Arkadaşlar selamlar,
Google Yorumlarda bu ara sıkça rastlıyorum. İşletme sahibi kendisine verilen 1 yıldızı görünce üstü kapalı olarak dava ile tehdit ediyor.
Bu durumu insanları sindirmek için yaptıklarını biliyorum. Cevapları şu şekildedir:
ALINTI
Adınıza açılmış iş emri ve rapor numaranızı paylaşıp bizlerle iletişime geçmenizi bekliyoruz aksi takdirde firmamız AVUKATLARINDAN HAKKINIZDA YASAL İŞLEM başlatılacaktır
ALINTI SONU
Kendileri, kendi adları ile onlarca 5 yıldız veriyorlar :) Orada sorun yok tabi.
Sizin de bu tip sindirmelere karşı dirençli durmanızı tavsiye ederim çünkü tüm avukat arkadaşlarım, bu konu dava edilse bile direk takipsizlik verileceğini söylüyor.
Bahsettiğim husus, yorumda hakaret, karalama ve kişilik haklarına saldırı olmadan, sadece 1 yıldız verilen durumlar içindir.
Teşekkürler;
Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba,
Amazon hesabımdan gerek canlı yardıma, gerekse beni arayın kısmından bağlanamıyorum.
Canlı Yardım'da teknik arıza diyor, Aramada ise "Müşteri hizmetlerine bağlanmak için şu tuşa basın" dedikten sonra tuşlama yapınca, şu anda hizmet veremiyoruz gibi bir sesli yanıt çıkıyor.
Direk mesaj atınca da dönüş yapmıyorlar.
Amazon'la ilgili son dönemde epeyce şikayet duyuyorum. Benzer olayı yaşayan var mıdır?
Teşekkürler;
Samsung S24 Plus mı Xiaomi 14 mü alınır?
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında hangisini tercih edersiniz.
Şu anda Xiaomi 14, 5bin TL daha pahalı. Xiaomi ele küçük gelir mi ondan emin olamıyorum.
Samsung S24 küçük geliyordu, ondan PLUS'a bakıyorum.
PES 09 ONLINE için bir soru?
|
Hayat bir gün, o da bugün. |
Referanslarım : cellaris, bukalemuns, tolga_casanova Sorunlu alışverişler: Buzmavili (bozuk ürün sattı) |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 1.264 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic