Şimdi Ara

apple cihazları, ipad, jailbreak ve pil süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EwOoS

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

her yasal olmayan işlemi yapanlara hırsız diyenlere hastayım.

hiç mi internetten film müzik mp3 flan izlemezsin,dinlemezsiniz. Herkesin windowsu,ofisi orjinal mi ? her oyunu orjinal mi ??????? şaka gibi şaka...

Arkadaş yasal olmayan birçok sey hırsızlıktır.Eger hırsızlık olmasaydı yasal olurdu.Senin dediklerinin hepsi hırsızlık.Müzik indirmek film indirmek.Hiç yasal para vermeden film indirilen mp3 indirilen biryer gördün mü ? Benim bildigim birtek ttnet yapmakta onada ücret veriyosun. O yuzden hiçbişey saka degil hepsi gercek bunların.

madem yasal değil neden bu siteler kapatılmıyor ? bedava paylaşım yapan yüzlerce site var

• Hangi birini kapatacaksın hergün kaç tane açılmakta.Ama kapanandan örnek verecek olursak en güzel örnek limewire olurdu heralde.Ayrıca neden sanatçılar korsandan yakınmakta nedenini bir düsünürseniz hep benzeri siteler yüzünden oldugunu görürsünüz.Neyse arkadaşın konusu sapmasın benim bildigim kadarıyla pil süresi düsmekte.Cunku program cok indiriyorsunuz birde jb oldugu icin pil süresi normale göre düsmekte.Benim tavsiyem yapmamanızdan yana.
  • bence jbnin ilk 3 gününde düşmesi normal çünkü jb nin yapabildiklerini görmek için herşeyi yüklüyorsunuz maşallah
    ama sonra ilgi yavaş yavaş düşüyor ve her şey düzene oturuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: rock43v3r

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

:) tartışmaya girmeyelim şimdi neyse. Apple jailbreak'e karsı değil zaten yoksa bu kadar cihaz satamazdi. Cihazları alan kisilerin %90'i jailbreak yapıyor o acıdan sorun yok. Ben soru sordum cevAbini bilen varsa yazsın.

Istatistiksel olarak cihazi alanlarin %3 kadari jailbreak yapiyor.Nerenizden uydurdunuz %90i merak ettim...

amacı sadece internete girmek ve hava atmak olan standart kullanıcılardan bahsetmiyorum bu forumda yer alan ve bu aletleri kullanmayı bilen teknolojiyi seven kişilerden bahsediyorum. oranı tahmini verdim ki yanıldığımı da sanmıyorum jailbreak ile ilgili konulara bakarsanız ortalama olarak 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde. bana apple'ın yaptığı anketlerden istatistiklerden bahsetmeyin onlar zaten kandırmaca her firma yapıyor bunu önemli olan realitedir. buna göre istatistik yaparsak original olmayan yazılım kullanan sayısı da %5 çıkacaktır ama tabi ki doğru bir bilgi olmayacaktır.

Hmm apple in istatistikleri kandirmacaysa hangi istatistik dogru? Senin istatistiklerin mi?
    Teknolojiden anlamakla jailbreak in de hicbir ilgisi yok, teknolojiden anlayanlar hirsiz olur diye birsey yok cunku.Bu aletleri kullanmayi bilen, jailbreak yapmaz bu arada, jailbreaksiz cok daha iyi calistigini cok daha iyi kullanildigini bilir. Cydia dan uygulama yukledim diye kendini teknoloji gurusu zannedenler teknolojiye en uzak kisilerdir.
    Ayrica jailbreak yapmak zorunda olanlari, veya hirsizlik disi nedenlerle jaibreak yapanlari elbette hirsizdan saymiyorum.

yazdığım şeylere farklı anlamlar yüklüyorsun teknolojiden anlamayan birisi jailbreak yapamaz demek istediğim bu. teknoloji gurusu vs. olur demedim dikkat ettiysen. parası olan kişi zaten uğraşmıyor bunlarla jailbreak zart-zurtla e aletler zaten fahiş fiyata satılıyor neden adamlara hakettiklerinden daha fazla para kazandıralım. kaldı ki yasal değil diye bir şey yok ben bir kere ipod touch 2gye jailbreak yaptım sonra çok yavaşladığı için sildim ve ipadde de böyle mi diye bir soru sordum olay nerelere geldi. ipad de 10 tane uygulamam vardır en az 30-40 usd ödemişimdir ama bir noktadan sonra istediğin uygualamalar fazla olmaya ve dolayısıyla fazla para ödememize neden oluyor herkes zengin değil ve o makineye o kadar para verdikten sonra en azından uygulamaları ücretsiz yüklemek ister. isteyen para verir istemeyen vermez...

ayrıca hırsızdan sayıyorum zart-zurt çok komik laflar. benim zamanımdan çalıyorsun sende buda hırsızlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock43v3r -- 3 Ocak 2011; 16:55:45 >

• quote:

quote:

hiç mi internetten film müzik mp3 flan izlemezsin,dinlemezsiniz. Herkesin windowsu,ofisi orjinal mi ? her oyunu orjinal mi ??????? şaka gibi şaka...

Arkadaş yasal olmayan birçok sey hırsızlıktır.Eger hırsızlık olmasaydı yasal olurdu.Senin dediklerinin hepsi hırsızlık.Müzik indirmek film indirmek.Hiç yasal para vermeden film indirilen mp3 indirilen biryer gördün mü ? Benim bildigim birtek ttnet yapmakta onada ücret veriyosun. O yuzden hiçbişey saka degil hepsi gercek bunların.

Tabiki gerçek onda bir sorun yok.Zaten bende biliyorum bunları ama ben veya sen cıkıp tanımadıgım ınsalara ileri geri yok hırsız yok çalıyor flan diye mızmızlanıyormuyuz ?? Her koyun kendi bacagından asılır . Onun için kimin neyi nasıl yaptıgı başkasını ilgilendirmez.
    Şaka olayıda insanlar kendilerini sütten çıkmış akkaşık gibi görüp millete sataşması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 3 Ocak 2011; 17:45:26 >

• quote:

quote:

quote:

Tabiki gerçek onda bir sorun yok.Zaten bende biliyorum bunları ama ben veya sen cıkıp tanımadıgım ınsalara ileri geri yok hırsız yok çalıyor flan diye mızmızlanıyormuyuz ?? Her koyun kendi bacagından asılır . Onun için kimin neyi nasıl yaptıgı başkasını ilgilendirmez.
    Şaka olayıda insanlar kendilerini sütten çıkmış akkaşık gibi görüp millete sataşması

Haklısınız.Herkesin yaptıgı kendini ilgilendirir.Kimse kimseye karışmamalı diye düsünüyorum..

• jailbreak ve unlock sonrası görülen sıkıntılar neler?

1-şebeke problemi
    2-Bataryanın eskisine oranla daha çabuk bitmesi
    3-
  • quote:

Tüm apple cihazlarına (iphone, itouch vs.) neden jailbreak yapılıyorsa bende ipad e ücretsiz application yüklemek için jailbreak yapacağım başka bir nedeni yok :)

Tüm apple cihazlarına sadece korsan uygulama yüklemek için jailbreak yapılmaz. Neyse tartışmaya gerek yok konuya gelelim;

Cihazda adam gibi fazla uygulama,oyun yok anlaşılan. Jailbreak yapınca oyun oynama miktarınız artacağından şarj da daha az gidecektir. Yoksa jailbreak'ın bataryaya etkisi yok. iPhone'dan biliyorum. Jailbreaklı cihazı cebime koyup 24 saat boyunca sadece 15-20 dk konuşma yaptığım şekliyle şarjı %10 kadar azaldı. Bu da normal demek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

quote:

Tüm apple cihazlarına (iphone, itouch vs.) neden jailbreak yapılıyorsa bende ipad e ücretsiz application yüklemek için jailbreak yapacağım başka bir nedeni yok :)

Tüm apple cihazlarına sadece korsan uygulama yüklemek için jailbreak yapılmaz. Neyse tartışmaya gerek yok konuya gelelim;

Cihazda adam gibi fazla uygulama,oyun yok anlaşılan. Jailbreak yapınca oyun oynama miktarınız artacağından şarj da daha az gidecektir. Yoksa jailbreak'ın bataryaya etkisi yok. iPhone'dan biliyorum. Jailbreaklı cihazı cebime koyup 24 saat boyunca sadece 15-20 dk konuşma yaptığım şekliyle şarjı %10 kadar azaldı. Bu da normal demek bence.

açıkçası ben ipod touch a sadece uygulama yüklemek için jailbreak yaptım ve sonuç olarak hiç memnun olmadım fazla uygulama yüklememe rağmen pil şakır şakır bitiyordu. tabiki herkesin amacı farklıdır kimisi farklı özelliklerinden yararlanmak için jb yapar kimisi uygulama için vs. mevzumuz bu değil ben soru sordum pil süresi ile ilgili kimisi sormuş niye jb yapacaksın? e sanane ister uygulama ister deneme ister başka bir şey mevzu bu değil bilmem anlatabiliyormuyum? zaten cihazı restore ettim ve ipada jb yapmaktanda vazgeçtim pil süresi önemli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.