Bildirim
Apple camiasına giriş yapıyorum yardım ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle aramıza hoş geldin Cihaz modelini kafanda belirlemişsen (ki belirlemişsin) gerisini düşünme bile. En büyük sorun iPhone 5S / 6 / 6S / SE arasından hangisini seçeceğine karar vermek oluyor -
Hele telefonu al gel konuşuruz
Burda her türlü yardımı göreceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: GhostBf58
İPhone 6s alıyorum 1 2 haftaya ve ilk iPhone telefonum olacak ne yapmam lazım ne yapmamam lazım . Apple hakkında ki görüşleriniz nedir . Tavsiye bekliyorum . (Şimdi ki telefon note 4)
Kardes eminmisin. Bu isin geri donusu yok. Apple zehri kana karistimmi asla kurtulamazsin hep yenisi hep yenisi devam edersin -
quote:
Orijinalden alıntı: @koray.tekler
Burda her türlü yardımı göreceksin
Yani , şimdiden pasta felan mi keselim kutlamamı yapalım. -
Hosgeldin yiğen bu camida icabinda yeri gelir iosu katıksız kullanır yeri gelir jb yaparız bu alemde padişahta biziz kralda biziz ona göre
Saçma bi giriş yaptım kabul ediyorum lakin heyecanımı dizginleyemedim.Okuduğum, duyduğum bütün olumsuz yorumlara rağmen Allah nasip kısmet ederse eylülde bi 6s 64gb silver alacağım 6s çok fazla begenimi kazandı daha ucuza daha iyi bi telefon çıksa bile şuan ilgimi çekmez. Bu zamana kadar hiç marka takintim yoktu akıllı telefonları sevmezdim bile ama bu telefon beni çok etkiledi hhakkıa hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RownikaL -- 26 Haziran 2016; 10:29:48 > -
İPhone de tek sorun şarj diye duyduk biliyoruz onun hakkında ne diyorsunuz.. oyun oynamam sosyal medya ağırlıklı takılırım arada YouTube filan 6s bataryası yeterli olur mu 1 gün dayanması için ? -
quote:
Orijinalden alıntı: RownikaL
Hosgeldin yiğen bu camida icabinda yeri gelir iosu katıksız kullanır yeri gelir jb yaparız bu alemde padişahta biziz kralda biziz ona göre
Saçma bi giriş yaptım kabul ediyorum lakin heyecanımı dizginleyemedim.Okuduğum, duyduğum bütün olumsuz yorumlara rağmen Allah nasip kısmet ederse eylülde bi 6s 64gb silver alacağım 6s çok fazla begenimi kazandı daha ucuza daha iyi bi telefon çıksa bile şuan ilgimi çekmez. Bu zamana kadar hiç marka takintim yoktu akıllı telefonları sevmezdim bile ama bu telefon beni çok etkiledi hhakkıa hayırlısı
Hosbulduk :) aynen marka takıntısı değil tipi özelliği filan bi albenisi var sanada şimdiden hayırlı olsun
-
quote:
İPhone 6s alıyorum 1 2 haftaya ve ilk iPhone telefonum olacak ne yapmam lazım ne yapmamam lazım . Apple hakkında ki görüşleriniz nedir . Tavsiye bekliyorum . (Şimdi ki telefon note 4)
Şuan Temmuz ayindayiz size tavsiyem eger ki bekleyecek durumdaysaniz aceleniz yok ise Iphone 7'yi bekleyin derim cunku kisa bir sure kaldi almisken son guncel Iphone telefonunu alin Eylul'de tanitilacak Ekim'de ulkemizde satisa sunulacak elinizdeki Note 4'te telefon sorunlu degilse sizi bu vakte kadar idare edecektir ama tabi tercih sizin . -
quote:
Orijinalden alıntı: MambaVino
quote:
Şuan Temmuz ayindayiz size tavsiyem eger ki bekleyecek durumdaysaniz aceleniz yok ise Iphone 7'yi bekleyin derim cunku kisa bir sure kaldi almisken son guncel Iphone telefonunu alin Eylul'de tanitilacak Ekim'de ulkemizde satisa sunulacak elinizdeki Note 4'te telefon sorunlu degilse sizi bu vakte kadar idare edecektir ama tabi tercih sizin .
Telefonu yurt dışından getiriyorum dayım buraya gelecek gelirken ona aldiriyorum yoksa dediğin son derece mantıklı bir şey ama dayım 1 yıl filan daha yok malesef :)
-
aldığında apple kimlik oluşturup kullanmaya başla. Diğer platformlardan geçişte kolaylık olması için appleın uygulaması var, onu kullanabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: GhostBf58quote:
Orijinalden alıntı: MambaVino
quote:
Şuan Temmuz ayindayiz size tavsiyem eger ki bekleyecek durumdaysaniz aceleniz yok ise Iphone 7'yi bekleyin derim cunku kisa bir sure kaldi almisken son guncel Iphone telefonunu alin Eylul'de tanitilacak Ekim'de ulkemizde satisa sunulacak elinizdeki Note 4'te telefon sorunlu degilse sizi bu vakte kadar idare edecektir ama tabi tercih sizin .
Telefonu yurt dışından getiriyorum dayım buraya gelecek gelirken ona aldiriyorum yoksa dediğin son derece mantıklı bir şey ama dayım 1 yıl filan daha yok malesef :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: @koray.tekler
Burda her türlü yardımı göreceksin
Yani , şimdiden pasta felan mi keselim kutlamamı yapalım.
Yok yahu Arkadaşı rahatlatmak istedim :) -
pasta olayını arkaşa söyledim hocam size katılıyorum -
Almayın -
Plus ın bataryası daha iyi gidiyor ama 6s te yeterlidirquote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Almayın -
İlk çıktığında G2, sonra G3 kullandım ve bu hafta içi 6s+ 64gb ile aranıza katılıyorum. Geride problemsiz bir G2, 5 kere farklı sorunlardan servise gitmiş ve şu an tüketici hakem heyetine başvurduğum bir G3 var. Sonuç lehime olursa LG'nin tüm kabahatlerini LG kısmında göreceksiniz :) Umarım iphone üzmez diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: drkengin
Plus ın bataryası daha iyi gidiyor ama 6s te yeterlidir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 26 Haziran 2016; 21:22:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
aldığında apple kimlik oluşturup kullanmaya başla. Diğer platformlardan geçişte kolaylık olması için appleın uygulaması var, onu kullanabilirsin.
Apple kimlik iCould mudur nedir bi de iTunes için ayrıca yardım isteyecem zaten :) telefon gelsinde -
quote:
Hocam çok büyük ya Plus da zaten telefonu çok zorlayan biride değilim -
hocalar bende bugün yarın 6s 16 gb la aranıza katılıcam bize ios un inceliklerini gösterirseniz çok dua alırsınız apple camiasında bizim elimizden tutun birazquote:
Orijinalden alıntı: GhostBf58quote:
Hocam çok büyük ya Plus da zaten telefonu çok zorlayan biride değilim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdi55 -- 27 Haziran 2016; 4:21:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: abdi55
hocalar bende bugün yarın 6s 16 gb la aranıza katılıcam bize ios un inceliklerini gösterirseniz çok dua alırsınız apple camiasında bizim elimizden tutun biraz
16 GB yeter mi sence hafıza kartı yok bisi yok bence uzun süre kullanırım diyorsan biraz daha koy 64 GB al
Benzer içerikler
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- arayan numara yok
- telefonu kılıfsız kullanmak
- kapsam süresi doldu ne demek
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- iphone açılmıyor kesin çözüm
- iphone pil yüzdesi
- 15 pro lansman rengi
- iphone 16 duvar kağıdı
- iphone 12 radyasyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X