Şimdi Ara

Apple, Brad Pitt ve George Clooney'li Wolfs 2'yi rafa kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brad Pitt ve George Clooney'nin başrollerini paylaştığı Wolfs, eylül ayında izleyici ile buluştu. Bir Apple yapımı olan Wolfs, sinemalarda gösterime girdikten bir hafta sonra Apple TV+'a geldi. Burada da ilgiyle karşılandı. Hatta en çok izlenen Apple TV+ filmi oldu. Tam da o sıralar hem George Clooney, hem de filmin yönetmeni Jon Watts, bir devam filmi çekileceğini duyurdu.

Ancak aradan geçen iki ayda planlar değişmiş gibi görünüyor. Çünkü Jon Watts şimdi devam filminin çekilmeyeceğini söylüyor. Collider'a verdiği röportajda gelecek projelerine değinen Watts, bir sonraki filminin ne olacağını bilmediğini, çünkü Wolfs 2'nin büyük ihtimalle gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Ayrıca Bkz.Pixar'ın yeni filmi Elio'dan fragman yayınlandı

Wolfs 2'nin Neden İptal Edildiği Merak Konusu Oldu

İlk film Apple TV+'ta böylesine popüler olmuşken, devam filminin neden iptal edildiği merak konusu oldu. Bu konuda pek çok farklı söylentinin ortaya çıkması üzerine Watts ikinci bir açıklama daha yaptı ve filmi Apple'ın değil kendisinin rafa kaldırdığını açıkladı. Apple'ın ilk filmi sinemada sadece bir hafta tutup hemen Apple TV+'a getirmesine bozulan yönetmen, devam filmi için aldığı parayı Apple'a iade etmiş ve devam filmi projesini de rafa kaldırmış.

Aksiyon ve komedi türlerini harmanlayan Wolfs, zenginlerin başı belaya girdiğinde sorunu ortadan kaldırması için aradıkları iki kişiye odaklanıyor. Normalde işlerinin doğası gereği tek başlarına çalışan bu kişiler, aynı için aranınca, hiç aşina olmadıkları bir dinamiğe ayak uydurmak zorunda kalıyorlar.

Kaynak:https://deadline.com/2024/11/wolfs-sequel-apple-1236186017/

• Sırf oyuncular için çok izlenmiştir. Tamamen çöp bir film.

• Bence baya baya kaliteli bir filmdi... ha eksikleri vs vardı ama devamı olabilirdi... sanırım kazanç talep edildiği gibi olmadı.

• Vasat kelimesi bile bu film için fazla gelir. Aslında ele alınan konu gayet iyi bir film çıkartabilecek potansiyel barındırıyor. Ama öyle saçma işlenmiş ki resmen son 20-25 dk'sında uykum geldi.

• Apple'ın parası bitti herhalde, Clooney ve Pitt'e parası yetmiyor olmalı. Yav %1000 zam mı olur? 🤨

• Filmi gömen çok ama ben izlerken gayet keyf aldım. Son dönemlerde kefiyle izlediğim filmlerden biriydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seyretmedim ama muhtemelen Mr. & Mrs. Smith benzeri bir içeriği vardır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlemedim anca şu ikili iyi bir iş çıkarır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özeldiğimiz bi tad ile geldi ve çok beğendim .mizah anlayışını anlamayanlar beğenmemiş olabilir .eleştirmemek gerek onlarıda çünkü anlamadıkları şeye yorum yapamıyorlar ve beğenmedik diyorlar.

• Apple TV+ zaten bize hiç gelmedi üstüne geçen hafta yapılan %900 lük fiyat artışı ile apple tv nin albenisini yok etti. Sırf bir yerde dursun diye başka yerlerde olan filmleri satın alıyordum. 19 tl için kalkıp orayı burayı açmayım daha iyi ses kalitesi daha iyi görüntü için para verilir mantığı güzeldi. Şuan 2000 yılından kalma filme 200 tl istiyor fiyatlandırması da saçmalık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.