Şimdi Ara

Apple Beats Solo2 Wireless Kulaklık Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim hayatınız için kampanya dahilinde bir Mac, iPad veya iPhone alın, Beats kablosuz kulaklık kazanın. Ayrıca, eğitime özel Apple fiyatları ile Mac veya iPad’de indirimden yararlanın.
    http://www.apple.com/tr-edu/shop
    Kulaklık değerleri baya yüksek. Apple böyle kampanyalar yapıyor muydu önceden de ?

• Eğitim için indirim daha öncede vardı. İphone hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar

Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 15 Haziran 2016; 23:24:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar

Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz

iphone alırsan powerbeats veriyorlar. Macbook alırsan beats solo 2 wireless veriyorlar. Ayrıca öğrenci olduğunu belirtmek için ise öğrenci belgesi şart
  • Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım

SE modeli de kampanyaya dahil hocam.Yanlış yönlendirmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Ben de SE modeli kampanyaya dahil değil diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Buds Tek Kulaklık Bağlama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi fırsat. Eskiden macbook almasaydım suan kesin alırdım cidden kulaklık icin bile alınır. Yanlıs fiyat vermiyim ama beatsın kablosuz kulaklıkları 900 tlden başlıyordu. Bu onlardan mı bilmiyorum ama bence cok iyi fırsat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad pro 9.7 almayı düşünüyorum fiyatta indirim olmuyor galiba sadece kulaklık düşüyor

• SE kampanyaya dahil değil. Iphone 6s ve 6s pluslarda hediye edilen kulaklık in ear powerbeats2. Fakat 300 tl daha ödeyerek Beats Solo 2 wireless alabiliyorsunuz ki bence farkı verip bu kulaklık alınmalı. 300 tl bu kulaklık için bedava sayılır...

• Telefon alma arifesindekilere iyi oldu kampanya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar

iphone alırsan powerbeats veriyorlar. Macbook alırsan beats solo 2 wireless veriyorlar. Ayrıca öğrenci olduğunu belirtmek için ise öğrenci belgesi şart

Eğitim mağazasında ögrenci olduğunuzu kanıtlamak için herhangi bir prosedür uygulanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Eğitim mağazasında ögrenci olduğunuzu kanıtlamak için herhangi bir prosedür uygulanmıyor.

Ne yani her gelen öğrenciyim diye alır be onları

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Alan alıyor zaten hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Evet bencede kimseyi yanlis yönlendirmeyin. İphone SE kampanyaya dahil değil. Bu da benim "bence" görüşüm değil, apple'in sitesinde yazan.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Se dahil..

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Se dahil..

Yahu adamlar turkce yazmis iphone 6 veya 6s alin diye hala se dahil diyorsunuz. Türkçe yahu Türkçe! Sayfa her urunun fiyatini gosterir SE dahil değil. Sayfa altinda * aciklamasi var okuyun, o da Türkçe gerçi.

• Sayfa altındaki * aciklamasini bulamayanlar, erinenler, zor gelenler ve işine gelmeyenler için ekleyeyim. Hala anlamayan varsa yapacak bir şey yok, son kez yaziyorum: iphone SE kampanya kapsaminda değil.

• Keşke biraz daha (bir iki ay) erken yapılmış bir kampanya olsaydı da biz de yararlansaydık. Yeni cihaz alacaklar için çok iyi bir fırsat. Özellikle MacBook alacaklara Solo2 müthiş bir fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Keşke biraz daha (bir iki ay) erken yapılmış bir kampanya olsaydı da biz de yararlansaydık. Yeni cihaz alacaklar için çok iyi bir fırsat. Özellikle MacBook alacaklara Solo2 müthiş bir fırsat.

1 ay önce 6s plus aldım hay kafama varya. Pişman oldum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.