Şimdi Ara

Apple'dan 0,5m Lighting-USB kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple'dan 0,5m Lighting-USB kablosu

iPhone 5 ile birlikte Lighting ismini verdiği yeni arayüz bağlantı noktasını benimseyen Apple, bu kapsamda hazırladığı aksesuar çözümlerine bir yenisini daha ekledi.

Kısa bir süre önce 0,5 metrelik Thunderbolt-Thunderbolt kablosunu satışa sunan Apple, aynı şekilde dün itibariyle 0,5 metrelik Lighting-USB kablosunu satışa sundu. 1 metrelik kablonun fiyatını 19 dolar olarak belirleyen Apple, daha kısa olmasına rağmen 0,5 metrelik yeni Lighting-USB kablosunun fiyatını 19 dolar olarak belirlemiş.

Öte yandan Apple, EarPods'ların yanı sıra hali hazırda satışta olan mikrofonlu in ear monitor kulaklığını da küçük bir tasarımsal değişiklik yaparak yeniledi.

Apple'dan 0,5m Lighting-USB kablosu

• oh miss gibi yarım metre kardalar

• 0.5 metre ölçülerinde lightning kablo omg ! Yine devrim niteliğinde bir yenilik olmuş hemen apple store'a gitmeliyim. !
    Fakirler bu nimetlere erişemiyor, yaşa varol apple. Apple marka din olsun arkasından giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

0.5 metre ölçülerinde lightning kablo omg ! Yine devrim niteliğinde bir yenilik olmuş hemen apple store'a gitmeliyim. !
    Fakirler bu nimetlere erişemiyor, yaşa varol apple. Apple marka din olsun arkasından giderim.

git seni tutanmi var. iphone heykeli yaptır önünde kapan hiç kafanı kaldırma. misafirlik kısa olur. resmen demir attın foruma. gerek yok yazdığın boş yoruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklıkda abuk tasarımdan vazgeçip doğru yolu bulmuşlar sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

kulaklıkda abuk tasarımdan vazgeçip doğru yolu bulmuşlar sonunda.

yeni tasarımdan vazgeçilmedi sadece bi alternatif bu 2sinden birini alabilirsin

• quote:

0.5 metre ölçülerinde lightning kablo omg ! Yine devrim niteliğinde bir yenilik olmuş hemen apple store'a gitmeliyim. !

ergen evladım ki evlat olsan sevilmezsin - veya + önemli değil kendi nickinle gel burası Apple tapınağı değil teknoloji Forumu kendine sakla yazdığın yorumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculine

quote:

ergen evladım ki evlat olsan sevilmezsin - veya + önemli değil kendi nickinle gel burası Apple tapınağı değil teknoloji Forumu kendine sakla yazdığın yorumu

Yahu adam bes belli dalga gecmis herseyi kendi buldugunu sanan ve her degisikligi devrim gibi gosteren Apple ve onun muritleriyle. Neden ciddiye alip tepki gosteriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

quote:

Orijinalden alıntı: masculine

quote:

Yahu adam bes belli dalga gecmis herseyi kendi buldugunu sanan ve her degisikligi devrim gibi gosteren Apple ve onun muritleriyle. Neden ciddiye alip tepki gosteriyorsunuz.

haklısın ağa aklı başında olsa bunu yapmaz. amerika ya burdan gidiliyor sanıyor zavallı.

• quote:

Bu tür mesajlar hep misafir üyelikten geliyor

• apple işini biliyo yarım yarım saplıyo kazığı.

• apple kazık yemenin en kolay yolu...

• ARkadaşlar apple sadece işletim sistemi için 6 milyar dolardan fazla para harcamış. Diğerleri ? bedava işletim sistemini yükleyip yalandan bi arayüz programı atıp satıyor. Ayrıca iphone un birim maliyeti benzer fiyatlı telefonların hepsinden daha fazla. Yani apple alarak, donanımına ve yazılımına daha fazla para harcanmış bir cihaz alıyorsunuz. Böyle taraftar zihniyetiyle davranıp, gerçek kazığı atanları kaçırmayın.

• quote:

0.5 metre ölçülerinde lightning kablo omg ! Yine devrim niteliğinde bir yenilik olmuş hemen apple storea gitmeliyim. !Fakirler bu nimetlere erişemiyor, yaşa varol apple. Apple marka din olsun arkasından giderim.

Şu adamı birde cidden apple fanı sanıp yorum yapanlar varsa öldürüyosunuz beni adam sadece kızıştırmak için yapıyor dediklerini ciddiye alıyosunuz

• apple yarım metre usb kablosunu satışa sunmuş müthiş önemli bir haber

• quote:

kavgaları hep bu misafirler başlatıyor

• Allah akıl fikir versin,adamlar kablo çıkarmış sanki fiber optik kablo o hadi onu geçtim böyle önemsiz şeylerin haberimi olur

• Kulaklıklar bildiğin kulak içi(in-ear) olmuşlar.

• quote:

Adam haklı.
    Bazılarınız ironi diye bir şey duymadı mı
    İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni

Not:Önce "Adam yerden göğe kadar haklı " yazdım.Sonra bazıları anlayamaz diye değiştirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.