|
Bildirim
Çok daha uygun fiyata aynı işi gören adaptörler var. Üstelik PD yanında QC desteği de var.
UGREEN 36W 2 Bağlantı Noktalı Güç Dağıtımı 3.0 Macbook iPad Galaxy iPhone için 20W 30W ile uyumludur.https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZT69MHK/ref=cm_sw_r_cp_api_i_GS8R7KRFWW5FP438T84M An itibari ile 326 TL. |
Baseus Gan2 adaptör vardı 65 wattlık birkaç ay önce 300-400 liraya satılıyordu. Bu onun yanında çöp kimse kusura bakmasın.
|
Ben Xiaominin kutu çıkması 33 Wat şarj başlığı ve kablosunu Türkiyede 7-8 ay önce 50 TL ye alıyordum.(şimdi 150 TL diyorlar)
Irak'ta ise 3-4 dolara alıyorduk. Apple 1000 TL yi geçmiş |
Fiyata bak, şaka gibi. Gerçi 20 Dolara bez parçası satan adamlardan daha azı da beklenemezdi. |
Bari küçük olsaydı. Apple’da bir yandan haklı. Sırf Apple mağazasından sırf Apple aksesuarı alan o kadar çok kişi var ki.
Bu fiyata satmamak yatırımcılarına ayıp olur. |
su apple kadar milleti dudukleyen firma yok..
|
4000 tl beklerdim :) |
4000 tl beklerdim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Haziran 2022; 14:41:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
370 TL ye bez satan adamdan be bekliyorsun ? |
|
Fiyata bak, şaka gibi. Gerçi 20 Dolara bez parçası satan adamlardan daha azı da beklenemezdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil_kirpi -- 19 Haziran 2022; 14:10:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |