Şimdi Ara

APPLE EARPODS Ses Azaldı Sorunu [TEMİZLEME]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
114.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Earpods'um un sesi azalmıştı ilk günki gibi değildi ve sağ kulaklıktan sola nazaran daha az ses geliyordu.

Bende kulaklık bağlı değil iken temizlemeye kalkıştım ve fark ettim ki kulaklığın ön ses çıkış yerindeki filtre tamamen kapanmıştı.
    Çözüm olarak ne mi yaptım :) İşte;

Not1: Alkolü tercih etmemin sebebi hoparlörünü ıslatmadan pisliği yumuşatabiliceği için.

Not2: Kesinlile üflemeden önce dudağınızı sürüceğiniz bölgeyi iyice dezenfeke edin.

Not3: Çok fazla üflemeyin dengeli üfleyin ki içindeki hoparlör basınçtan etlkilenmesin.

Not4: Eğer hava çıkıyor ama açılmıyorsa bi parmağınızla kulaklığın arkasındaki filtreyi kapatın sadece ucundan hava çıkabilsin.

Edit Düzeltmeler.
    Edit S İmage düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtpcu -- 21 Ekim 2014; 23:31:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AirPods'un Sesi Azaldı Sorunu Nasıl Çözülür

AirPods'un sesinin azalması, kullanıcıların karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ancak çoğu zaman basit bir temizlikle çözülebilir.

Nedenleri:

• Kir ve kulak kiri birikimi
    • Hasarlı hoparlör ızgaraları
    • Yazılım sorunları
    • Eşleşme sorunları

Çözüm Adımları:

1. AirPods'unuzu Temizleyin:

• AirPods'unuzu şarj kutusundan çıkarın.
    • Bir pamuklu çubuk veya yumuşak bir fırça kullanarak kulaklık uçlarını ve hoparlör ızgaralarını nazikçe temizleyin.
    • Kirleri gidermek için pamuklu çubuğa az miktarda alkol sürün.

2. Hoparlör Izgaralarını Kontrol Edin:

• Hoparlör ızgaralarının hasar veya tıkanıklık olup olmadığını kontrol edin.
    • Gerekirse, tıkanıklığı temizlemek için bir iğne veya kürdan kullanın.

3. Yazılımı Güncelleyin:

• AirPods'unuzu iPhone veya iPad'inizle eşleştirin.
    • Ayarlar > Bluetooth'a gidin.
    • AirPods'unuzun yanında "i" simgesine dokunun.
    • Yazılım Güncellemesi seçeneğini kontrol edin ve gerekirse güncellemeyi yükleyin.

4. Eşleşmeyi Sıfırlayın:

• AirPods'unuzu şarj kutusuna yerleştirin.
    • Şarj kutusunun arkasındaki kurulum düğmesini basılı tutun.
    • Gösterge ışığı beyaz yanıp sönmeye başlayana kadar düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
    • AirPods'unuzu yeniden eşleştirin.

5. Apple Destek ile İletişime Geçin:

• Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçin. Kullanım hataları veya donanım arızaları nedeniyle tamir veya değiştirme gerekebilir.

Bu adımları takip ederek AirPods'unuzdaki ses azalması sorununu çözebilir ve optimum ses performansını geri getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 404 - File or directory not found. böyle hata veriyo yoksa yapamadınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3189175C2

404 - File or directory not found. böyle hata veriyo yoksa yapamadınız mı
    Konuyu çok merak ettim. Aynı sıkıntı bende de var sanırım. Sağ taraftan az ses geliyor gibi. Ama resimler 404 Not Found veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Konuyu çok merak ettim. Aynı sıkıntı bende de var sanırım. Sağ taraftan az ses geliyor gibi. Ama resimler 404 Not Found veriyor.

Özür dilerim resimler upload etmemiş hemen düzeltiyorum
  • Aynı durumu ben de iPod nano kulaklığımda yaşadım. Ama ne kadar temizlesem de değişiklik olmadı. Genius'a gittim, kulaklığı değiştirdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Oda bi altarnatif :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtpcu

Oda bi altarnatif :)
    böyle olmamış s image şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmorelegend

böyle olmamış s image şart

Kusura bakmayın ya forum konu açmada felan biraz acemiyim aslında çok takılırım ama acemiyim :) Resim kodlarına ne eklersem küçülür bir yolu varsa editlerim
  • Yararlı olmuş bir de küçük hatırlatma kulağın içine giren tarafı arada sivri birrşey ile temizleyin çok fena kir doluyor eheh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Asıl amaç ordaki kiri çıkarmak zaten bu yandaki yer pek pislenmiyor yani en azından bende öyle :)
  • quote:

Teşekkürler :) Asıl amaç ordaki kiri çıkarmak zaten bu yandaki yer pek pislenmiyor yani en azından bende öyle :)
    simage yaparsanız küçülür
  • Alkolü nereden aldınız ? Home tuşu için almak istıyorumda saf alkol eczane verıyor mu acaba? Konu cok faydalı tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cana-cana -- 21 Ekim 2014; 2:04:38 >
  • Saf alkolu nereden bulabiliriz? Eczanede satarlar mi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Saf alkolu nereden bulabiliriz? Eczanede satarlar mi ki

Eczanede bulunuyor fakat benim arkadaşımın babası bize vermişti satışı yapılıyor mu bilmiyorum yani
    Ama kesinlikle bulunur eczanede
  • blackmorelegend kullanıcısına yanıt
    Düzelttim teşekkürler
  • quote:

Düzelttim teşekkürler
    oda güzel bi çözüm. kendi kulaklığımdaki sorun sol taraftan sesin belirgin biçimde az gelmesiydi. kulaklığın içindeki tel kısmı çok ince ve kirle tıkandığı için
    deliklere girebilecek ve temizliyecek tek şey traş fırçası. kesinlikle işe yarıyo saçma gelebilir ama deliklerin içine giren tek şey ve kiri çıkartıyo. deneyin benim sorunum %100
    düzeldi. alkol belki zarar verebilir hoparlörlere.
  • Beyler bende bu kulaklığı temizlemek amacıyla ıslak mendille bir güzel temizledim sonra taktığımda sağ tarafdan ses bir anda aşırı derecede azaldı sanırım içine kolonya falan kaçmıştı sorun olan kulaklık tarafının yan kısmındaki hoparlör çıkışından ağzımla minik bi vakum yaparak sorunu hallettim deneyin işe yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aytugkrt

Beyler bende bu kulaklığı temizlemek amacıyla ıslak mendille bir güzel temizledim sonra taktığımda sağ tarafdan ses bir anda aşırı derecede azaldı sanırım içine kolonya falan kaçmıştı sorun olan kulaklık tarafının yan kısmındaki hoparlör çıkışından ağzımla minik bi vakum yaparak sorunu hallettim deneyin işe yarayabilir
    Eğer kulaklığınız 1 seneyi doldurduysa kirlenmiştir.Asıl soru nasıl temizleyeceksiniz.İhtiyacınız olan tek şey piyasada 10-20 TL arasında satılan kontak temizleyiciler.
    Burada Püf nokta YAĞSIZ kontak sprey almanız.Basınçlı kapta olduğu için işiniz gerçekten kolay.
    Bir elektrik süpürgesini yanı başınıza alın kontak sprey ve kulağın ses çıkışına ufak dokunuşlarla sprey ve süpürgeyle vakum yapın.
    Buradaki kontak sıvı basınçla içeri nüfus eder ve içerideki tozları ve kulak kirlerini toplayıp süpürgeyle vakum yaparsınız en iyi sonucu alırsınız.
    Benim şu an kullandığım iem nozul dahil çıktığı için her seferinde mükemmel sonuç alırım.
    Bu kontak sıvısı uçucudur alkol türevi ekseriyetle elektronik devre temizliğinde kullanılır ve sizi temin ederim hiçbir zararı yoktur.
    Uygulamadan sonra baslarda iyileşme olur sahne genişler hi-frekansta hatırı sayılır yükselme olur.Tecrübeyle sabittir.
    Deneyin ufak tefek değil bariz farklı görün.
    Hadi selametle kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk89

Eğer kulaklığınız 1 seneyi doldurduysa kirlenmiştir.Asıl soru nasıl temizleyeceksiniz.İhtiyacınız olan tek şey piyasada 10-20 TL arasında satılan kontak temizleyiciler.
    Burada Püf nokta YAĞSIZ kontak sprey almanız.Basınçlı kapta olduğu için işiniz gerçekten kolay.
    Bir elektrik süpürgesini yanı başınıza alın kontak sprey ve kulağın ses çıkışına ufak dokunuşlarla sprey ve süpürgeyle vakum yapın.
    Buradaki kontak sıvı basınçla içeri nüfus eder ve içerideki tozları ve kulak kirlerini toplayıp süpürgeyle vakum yaparsınız en iyi sonucu alırsınız.
    Benim şu an kullandığım iem nozul dahil çıktığı için her seferinde mükemmel sonuç alırım.
    Bu kontak sıvısı uçucudur alkol türevi ekseriyetle elektronik devre temizliğinde kullanılır ve sizi temin ederim hiçbir zararı yoktur.
    Uygulamadan sonra baslarda iyileşme olur sahne genişler hi-frekansta hatırı sayılır yükselme olur.Tecrübeyle sabittir.
    Deneyin ufak tefek değil bariz farklı görün.
    Hadi selametle kalın.

Daha önce Bose Mie2i, Westone 4R, Klipsch x10i, Rha 750i, Rha T20i modellerinde güvenle ve uzun yıllar aynı işlem denenmiştir..
    Islak mendil diş, boya, tıraş fırçası gibi saçmalıkla uğraşmayın işlem süresi 2 dakikadır.Maliyet ortalama 15 TL..

• Hortlattım ama teşekkür etmeye geldim sen harikasın !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.