Şimdi Ara

Apple, eski cihazlar için iOS 12.5.5 güncellemesi yayınladı: 8 yıllık iPhone 5s güncelleme aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunları hatırlayan bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 da sony almıştım 1 kez güncelleme almıştı ., daha ne arayan ne soran olmuştu. 2019 da Apple aldım 2 senedir ne fiyatı düşüyor ne desteği kesiliyor. Gayet memnunum.

• Yazılım desteği alsa ne olur, tırt bir telefon. Bi zahmet yenileyin cihazlarınızı, 9 senelik telefon güncelleme aldı diye seviniyorlar  

• Yok bilmiyorum 2. elden satmayı düşünüyorum üstüne biraz para ekleyip S22 falan alabilirim tabi S22 çıkış fiyatı önemli. Ne yaparım bilmiyorum ios kullanmadım hiç ama 13 pro gayet güzel gözüküyor tabi fiyatı çok yüksek. Ama S22 ile aynı fiyat olursa kesinlikle 13 pro alırım artık iosa geçiş yapacaz mecbur. Samsungun artık fiyat avantajı da kalmadı. Malzeme kalitesi de düşüyor her sene fiyatları da artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdf_13

Aynı yıl tanıtılan android telefonlar:

Nexus 5
    LG G2
    GALAXY S4
    HTC One

Bu telefonları kullananlar bile unuttu bunları ama apple 5s i unutmadı helal valla adamlara.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    S9'a vermemesi çok ayıp oldu. Hadi Samsung bu açıklamayı yaptığında S8 üç yıllıktı. Ama S9 henüz daha üçüncü yılını doldırmamıştı. En azından Android 11 almalıydı. Özellikle S8 ve S9 Samsung'un şimdiye kadar yaptığı en iyi tasarımdı. Yazık oldu iki cihaza da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı olan android almaz başıboş bir eko sistem adam 2 yıllık amiral gemisine güncelleme vermiyor bir de yanında telefonun ikinci elde orantısız fiyat kaybı var apple çöpü bile değerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 yaşında Iphone 6 cihazım bunu beğendi :) seneye doğum günü zamanı 1 tane de pil hediye edeceğim 2-3 yıl daha kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 26 Eylül 2021; 15:40:19 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

S7 edgeden sonra gelen sonsuz ekran tasarımı S8 ve ardından S9 ile gelişerek devam etmesi zamanında mükemmeldi. S8 almak istemiştim alamadım pahalı diye sonra S9 istemiştim onu da alamadım. Sonrasında S10 serisi tanıtıldı ve üstünden 9 10 ay geçtiği zaman S10+ alabildim. Şuan 2 sene olacak yılbaşında. Gayet memnunum ama güncellemesi çok az amiral gemisi bir cihaza 3 yıl bile az. Apple gibi 5 sene güncelleme vermesi gerek. Seneye android 12 yi alacağım ama sonrasında bitecek. Android 13 ü alamayacağım.

• Yeter ki insanlar Apple sistemini terk etmesin. Akıllıca. Yoksa bu rekabette bu fiyatlarla yeni Apple’lar almak bizim gibi ülkelerde çok zor.

• Normalde android kullanıcısıyım. Kenarda bir adet iphone 5s var. Ufak tefek işlerimi hallediyordum. Bayağı şaşırdım güncelleme almasına. İşin ilginç yanı bu kadar eski telefon hala iş görüyor

• anecdote A kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Millet aynı yıl tanıtılan telefonlar diye androidleri gömmeye çalışmış ama LG G2 ile en azından uygulama kullanabiliyorsunuz hâlâ. 5s'in alo demekten başka özelliği kalmadı ama güvenlik güncellemesi aldı helal.  

yanlis bilgi, iPhone 6'mda iOS 12 bilmem kac yuklu ve kurabiliyorum. En guncel twitteri kuramiyorsunuz tabii ki ancak iOS'un o surumune gelen en son guncelleme ile kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

• selmand kullanıcısına yanıt

O telefonları kullananlar unutmuş olması normal. 300 500 e aldılar telefonu. İphone a o kadar para veren unutamaz. İphone da bir kıyak yapmış hepsi bu. Büyütülecek birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

O telefonları kullananlar unutmuş olması normal. 300 500 e aldılar telefonu. İphone a o kadar para veren unutamaz. İphone da bir kıyak yapmış hepsi bu. Büyütülecek birşey değil

300 500 derken? 2013 sonu 2014 başı gibi LG g2 16gb aldım ve 1400 küsür ödedim. O sıralar 5s de 2000 civarıydı. 300 500e anca giriş seviyesi telefon alınıyordu. Sallamaya lüzum yok. Listedeki modellerin hepsi amiral gemisi ve hepsi 1500 civarındaydı.

Bu arada itiraf edeyim her şeye rağmen g2den çok memnun kalmıştım. Sanırım 5s alsam g2yi kullandığım kadar mutlu mesut kullanmazdım. Gerek tasarımı, gerek bataryası gerek knock on/off özelliğiyle mükemmel bir telefondu. Bence 8 yıllık bir model olarak hala tasarım anlamında gideri var. Hatta bir tık ileri gideyim s800 bile hala gideri olan bir işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaC5

Dandroid: ne güvenliği kardeşim

dandroid yazınca androidi aşağılamış mı oldun sen şimdi ? çok zavallısın ya gerçekten bak. aşırı eziksin.

Kuruyoruz, uygulamayı indirmek istediğimizde bu sürüm ios 14 istiyor fakat en son uyumlu sürümü indirmek ister misiniz diye soruyor evet dediğim zaman uyumlu en son sürümü indiriyor.

• Niye sevinmeyelim hocam? Her işimi görüyor cihaz 10 yıllık olsa ne olur? Adamlar ufak tefek açıklar kapamışlar, 6 yıllık telefon yağ gibi akıyor. Ben daha cihazda pil bile değiştirmedim, herhangi bir yeri bozulmadı. Gerçi samsung s3 var sidekick olarak o cihazda keza hiç tamir görmedi. Biraz kullanım kaynaklı bende uzun süre dayanması galiba.

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Dandroid yerine çöpdroid bence daha hoş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Hiç iPhone kullanmadım ama şu güncellemelerine hayranım. Sırf bu nedenle iPhone'a geçeceğim.

custom rom desteği olan android telefon kullanabilirsin.

galaxy note 3'e android 11 kurulabiliyor (stock android)

https://crdroid.net/dl.php

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.