Şimdi Ara

N11 ve Mediamarkt Para iademi yapmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herhalde 20 yıldır internet üzerinden alışveriş yaparım. Bu kadar sorunlu bir alışveriş sanırım daha önce yaşamamıştım.

08 Kasım 2024 tarihinde @n11com üzerinden, satıcısı: Mediamarkt olan firmadan, Dyson Hot&Cool Formaldehyde Hava Temizleyiciyi 26199 TL karşılığında 205575657933 nolu sipariş no.su ile satın aldım.

Ürün geldiğinden beri düzgün çalışmadığı ve ben bu ürüne ofisten de hakim olduğum için servise gönderdim. Servis de ekli formu yollayarak, anakart arızası dedi ve para iadesi uygundur dedi. Cihazı da geri göndermedi ve "Mediamarkt bizim anlaşmalı satıcımız. Tüm iade işlemlerini bu şekilde yapıyoruz" dedi.

Ben de N11'in talebi üzerine servis formunu 23 Kasım 2024'te yolladım email aracılığıyla N11'e ve hatta Mediamarkt Müşteri Hizmetleri'ne yolladım.

Gerek n11 Müşteri Hizmetleri ile görüşmem neticesinde, gerekse "Mağazaya Soru Sor" kısmından Mediamarkt'a yazmama rağmen kesinlikle bir sonuç alamıyorum.

Bana n11 tarafından tek yazılan "İncelemeler devam ediyor" gibi cümleler. Mediamarkt'a yazarsam zaten sürekli kopyala yapıştır cümleler. Mediamarkt Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum, Pazaryerinden satılan online alışverişlere biz bakmıyoruz diyorlar.

Tüketici Hakem Heyetine toplamda 3 başvuru yaptım. İlki 15 gün olmuştur, tabi ki daha onlardan dönüş yok.

İşin özeti kesinlikle para iademi alamıyorum. SIFIR ürün al, arızalı çıksın, sen mağdur ol. Bir güzel ekstremde ödemesini de yapmak zorunda kaldım.

İnanın artık yıldım. Dava açayım diyorum, THK kararı olumsuz verirse dava açılabiliyormuş çünkü Ticaret Mahkemelerinde bir alt limit varmış vs vs.

Çok gerekmedikçe kimsenin başını şişirmemek adına foruma yazmam ama belki bir yol gösteren, yardım eden olur ümidiyle yazdım.

Okuyan, soran destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam sorma bende geçen tava aldım ucuz diye biri paylaşmıştı bi arkadaş, n11 ve mediamark
    İlk yarım saat sonra siparişim iptal talebi verdim reddettiler, ürünü gönderdim iade etmediler.
    Mh talepte bulunsum oyaladılar 15 günde anca aldım iadeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O kadar çok kopyala-yapıştır mesaj var ki, muhatap bulamıyorum.

• basta hatayı mediamarkt dan bir şey alarak yapmışsınız. bunlar yurtdışında bile böyle. up için yazıyorum, umarım çözülür. hiçbir şey de olmuyodur o kadar eminim ki copy paste cevap veriyor bi şey yaptıkları yok.

parayı geri kesin alırsınız da uzun sürecek gibi

amazon 30k olsun

mediamarkt 25 olsun

ekstra 5k veririm umrumda bile değil, en azından kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 15 Aralık 2024; 2:45:32 >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Amazon'u ben de çok seviyorum ama resmen 2. el sitesine döndü. Ne alsam kullanılmış geldiği çok belli oluyor.

Bir de küçük bir ürün aldım. Damacana pompası (Amazondan). Satıcı farklı idi, servis raporu istediler. Adamlarda bizde servis yok dedi. Ürün 2 ayda bozulduğu ile kaldım. Ne iade edebildim, ne ürünü kullanabildim.

Yoksa TV falan alacaksam Amazon'dan alayım diyorum ama eski tadı inanın ki yok.

Bence ben hatayı Mediamarkt ile değil de N11 üzerinden Mediamarkt ile alarak yaptım. Direk muhattabından alınca sorun daha hızlı çözülüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.