Bildirim
Spigen Apple Lightning ve Data Kabloları [69,90]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bunların normal fiyatı bu hocam zaten bindirime indirim gösteriyorlar 3lü olanı zamanında 35 tlye almıştım hiç tavsiye etmem alacak var ise.. çok şert örgüden dolayı ve girip çıktıgı için birbirine bozulmuştu (ankerin örgülü kablosu daha kaliteli mesela) -
Daha ucuza bulamadım hocam en ucuz Amazon’da 90 lira
Data kablosu lazımdı bana şarjdan ziyade MFİ lisansı olduğu için aldım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kaliteliyse usb c lightning fiyati kotu degil aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu nedir arkadaş basit bir kablo 70-90 tl, lisans ayağına... -
valla orjinal ve kaliteli kablolara tonla para dökmüşümdür ios için,Blitzwolfun örgülü kablosu dışında hepsi aynı benim için (o da tırnaklarından biri karardığı için çalışmıyor) en son bıkıp migrostan 7,90 a aldığım kablo gayet düzgün işimi görüyor. -
Çöp ürünler çöp fiyatlar. Kaliteli bir ürün istiyorsanız akilliphone.com dan Baseus kabloları deneyin derim. Baseus un ürünleri gerçekten çok kaliteli. -
Her ne kadar MFI lisanslı deselerde hiç bir şekilde MFI lisansı olmadığınıquote:
Orijinalden alıntı: nucLear
Çöp ürünler çöp fiyatlar. Kaliteli bir ürün istiyorsanız akilliphone.com dan Baseus kabloları deneyin derim. Baseus un ürünleri gerçekten çok kaliteli.bu siteden görebiliriz. Teknosa'nın markası Preo'nun bile 1 tane kablosunda MFI lisansı varken, Miniso'nun tonla ürününde MFI lisansı varken. Baseus'un 1 ürününün çıkmaması. Açıkçası MFI lisansı olmayabilir, ama MFI lisansı olmadan var diyorsa bir firma o firmanın ürünlerine güvenmem.
-
MFI lisansı varmı yokmu o konuda iddiam yok ama birçok ürününü kullandım ve hala kullanıyorum baseus markasının. Gerçekten kaliteli ve hiçbir sorun yaşatmadı bana. iphone cihazım için 18w PD destekli adaptör ve kablo aldım. deliler gibi şark ediyor yarım saatte xs max %50yi geçiyor. -
Hocam lisans olur olmaz bu çok sorun değil. Ama hiç bir üründe lisansı yokken bir veya bir kaç ürüne MFI lisansım diyorsa o firmaya açıkçası güvenmem. Kalite standardının olduğunu da düşünmem. Bir parti ürün çok kaliteli olur, bir başka parti üründe ise bir çok sorun olabilir.
Spigen'e gelirsek ise eh diyebilirim. Ama fiyatları pahalı f/p olarak pahalı, şuan için. -
Ben de baseus 3in1 kullanıyorum ama ios için sadece şarj var, veri aktarımı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hpnin var bunlardan daha kaliteli ve çok dahada ucuz 3-4 aydır kullanıyorum, sıkıntısı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 3 Mayıs 2020; 2:22:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X