Şimdi Ara

Google Yorumlarda 1 yıldız verildiği için Firma Sahibinin Dava Tehdidi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Google Yorumlarda bu ara sıkça rastlıyorum. İşletme sahibi kendisine verilen 1 yıldızı görünce üstü kapalı olarak dava ile tehdit ediyor.

Bu durumu insanları sindirmek için yaptıklarını biliyorum. Cevapları şu şekildedir:

ALINTI

Adınıza açılmış iş emri ve rapor numaranızı paylaşıp bizlerle iletişime geçmenizi bekliyoruz aksi takdirde firmamız AVUKATLARINDAN HAKKINIZDA YASAL İŞLEM başlatılacaktır

ALINTI SONU

Kendileri, kendi adları ile onlarca 5 yıldız veriyorlar :) Orada sorun yok tabi.

Sizin de bu tip sindirmelere karşı dirençli durmanızı tavsiye ederim çünkü tüm avukat arkadaşlarım, bu konu dava edilse bile direk takipsizlik verileceğini söylüyor.

Bahsettiğim husus, yorumda hakaret, karalama ve kişilik haklarına saldırı olmadan, sadece 1 yıldız verilen durumlar içindir.

Teşekkürler;

• he de geç

• Birinin işletmesine istediğim puanı verdiğim için dava mı açılacakmış yani? Lan oğlum millet ne kafalar yaşıyor ya gerçekten. (Ciddi ciddi bunu sindirmek için kullananlara diyorum yanlış anlaşılmasın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Arkadaşı da dedi ki, biz de arkadaş için 1 yıldız vermiştik başımız ağrımasın :)

Bir sıkıntı olmayacağını söyledim.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Evet gerçekten üzülüyorum. Aslında bunu yazan işletmeye, sırf bu cevabından dolayı 1 yıldız vermek gerekiyor.

• Takip +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.