|
Apple bir kez daha Avrupa’da soruşturma altında
-
-
daha dun kardesimin sifresini unuttugu bir iphone'u sifirlamak icin maymuna donduk. apple'id icin sifremi unuttum diyorsun sana eger baska bir apple cihazin yoksa iki hafta sonra mail aticaz falan diyor, yada hicbir sekilde apple id yi kurtaramiyorsan, iphone'un satin alma evraklari ile apple'a gidiyorsun cihazi acmalari icin.... yahu bu nasil bir deliliktir akil almiyor. dusunsene parasini vermissin yada birisi sana hediye etmis cihazi kullanamiyorsun.... neden ? ureticisi izin vermiyor. ulan bu nasil bir mulkiyet hakkidir ya.
Simdi millet derki ama olurmu iste bu sayede calinti iphone'larin kullanilmasini engelliyorlar... iyide kardesim ben bunu istiyormuyum acaba ? bana soruyormusun Iphone'u kitleyelimmi bu apple id icin yoksa cihazi sifirlayan herhangi birisi kullanabilsinmi diye ? yok. cunku apple daha iyisini bilir musterisinden. Musterisinin yerine dusunen, musterisinin karar verme ozgulurugunu elinden alan her sirkete dusmanim. konudan alakasiz bu yazdiklarim ama insallah AB bu apple'i daha cok sopalar boyle, alismislar heryerin abd gibi olmasina, millet sigir bizde cobaniyiz, istedigimiz gibi guder keseriz oh ne ala memleket.
-
Ben böyle zorba bir firma görmedim, “core technology fee” ney pardon,
araba alırsın kapısını açmak için ekstra para verirsin ikisi aynı şey, artık eminim, bazı ABD şirketleri ülkesi gibi zorba.
-
Tekelleşme kötüdür. Apple çok büyüdü. İşin kötüsü tüm gelecek trendler Apple'ı uzun süre cool marka olacağını gösteriyor. Doğmamış çocuğumun Apple müşterisi olacağı belli. O nedenle ciddi şekilde denetlenmesi lazım.
-
İCloud kullanma güvenlik özelliklerini devre dışı bırak kimse seni bunları kabul etmen için zorlamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka alanında da tekelleşmek için OpenAI ile güç birliği yaptılar. Apple OpenAI'a ödeme bile yapmıyor çünkü ikisi de birbirlerini taşıdıklarını inanıyorlar. Apple zaten kısmen hegemon bir şirket olarak yapay zekanın domine edeceğine inanılan bir gelecekte kendi bekasını garantilemeye çalışıyor. OpenAI da Apple aracılığıyla zaten ChatGPT ile büyük başarı elde ettiği chatbot yapay zeka alanında kendi hegemonyasının yolunu yapıyor. ChatGPT'nin popülaritesi ve başarısını katlamaya, Apple'ın ikonik ve elitist marka ismiyle füzyonlamaya çalışıyor (Apple Intelligence).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet cunku herkes teknoloji okur yazari herkes icloud'un nasil calistigini anliyor biliyor....
-
diğer ülkeler de amerika gibi süper kapitalist olsaydı (EU olmasaydı) emin olun blade runner, the boys veya alien filmlerindeki mega şeytani şirketler ortaya çıkmıştı şimdiye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X