Şimdi Ara

apple fiyatlarına zam mı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple store a girilmiyor bakımda diye bir uyarı çıkıyor uzun zamandır bekliyordum yakın zamanda da alacaktım sanırım geç kaldım.

• gelmemiş arkadaşlar şuan site düzeldi.
  • kur artışları ne zaman yansıtılıyor ya da fiyatların ne zaman oynayacağı hakkında fikir sahibi olan var ise aydınlatabilir bizi.
  • Ipod touchlar guncellendi ondan girememissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım teknoloji urunlerine gelen zam Apple ürünlerini vurmaz artık bir macbook almak için arabayı falan satmak gerekecek yazık günah yerli üretimi destekleyeceğiz diye bu kadar abartılmaz

• Yeni ipod'lar geldi.Ondan kısa bir süre için aktif değildi.Zaten apple store yaklaşık 2 ay önce zam geldi.App store'da daha yeni zam geldi.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    sevindirici
  • mekintox kullanıcısına yanıt
    evet ya benimde kaygım o ama malesef gelecek gibi duruyor insanı iyice soğutuyorlar yerliden.
  • ugraydnla U kullanıcısına yanıt
    Zam gelmeden sanırım alacağım bir tane ne olur ne olmaz 4500e alacağım laptop 5000 olursa hiç alamam

• quote:

Orijinalden alıntı: mekintox

Zam gelmeden sanırım alacağım bir tane ne olur ne olmaz 4500e alacağım laptop 5000 olursa hiç alamam

Benimki artık 3.senesine giricek.Bende almayı düşünüyorum.Ama türkiye'den almam sanırım.Getiren bir arkadaş bulmaya çalışıcam.Boşuna o kadar para vermek çok gereksiz geliyor.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Peki neden yenisini almayı düşünüyorsunuz macbook Pro alırken hep 5 sene rahat götürür deniliyor :P herhangi Bi yavaşlama veya sıkıntı mı var yoksa force touch daha hızlı ssd için falan mı yenisini alıyorsunuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mekintox

Peki neden yenisini almayı düşünüyorsunuz macbook Pro alırken hep 5 sene rahat götürür deniliyor :P herhangi Bi yavaşlama veya sıkıntı mı var yoksa force touch daha hızlı ssd için falan mı yenisini alıyorsunuz :D

Herhangi bir yavaşlama yok şu anlık.Aksine çok mutluyum.Seneler geçmesine rağmen yeni gibi.(Gerçi her ay iç aksanını temizliyorum,siliyorum,toz vs )Zaten alırken 15'' 16gb ram i7 2.7 lik olanından almıştım.Belirli bir süre daha götürür.Yeni kasa çıkarsa almak istiyorum.Yeni klavye çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 17 Temmuz 2015; 16:51:47 >
  • Ben 2009 mid mbp kullanıyorum, 8gb ram 120ssd taktım. Hala tık yok değiştirsem ne için değiştircem diye düşünüyorum

• losthell kullanıcısına yanıt
    hahahah ee tabi OS X olunca öyle oluyor normal bir pc laptop olsa format ata ata zaten diskin ağzına tükürecek, bende alacağım bir kaç ay içerisinde ama yeni macbook prolar nasıl olur diye düşünüyorum beklesem mi beklemesem mi acebaa :DD
  • mekintox kullanıcısına yanıt
    ya evet yeni bir macbook pro ne zaman tanıtılır acaba daha önce de apple kullanmadığım için pek kestiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugraydnla

ya evet yeni bir macbook pro ne zaman tanıtılır acaba daha önce de apple kullanmadığım için pek kestiremiyorum

son çıkan 4 ay önce çıktı, 2012 den beri aynı kasa ben kasanın değişeceğini düşünüyorum 2016 earyl çıkışı bekliyorum yani 7-8 ay var daha kabaca, skylake işlemci ve kasa değişimi bir arada olursa belki 2016 mid e sarkabilir gibime de geliyor göreceğiz bakalım. Zaten ithal ürünlere zam gelecek almayı düşünenin beklemesini gerektiren bişey yok şuan da zaten. 500-1000 TL fiyat artarsa yemişim yeni kasayı zaten tahmin ediyorum.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum şuan elimde zaten topluca bir para yok biriktirmem bile 2 3 ayı mı alacak, zaten 2-3 ay sonra da yeni macbook ürünleri tanıtılacaktır sanırım. Baktım ki yeni ürünlerde farklılıklar var skylake ve yeni klavyeyi bir arada almaya çalışacağım. Ama tahminimce bu uygulanacak veya uygulanması beklenen zam Apple ürünlerini alt üst etmeyecektir çünkü onunda bir sınırı var olsa olsa +500 -500 (rakamlar sallamasyondur) bir oynama olur ki 4500 lira verebilecek bir insan da 500 daha verebilecektir. Baktın veremiyorsun dediğiniz gibi 2015 mid veya late ürün alırız biraz daha fiyat düşük olacaktır, sonuçta samsung ürünü almadığımız için 1 sezon önce ki ürün tamamen çöp olmayacaktır
  • ugraydnla U kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla Apple tüm ürünlerini sonbahar dönemlerinde açıklıyor, bir değişiklik olacağını zannetmiyorum :) Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar kesin bir tarih verebilir belki
  • Herhangi bir bilgim olmadan tahmin ediyorum ama belki intelin yeni skylake'lerini bekliyor olabilirler.Yeni kasa yeni kart mimarisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.