Şimdi Ara

Apple'dan tarihi rekor: 74.7 milyon iPhone satışı, 18.4 milyar dolar faaliyet karı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Android acik kaynak kodlu bir sustem ve tek bir yazilim tum android telefonlarda kullanilsin diye tasarlanmis. Hal boyle olunca da firmalar farklilasmak adina sisteme arayuz giydiriryorlar. Bu da ozellikle dusuk donanimli telefonlarda soruna yol aciyor. Samsung note serisinde o kadar donanima ragmen yine de arayuzu hafifletme yoluna gitti. Ama yine de arada bir takiliyor. Bu normal cunku touchwiz dediginiz ayri bir isletim sistemi gibi calisoyor resmen. Bunun uzerine bir de android sistemi biniyor, varin gerisini siz dusunun.

android kullanicilari bunu bilerek cihazi satin aliyorlar.

Ama iosta arada hicbir sey yok. Her sey ikonlardan olusuyor. Menu bile yok. Buna ragemn Apple bile donanim arttirmak zorunda kaldi. Yeni ioslar artik eskileri kadar hafif degil. Efektler, suruklemeyle acilan menuler.... bunlar hepnarayuze yuk bindiren dokunuslar. O yuzden eski seri cihazlarda ios yavasliyor. Tabi bir de applein eskitme politikasini da buna ekleyince yeni cihaz almak kacinilmaz oluyor. Ancak iosun halen androidden hafif oldugu gerçeği de ortada duruyor.

Bunlari note kullanan biri olarak soyluyorum. Zira bir platformu kullanmak demek,ona koru korune baglanmak demek degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya baltayı vurup gidiyorum; Android 5.02 yada 6.0 iyi bir donanımla en iyi işletim sistemidir.

Not: Mac kullanicisiyim + ipad kullanicisiyim telefon ise android. Fanboyluga luzum yok
    Not2: Asagida arkadas yazmis 500 liralik android ile 3500 liralik iosu karsiastiranlar hata icinde.

Ulan 1 yildan fazladir kullaniyorum, ios 6da birakmistim bu mereti iph 3g muhabbetlerini bilenler hatirlar.. malesef hala indirdiklerim klasorum yok bu sistemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 29 Ocak 2016; 12:53:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.