlar gerçekten müşteri memnuyeti konusuda çok iyiler. Kulaklığı henüz denemedim. 700tl'lik kulaklık iyidir heralde

• SE ye yok mu simdi

• Macbook Air Sipariş verdim. Bekliyorum . Havale İle 3600 Liraya Geliyor + Kulaklıkta en Az 800 TL . Çok güzel Bir kampanya Kaçırmayın derim
  • İpad mini 4te de geçerli olsa şu an alırdım :(

• Bu olay amerikada da var. ben de ağustosta orada olacağım ben yararlanabilir miyim acaba amerikadaki kampanyadan tecrübe eden oldu mu hiç?
  • iboocum kullanıcısına yanıt
    Abd apple store'da da kampanya görünüyor. Bende cumartesi günü gideceğim ilk fırsatta deneyimlerimi aktarırım ama daha önce ki alışverişlerimde de denk gelmiştim kimseye öğrenci belgesi falan sormamışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Abd apple store'da da kampanya görünüyor. Bende cumartesi günü gideceğim ilk fırsatta deneyimlerimi aktarırım ama daha önce ki alışverişlerimde de denk gelmiştim kimseye öğrenci belgesi falan sormamışlardı.

tamam hocam teşekkür ederim bekliyorum
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öğrenci belgeai falan sormuyorlar mı? Ben inşallah bu sene üniversiteye gideceğim, iPad Pro almayı düşünüyorum ama üniversiteye yazılmadan almak istiyorum. Yine de bedava kulaklık ve eğitim indirimi kampanyasından yararlanabilir miyim? (2 kardeşim var orta okula giden)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online eğitim mağazasından sepete ekleyerek doğrudan alabilirsiniz hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, yaz bitmeden alacağım inşallah :)

• Arkadaşlar Beats Solo Wireless almak için hangi ürünü almam gerekiyor ? İpadler arasında sadece ipad pro mu geçerli wireless için ?
  • Arkadaslar Zorlu'dan bu sekilde alinabilir mi acaba? Egitim icin olunca ne degisiyor, illa internetten mi almak lazim?

Direkt kulakligi veriyolar mi yaninda alirken, internetten alcak olursak sepete ucretsiz ekleniyor mu vs? Mobilim, detayli arastiramadim

• İlk mesajdaki linke bulunan bütün cihazlar geçerli. Ayrıca Solo2 Wireless için üstüne 300 tl ücret ödemeniz lazım, bedava olanı Powerbeats2.
  • B747 kullanıcısına yanıt
    İnternetten alırken eğitim mağazasından aldığınıza dikkat edin. Linkte edu yazar. Eğitim için olunca hiçbir şey değişmiyormuş diye öğrendim, direk gidip alabiliyormuşsunuz. Zorluda da eğitim indirimi ve kulaklık kampanyasından faydalanılıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

İlk mesajdaki linke bulunan bütün cihazlar geçerli. Ayrıca Solo2 Wireless için üstüne 300 tl ücret ödemeniz lazım, bedava olanı Powerbeats2.

Nasıl yani ipad mini 2 bile almış olsam üzerine 300 tl eklersem. Solo Wireless almış mı oluyorum ? İlk linkte tüm cihazlar mevcut ? Anlayamadım
  • İpad pro, iphone 6 ve 6s almaniz lazim powerbeats2 veriyor. 300 lira eklerseniz de solo wireless alabiliyorsunuz. Her üründe geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 26 Haziran 2016; 21:25:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.