Vatan'dan alınan Notebook için MS OFFICE zorunluluğu
Merhabalar;
Vatan Bilgisayar bana Notebook alımı sonrası yaklaşık 10bin TL fark ödeyerek MS OFFICE ( en az 4 yıllık ) ve güvenlik programları kuracaklarını söyledi. Aksi takdirde yazılımsal olarak garanti dışı kalır dedi.
Bu gibi durumlar için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Normal Windows 11'i kurdurup başka birşey yapmamalarını mı söyleyelim?
Teşekkürler;
Merhaba arkadaşlar,
Max. 30bin TL seviyesinde sanırım Lenovo olacak şekilde i5 işlemcili notebook bakıyorum.
Basic işler için kullanacağım ( Excel, Email, Video, resim kesme biçme vs ).
Bir de şunu soracağım. Vatan Bilgisayar mesela diyor ki, notebook 30bin TL ise, yaklaşık 10bin TL de MS OFFICE programları ile güvenlik programını kurdurmaya gider.
Eğer MS OFFICE'i buradan kurdurmazsanız, yazılım garanti dışı kalır. Bu parayı illa vermek zorunda mıyım? Bu programları nasıl kendim yüklerim?
Notebook almayalı yıllar oldu, unuttum açıkçası.
N11 ve Mediamarkt Para iademi yapmıyor
Herkese merhabalar,
Herhalde 20 yıldır internet üzerinden alışveriş yaparım. Bu kadar sorunlu bir alışveriş sanırım daha önce yaşamamıştım.
08 Kasım 2024 tarihinde @n11com üzerinden, satıcısı: Mediamarkt olan firmadan, Dyson Hot&Cool Formaldehyde Hava Temizleyiciyi 26199 TL karşılığında 205575657933 nolu sipariş no.su ile satın aldım.
Ürün geldiğinden beri düzgün çalışmadığı ve ben bu ürüne ofisten de hakim olduğum için servise gönderdim. Servis de ekli formu yollayarak, anakart arızası dedi ve para iadesi uygundur dedi. Cihazı da geri göndermedi ve "Mediamarkt bizim anlaşmalı satıcımız. Tüm iade işlemlerini bu şekilde yapıyoruz" dedi.
Ben de N11'in talebi üzerine servis formunu 23 Kasım 2024'te yolladım email aracılığıyla N11'e ve hatta Mediamarkt Müşteri Hizmetleri'ne yolladım.
Gerek n11 Müşteri Hizmetleri ile görüşmem neticesinde, gerekse "Mağazaya Soru Sor" kısmından Mediamarkt'a yazmama rağmen kesinlikle bir sonuç alamıyorum.
Bana n11 tarafından tek yazılan "İncelemeler devam ediyor" gibi cümleler. Mediamarkt'a yazarsam zaten sürekli kopyala yapıştır cümleler. Mediamarkt Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum, Pazaryerinden satılan online alışverişlere biz bakmıyoruz diyorlar.
Tüketici Hakem Heyetine toplamda 3 başvuru yaptım. İlki 15 gün olmuştur, tabi ki daha onlardan dönüş yok.
İşin özeti kesinlikle para iademi alamıyorum. SIFIR ürün al, arızalı çıksın, sen mağdur ol. Bir güzel ekstremde ödemesini de yapmak zorunda kaldım.
İnanın artık yıldım. Dava açayım diyorum, THK kararı olumsuz verirse dava açılabiliyormuş çünkü Ticaret Mahkemelerinde bir alt limit varmış vs vs.
Çok gerekmedikçe kimsenin başını şişirmemek adına foruma yazmam ama belki bir yol gösteren, yardım eden olur ümidiyle yazdım.
Okuyan, soran destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Silinebilir
Silinebilir
Arkadaşlar bende yıllar önce aldığım aşağıdaki amfili 5+1 ses sistemi var.
https://www.philips.com.tr/c-p/HTR5000_01/-
Pioneer S-SLT 200 modelini aşağıdaki linkte satıyorlar anca amfi gerektiği söyleniyor. Bu hoparlörler/takım benim amfi ile uyumlu olur mu?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
https://www.n11.com/televizyon-ve-ses-sistemleri/ses-sistemleri/uydu-hoparlor
https://www.gsaelektronik.com/pioneer-s-slt200-ev-sinema-hoparlor-sistemi-5-li-takim
Windows 7 Ultimate Ses Sorunu
|
İki Bilgisayar Arası Dosya Paylaşımı Yapmak
|
Android'den PC'ye hızlı dosya aktarımı nasıl olur?
|
Digitürk Kutu Güncellemesi Sorunu 3.195
|
Alışveriş yaptıklarım; illker84 (oyun sattım) buzmavili (Ps2 sattım),alps(oyun aldım),Jestman(oyun aldım),Bukalemun,bukalemuns(oyun sattım),quatronic(oyun aldım),ozay06 (oyun sattım) ,supermanTr (oyun sattım),recepyarmali(oyun sattım),stk7216(oyun sattım) pmanager (oyun aldım mw3) Galifianakis (oyun sattım) *planet* (oyun aldım) Problemli alışverişlerim: Buzmavili (kusurlu PS4 kolu satmıştır). |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 884
İkinci El Bölümü Mesajları: 240
Konularının görüntülenme sayısı: 11.059 (Bu ay: 447)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun