Şimdi Ara

Apple'dan tarihi rekor: 74.7 milyon iPhone satışı, 18.4 milyar dolar faaliyet karı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Şuan alinabilecek tek iPhone var , o da iPhone 5S

Şuan alinabilecek tek iPhone var , o da iPhone 6S/64
  • quote:

Aynen. Lg g2 kullanıyordum. Artık resmen sıkıldım devasal telefonlardan. Tablet gibi büyük bütün markaların high end seviyesi telefoları. Bu rezilliğe iphone da 6 serisi ile katıldı. Hiç kimse demesin bana 4,7 inc ideal falan diye. Yok efendim kocaman işte. Plus konuşmaya bile gerek yok. Donanımlar da aynı değil zaten.

Neyse kısa keseyim baktım 5s ucuzlamış. 4 inc ekran tam istediğim gibi. 64 bit işlemci kamera batarya falan işimi görür. Yaptım bir çılgınlık ve g2 den ip5s'e geçtim. Beni bilenler bilir ağır android fanboyuydum. Bu telefonla ilk defa ios ile tanıştım ve önceden söylediğim herşeyi yalayıp yuttum. İphone 5s malesef küçük ekranlı yüksek performanslı bir telefon arayanlar için son gemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Curutecek kanitin var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

3.500 liralık fiyatıyla nerdeyse 3 tane asgari ücret yani gerçekten tam f/p cihazı Yurtdışında olanlar için neysede ülkemizde bir telefona bu paraları vermek aptallık bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alinti: smart1978

ya siz cidden inanyyormusunuz böyle ?eylere hayyr diceksin ki apple çok büyük bi firma böyle ?eylere gerek duymaz :) ama asyl büyük firmalaryn bu ?ekilde ilerledi?ini cidden anlayamyyormusunuz. Reklam cast ajans gibi yerlerle ba?lantynyz yoksa bu gibi durumlary bilmemeniz normal. :) adamlar haberlere konu olacak olay niteli?i ta?yyan bu ve bunun gibi birçok ?eyle reklamyny yapyyor. sizde aaaa kyz arkadasyny kiralamyz iphone almys diyorsunuz. bunun örneklerini kendi ülkemizdede görebilirsiniz. misal apple store açyly?yna gittiyseniz zaten görmü?sünüzdür. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 27 Ocak 2016; 14:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

3.500 liralık fiyatıyla nerdeyse 3 tane asgari ücret yani gerçekten tam f/p cihazı Yurtdışında olanlar için neysede ülkemizde bir telefona bu paraları vermek aptallık bana göre

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alynty: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alynty: TheMarjinaLs

?uan alinabilecek tek iPhone var , o da iPhone 5S

?uan alinabilecek tek iPhone var , o da iPhone 6S/64

3.500 liralyk fiyatyyla nerdeyse 3 tane asgari ücret yani gerçekten tam f/p cihazy Yurtdy?ynda olanlar için neysede ülkemizde bir telefona bu paralary vermek aptallyk bana göre

2-3 ay önce 6s/64 lük yurtdy?yndan 2280 e aldym + kayyt.

Neden 5s de?il diye soracak olursanyz tek sykynty ram. yeni gelecek olan i?letim sistemleri ve 1gb ram malum dü?ük kalacak.

• forum yine hata verdi yazılar değişti nedense.
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    500 TL ye karisini pazarlayan haberi Adana da birkac gundur var.

Olay para olunca hersey yapiliyor ...

Halen su bahsettigim haberi curutecek bir kanit sunamadin hem haber curutulecek kadar eskimis bu sure zarfinda curutulememis ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

1000 tl ye çalışıp iPhone 6 Alan arkadaşımı görünce bu rakamlara şaşırmıyorum....

Geçen bayide fatura öderken kulak kesildim yan taraftakine, adam faturayı ödeyememiş icralık olmuş sonra ödemiş şimdi de kızına iphone 6s + alacak tarife ile.

İçimden Allah akıl fikir versin dedim.
  • adamlar i-tezek yapsa yine yok satar.

• Ekrem bizi bitirdi be

• 3gs satsa yine kar yapar bu marka .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

500 TL ye karisini pazarlayan haberi Adana da birkac gundur var.

Olay para olunca hersey yapiliyor ...

Halen su bahsettigim haberi curutecek bir kanit sunamadin hem haber curutulecek kadar eskimis bu sure zarfinda curutulememis ...

sen olayı çok başka şekilde anlıyorsun o yüzden tez çürütmeye falan gerek yok :) böyle düşünmeye devam et :)
    iyi forumlar... :)
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız çoğu kişinin yaptığı gibi artık reddit ve ya benzeri başka bir siteye geçiş yapma vakti geldi. Ara sıra konulara yardım için dh'ye girmek yeterli.
  • hangi firma çok kar yapiyorsa en düşük donanımıda o kullanıyor demektir.marka delisi olmuşuz,apple istanbul magazaları aşırı yogunluktan dolayı bu yılın sonlarına doğru istanbul 3.applestore magazasını açma hazırlıgında,guvenilir yabancı haber sitesinde okudum,yeni zellandalılar bizde hala 1 applestore miz yok diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi firma çok kar yapiyorsa en düşük donanımıda o kullanıyor demektir.marka delisi olmuşuz,apple istanbul magazaları aşırı yogunluktan dolayı bu yılın sonlarına doğru istanbul 3.applestore magazasını açma hazırlıgında,guvenilir yabancı haber sitesinde okudum,yeni zellandalılar bizde hala 1 applestore miz yok diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Vay be 74 milyon enayi he. Vay arkadaş dünyada bu kadar enayi var, yemin ederim azıcık dolandırıcılık olsaymış kanımda; Şimdi Apple bile yanımda solda sıfır kalırdı. :DHa Apple alan enayi mi demek istiyorsun diyenler çıkacak şimdi. Hayır efendim, dikkat ederseniz 74 milyon dedim, 74,7 milyon demedim. Böyle çıkış yaptıysan muhtemelen 74 milyon içindesin zaten.Aynı olay diğer firmalarda da var ama en çok Apple da. Android alanlarda telefonu ne için aldığını bile bilmeyen oranı %60-70 ise; Apple da %99 küsür. İki taraftaki bilmeyenler arasındaki tek fark. Android tarafındakiler en azından bilmeden bile olsa daha nitelikli bir telefon alıyor. :D Ki android i kötüleyenler de bu kısımdan çıkıyor genelde. 500TL ye android telefon alıyor sonra 3500TL ye İPhone alıp İPhone başka diyorlar. :D

Bu ne seviyesiz bir yorumdur ya. Şikayet edicektim ama uslubunuzu seviyesiz bulan başka insanlar hemen etmiş.

Bence cok seviyeli bir yorum, iPhone alanlar icin o kelime az bile bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Vay be 74 milyon enayi he. Vay arkadaş dünyada bu kadar enayi var, yemin ederim azıcık dolandırıcılık olsaymış kanımda; Şimdi Apple bile yanımda solda sıfır kalırdı. :DHa Apple alan enayi mi demek istiyorsun diyenler çıkacak şimdi. Hayır efendim, dikkat ederseniz 74 milyon dedim, 74,7 milyon demedim. Böyle çıkış yaptıysan muhtemelen 74 milyon içindesin zaten.Aynı olay diğer firmalarda da var ama en çok Apple da. Android alanlarda telefonu ne için aldığını bile bilmeyen oranı %60-70 ise; Apple da %99 küsür. İki taraftaki bilmeyenler arasındaki tek fark. Android tarafındakiler en azından bilmeden bile olsa daha nitelikli bir telefon alıyor. :D Ki android i kötüleyenler de bu kısımdan çıkıyor genelde. 500TL ye android telefon alıyor sonra 3500TL ye İPhone alıp İPhone başka diyorlar. :D

Bu ne seviyesiz bir yorumdur ya. Şikayet edicektim ama uslubunuzu seviyesiz bulan başka insanlar hemen etmiş.

Bence cok seviyeli bir yorum, iPhone alanlar icin o kelime az bile bence

• Simdi isin bir de soyle boyutu var.

Android acik kaynak kodlu bir sustem ve tek bir yazilim tum android telefonlarda kullanilsin diye tasarlanmis. Hal boyle olunca da firmalar farklilasmak adina sisteme arayuz giydiriryorlar. Bu da ozellikle dusuk donanimli telefonlarda soruna yol aciyor. Samsung note serisinde o kadar donanima ragmen yine de arayuzu hafifletme yoluna gitti. Ama yine de arada bir takiliyor. Bu normal cunku touchwiz dediginiz ayri bir isletim sistemi gibi calisoyor resmen. Bunun uzerine bir de android sistemi biniyor, varin gerisini siz dusunun.

android kullanicilari bunu bilerek cihazi satin aliyorlar.

Ama iosta arada hicbir sey yok. Her sey ikonlardan olusuyor. Menu bile yok. Buna ragemn Apple bile donanim arttirmak zorunda kaldi. Yeni ioslar artik eskileri kadar hafif degil. Efektler, suruklemeyle acilan menuler.... bunlar hepnarayuze yuk bindiren dokunuslar. O yuzden eski seri cihazlarda ios yavasliyor. Tabi bir de applein eskitme politikasini da buna ekleyince yeni cihaz almak kacinilmaz oluyor. Ancak iosun halen androidden hafif oldugu gerçeği de ortada duruyor.

Bunlari note kullanan biri olarak soyluyorum. Zira bir platformu kullanmak demek,ona koru korune baglanmak demek degildir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.