Şimdi Ara

APPLE EARPODS Ses Azaldı Sorunu [TEMİZLEME] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
115.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hortlatma da benden gelsin ama değer valla. Earpod kulaklığım 1,5 senenin ardından sağ tarafından daha az ses vermeye başladı. Sol taraf normal şekilde çalışmaya devam ederken sağ tarafın sesi bayağı bir kısıldı. Neden herkeste sağ kulaklık bu duruma düşüyor anlamış değilim. Neyse arkadaşın dediği gibi bir temizleme yaptım. Kolonyağını bastım pamuğa bastıra bastıra çok da ıslak olmayacak şekilde temizledim. Arkadaki küçük deliği kapatıp yanda bulunan ve biraz daha büyük olan delikten iyice hava verdim ağzımla. Sonra kuruladım denedim düzelmedi. Attım kulaklığı bir kenara. 1 saat sonra lazım oldu taktım baktım sağ taraf düzelmiş.

Demem o ki arkadaşın anlattığı gibi güzelce alkol veya kolonyağı ile temizleyin sonra kurutun koyun bir kenara 1 saatliğine. Çalışırsa ne ala. Ben çocuk gibi sevindim. Zira 100 TL den fazla meret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akplt

Bir hortlatma da benden gelsin ama değer valla. Earpod kulaklığım 1,5 senenin ardından sağ tarafından daha az ses vermeye başladı. Sol taraf normal şekilde çalışmaya devam ederken sağ tarafın sesi bayağı bir kısıldı. Neden herkeste sağ kulaklık bu duruma düşüyor anlamış değilim. Neyse arkadaşın dediği gibi bir temizleme yaptım. Kolonyağını bastım pamuğa bastıra bastıra çok da ıslak olmayacak şekilde temizledim. Arkadaki küçük deliği kapatıp yanda bulunan ve biraz daha büyük olan delikten iyice hava verdim ağzımla. Sonra kuruladım denedim düzelmedi. Attım kulaklığı bir kenara. 1 saat sonra lazım oldu taktım baktım sağ taraf düzelmiş.

Demem o ki arkadaşın anlattığı gibi güzelce alkol veya kolonyağı ile temizleyin sonra kurutun koyun bir kenara 1 saatliğine. Çalışırsa ne ala. Ben çocuk gibi sevindim. Zira 100 TL den fazla meret.

İşinize yaradı ise ne Mutlu :)

• Deneyelim eve gidince

• Halen bakan varsa Hemen uygulayın Arkadaşlar Kolonya ile denedim %100 Çözüm ile karşılaştım.Teşşekkürler @Mrtpcu
  • Konu hortlatmaya değer

Bende birazdan sağ kulaklıkta deneyeceğim. Sonucu yazarım

Edit: Valla düzeldi 1.5 senelik kulaklığım sıfır gibi temiz yüksek ses veriyor. Resmen sağır sağır dinliyormuşum. konu açan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 21 Şubat 2018; 21:30:51 >
  • Teşekkürler hocam. Benim sol taraftan diğerine nazaran daha az ses geliyordu ve sorunu sayenizde çözdüm.

• Ceketimi yıkamadan önce kulaklığımı cebimde unutmuşum. Bir güzel yıkanmış ardından çamaşır asklığında haberim olmadan da kurumuş. Mükemmel ses vermeye tekrar başladı. :)
  • Şöyle bir bakayım dedim de konu sağlam hortlamış. Ama dediğim gibi buna değmiş, herkesin işine yaramış. Bu mesajla biraz daha hortlasın da insanlar faydalansın. Namussuzlar bilerek sağ kulaklığı bozulmaya eğilimli yapıp yenisini satma peşinde midir nedir anlamadım.

Rastgele :)

• Teşekkürler arkadaşım sayende yeni kulaklık almaktan kurtuldum 🙂

• Bende hortlatıyorum çok güzel bişey bu hortlatmak

• en iyi çözüm. kulaklığımdan ses birinden %20 digerinden %50 ses geliyordu. toplu iğne yardımı ile kulaklık ucundaki ızgarayı kaldırdım. ızgara metal. altında şeffaf plastik bir parça vardı. ızgarayı mendille temizledim. yerine el yordamı ile bi şekilde taktım. 2 kulaklık içinde aynı işlemi yaptım. sonuç gümbür gümbür ses çıkmaya başladı. ızgarayı çıkarmadan hiç bir şekilde iyi sonuç alamazsınız....
  • Az önce kızım macbook ta kullandığı earpods 3,5 jaklı kulaklığı getirdi baba sesi çok azaldı bilgisayar mı bozuldu diye, taktım kendi laptopuma durum aynı. Sonra bir search ve hop dh deyim. şimdi analtılanı yapcağım, etilde var kolonyada malum pandemi dönemi ne arasan var :)

Edit: Vallaha da oldu ya :))

Tabi üfleme işi olmadı, kolonyayı havlu kağıda koyup ses çıkışına hafif baskı yapıp temisledim ama yandaki deliklerden istediğin kadar üfle zerre hava gitmadi. Tam tersi ses çıkışı olan yerden vakumlama tekniği ile nefesimi çektim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 2 Kasım 2020; 20:18:55 >
  • luger55 L kullanıcısına yanıt
    Profesyonel degilseniz sakın uğraşmayın ızgara kolay kalkıyor fakat yerine kolay oturmuyor teller yamuluyor içindeki seffaf kayıp uçuyor. Yarım saatte anca takabildim ki bozulma riskide vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah razı olsun REİS az önce AirPods da denedim. 1 haftadır sol kulaklıktan kısık geliyordu ses , iğrenç bir durum müzik dinlerken .Her ikisinede yaptım . Yeminle arttık ses seviyesini %70 düşünüyorum ses felaket yükseldi
  • bir teşekkür hortu daha..

airpods 2. nesilde işe yaradı.

• 2022 hortlatması:

Konu sahibine teşekkürler airpods 2. nesil sol kulaklıktan az geliyodu ses, onu temizleyince bu sefer soldaki ses sağdan daha fazla gelmeye başladı :D sağı da temizledim hemen 2si de gümbür gümbür şuan. Sağlam üfleyin arkadaşlar, kolonyayı sürdüğünüz yerden pislikler çıkacak delikler temizlenip açılacak farkedersiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daydreamer12 -- 17 Mart 2022; 11:33:23 >
  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, sol kulaklık çalışmıyordu servis için randevu aldım. Üfleme yöntemiyle düzeldi :D

• kısa zaman aralıklarıyla önce sağ, sonra soldan az ses gelmeye başlamıştı. ikisinde de bu yöntemle düzelttim, çok teşekkürler.

• çok saçma geldi ama işe yaradı, eyv kardeş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.