Şimdi Ara

Apple, çevrimiçi mağaza tasarımlarını iOS6 ile birlikte değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Apple’ın WWDC 2012’de iOS6’yı tanıtmasıyla birlikte mobil işletim sisteminin ufak tefek birçok yeni özellik kazandığı belirtilmişti. 

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran iOS6’da dikkat çeken özellikler olduğu gibi perde arkasında kalan bazı yeniliklerde yok değil. Apple’ın uygulama, film, müzik, e-kitap satışlarını gerçekleştirdiği Appstore, iBookstore ve iTunes mağazalarında iOS6 ile birlikte arayüz değişikliğine gidilerek mağazalara yepyeni bir görünüm kazandırılıyor. Yenilenmiş arayüzde büyük bir işleve sahip olacak Facebook entegrasyonu ile kullanıcılar uygulamaları veya içerikleri beğenip Facebook üzerinden arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde paylaşma fırsatı buluyor. Ön izleme konusunda da bir takım yeniliklerin sunulduğu ara yüzde ön izlenen içerikler artık özel bir listede tutulacak ve bu liste üzerinden kontrol yapan kullanıcılar beğendikleri içerikleri hızlı bir şekilde satın alabilecek. Ayrıca ön izleme listesi iCloud üzerinden farklı iOS cihazları arasında eş zamanlanabilecek.

Grafik tasarımlarında da ufak tefek değişiklere gidilen yeni arayüzde, Facebook entegrasyonu ile de sosyal bir yapı kazandırılan mağaza uygulamalarının kullanıcı deneyimine nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.

• Kim ne derse desin Apple
  • Bu iyi oldu, sıkılmıştım AppStore'un görünümünden.
  • kim ne derse desin android
  • Mağaza derken ben de mimari anlamda mağazaları sandım. Başlıkta Çevrimiçi/online mağaza ibaresini kullanmanız daha doğru olurdu bence.
  • İphone 5 cıksada s2yi değiştirsem artık
  • Yeni güzel bol uygulamalı bir işletim sistemi çıksada bu os ları değiştirsem artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • androidin mağazası çok sık güncellendi ve geldiği noktayı açıkcası oldukça beğeniyorum. googleplay uygulaması gerçekten mağazada dolaşırken ios platformuna göre daha rahat bir gezinti imkanı sunuyor. umarım apple'da biraz daha üstüne ekleyerek daha keyifli dolaşılabilecek bir mağaza yapar. bazen mağazanın sıkıcılığından giresim gelmiyor. ama google play öyle değil mesela orada ekran görüntüleri en üstte duruyor ve bu büyük kolaylık sağlıyor. ama iosta ekran görüntülerine erişmek için hep sayfayı kaydır git mantığı var. daha bir çok avantajı var bence google'ın , umarım iosda böyle güzel bir değişiklik yapar..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 12 Haziran 2012; 17:42:31 >
  • Şuan ki tasarım aslında gayet sade ve iyi ancak değiştirilirse bundan daha iyi olacağına eminim.

• Başlıkta Çevrimiçi/online mağaza ibaresini kullanmanız daha doğru olurdu bence.

• Bu şık ve ultra ince kablosuz klavye ve uzaktan masaüstü / dizüstü / tablet daha uygun ve rahat kullanım sağlar ki, 10 metre uzaklıkta, PC / dizüstü / tablet kontrol edebilirsiniz.http://url.ie/ffz8

• eski store daha iyi yada biz ona alıştık ondan :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.