Şimdi Ara

Google'ın yeni yapay zeka aracı, çalınan YouTube hesaplarının geri alınmasına yardımcı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google'ın yeni yapay zeka aracı, çalınan YouTube hesaplarının geri alınmasına yardımcı olacak
    YouTube, hacklenen kullanıcıların hesaplarını kurtarmalarına ve gelecekteki saldırılara karşı korumalarına olanak tanıyan yeni yapay zeka asistan özelliğini sundu. Yeni çalınan YouTube kanalı asistanı, uygun içerik oluşturuculara hesapları saldırıya uğradığında sorunu gidermeleri için bir yol sunacak.

Ayrıca Bkz.Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı, kripto para canlı yayını yapıldı

Yapay zeka aracı adım adım yönlendirecek

Asistan, etkilenen kullanıcıların Google oturum açma bilgilerini güvence altına almalarına, bilgisayar korsanının kanallarında yapmış olabileceği herhangi bir değişikliği (kanal ismini değiştirme, videoları silme gibi) geri almalarına ve kanallarını hacker’lardan korumalarına yardımcı olmak için bir dizi soru soracak. Araç, kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmış ve kurtarma süreci boyunca kullanıcıyı adım adım yönlendirecek.

Bu özellik şu anda yalnızca İngilizce olarak ve belirli içerik oluşturucu grubunun kullanımına açık. YouTube, yeni aracı tüm içerik oluşturuculara ne zaman açacağına dair bir bilgi paylaşmadı. Araca erişimi olmayanlar için YouTube, sosyal medya aracılığıyla destek ekibine (@TeamYouTube) ulaşılmasını öneriyor.

Kaynak:https://support.google.com/youtube/thread/292206327/a-new-way-to-access-support-for-hacked-youtube-accounts

• Ruhi Çenet bir yolunu bulur yine çaldırır. (Marka olmak böyle bi şey)

• Sevgili Google, Motor1türkiye sayfasını açın önce bi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanal zekalar güvenirliğini ispat etmeden yapacakları herşey akılda soru işaretleri bırakacaktır.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Ne vardı ki o sayfa da?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Hacklediler, sonra profil resmini kendi profil resimlerini yapıp kendi hesaplarından telif attılar. Google da bunu yedi, hesabı kapattı.

Haberim yoktu 😂 instagramdan denk geliyordu bazen. Ordan aklımda kalmış.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    2 aydan fazla oldu galiba

👍

O zor iş. Linus bile hacklediğinde Google'a ulaşmanın ne kadar zor olduğundan bahsediyordu. Google müşteri hizmetleri aşırı zayıf bir şirket. He belki bu alet işleri çözebilir ama gene zor gibi.

• Saçma sapan , uzun uzun yazışmalar sona erecek desenize. Güzel .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.