Şimdi Ara

Apple Destek ve Apple Store Rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 sene önce İngiltere'den bir 6s aldım. Telefonun bataryası epey zayıfladı. Buna bağlı olarakta performanı ciddi anlamda düştü. Apple destekle görüşüp pil testi yaptıktan sonra pili değiştirmeye karar verdim. Burada destek alıp alamayacağımı sordum. Desteklenen bir model olduğunu ve Türkiye'de destek alabileceğimi söyledi.

Malum servis süreci uzun sürebileceğinden zar zor bir randevu alıp (bu da ayrı bi vaka) Akasya Apple Store'a gittim. Saat 12.30 'da ki randevu için içeri girip check in yaptırıp bir masaya yönlendirildim ve bana bir numara tanımlandı. Burada bekleyip ilgili arkadaşın (Genius) geleceği söylendi. Yaklaşık yarım saat kimse gelmedi. Sonra (muhtemelen mağaza müdürü) olan kişi oradan geçerken neden kimsenin gelmediğini sordum.. Kendisi kontrol etti. Sizin rezervasyonunuz iptal olmuş ama ben yardımcı olup tekrar sıraya alayım gibi birşeyler söyledi.

O esnada telefonumu alıp tekrar kayıt yaparken bir takım şeyler sordu. Bende cihazı Londra'dan aldığımdan bahsettim. Tam o esnada burada yurt dışı cihazların tamirini yapmadıklarını ve benim burada destek göremeyeceğimi istersem Apple yetkili servislerine gidebileceğimi söyledi. Kendisine Apple destek ile görüştüğümü ve Türkiye'de destek alabileceğimi söyledikleri için geldiğimi belirttim.
    Burada yasalar müsade etmiyor dedi. Aynı yasalar yetkili servislerinize neden müsade ediyor dediğimde gayet çirkef bir şekilde açık ve net burada destek göremezsiniz dedi.

Sanki kendisi de bir Apple yetkili servisi değilmiş gibi.

Apple Destek ile tekrar görüşüp durumu aktardım. Bizim yapabileceğimiz bişey yok dedi.

Sizinle de bu deneyimimi paylaşayım istedim.

Apple Destek Görüşmesi ;

Güncelleme; Site de resim görüntelenemediği için direk link;
    https://store.donanimhaber.com/21/31/13/213113347fd938c319ed13c126510408.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 7 Mart 2018; 13:21:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.