Bildirim
Apple G5 Kasayı Mat Siyaha Boyattım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
orjin opar dokunma kopar olmuş helal olsun -
Anlamadım ama iyi bişey herhalde teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
orjin opar dokunma kopar olmuş helal olsun -
Hocam çok güzel gözüküyor -
Teşekkürler daha bitiremedim orjinal güç kaynağını nasıl uyduracağım onu bilemiyorum elimde bir adet bozuk güç kaynağı var onun kablolarını kullanacağım ama internette onunla alakalı herhangi bir bilgi bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: leqvar
Hocam çok güzel gözüküyor -
quote:
Orijinalden alıntı: metamm
Teşekkürler daha bitiremedim orjinal güç kaynağını nasıl uyduracağım onu bilemiyorum elimde bir adet bozuk güç kaynağı var onun kablolarını kullanacağım ama internette onunla alakalı herhangi bir bilgi bulamadım
Aynısından bulamadın mı ebay Amazon falan buralara bi bak. -
Orjinal power var çalışıyor fakat normal pc bağlıyacağım için giriş çıkışları uymuyor sonuçta g5 power normal pcyi çalıştırır mı? -
Riskli çalıştırmaz. Zarar verebilirsin -
Araştırdım bişey bulamadım zaten -
Hocam keşke fan yuvalarını kapasaydınız bi parça aluminyumlara orayıda siyaha boyatsaydınız. Güç kaynağı pc için sıkıntı olur. Hiç kullanmayın. Pc güç kaynağını kasanın alt ön tarafına monte edebilirsiniz. Fan havalandırma yönü için pleksiden bir parça kestirip havayı önden atacak şekilde organize edebilirsiniz.quote:
Araştırdım bişey bulamadım zaten
http://forum.donanimhaber.com/m_106811822/tm.htm
bu konuyu inceleyin üstad gerçekden harika bir çalışma yaptı. -
Üstadım aynı sizin dediğiniz gibi yapacam veya powerın parçalarını orjinal kasasının içine yerleştirecem. arka kısımdaki delikleri orjinal parçalarını kesip oraya yerleştiirecem iye aldım onunla uğraşıyorum. En yakın zamanda paylaşacam -
Pc güç kaynaklarının alüminyum soğutucusu genelde yüksek oluyor. Sizin Orj power kutusuna uymama ihtimali yüksek. Özellikle 500 w ve üstü modellerde. Daha azı zaten işinizi gormeyebilir. İkinci sıkıntı ise uydursanız bile o küçük fanlar 120 lik power fanından daha sesli ve daha tiz ses çıkarıyor. Düşük devirde hırıltılı çalışıyorlar. O sebeple g5 power kutusunu söküp atmak en güzeli. 3-4 sene önce bende aynısını yapmıştım. Hatta 1 modlu kullandığım 1 tanede yedek kasa duruyor. Arg-ist üstadın yapmış olduğu moddan sonra benimde canım çekti. Acaba 2. Kasayıda mı modlasam :) seninde siyah boya güzel olmuş. Maliyeti ne oldu acaba? -
2 tane kasa aldım hurdacidan 100 tl
birtanesnin kapağı yok kasayı arkadaşımın boya firininda bedava boyattim para almadı Allah razi olsun 2 ci kasami gordu onun neden getirmedi dedi bakalim onuda goturecem hardal sarisina boyatacam hanimda pembe yap diyor bakalım... şimdilik 50 tl harcadım kapak yerine komple pleksi kestirecem bide onlara para gidecek bide led alacam -
Bu kadar beklemiyordum ben sprey ile boyuyacaktim firinli boya gibi olurmuydu bilmiyorum. Eğer boyatirsaniz kesinlikle siyaha boyayın resimlerde çıkmıyor gerçekte çok daha güzel duruyor. Allah her isteyene nasip etsin inşallah çocuklar gibi mutlu oldum -
OFFFF OFFFF Mükemmel iscilik olmus Space Gray havasi katmis hocam hayirli olsunquote:
Bu kadar beklemiyordum ben sprey ile boyuyacaktim firinli boya gibi olurmuydu bilmiyorum. Eğer boyatirsaniz kesinlikle siyaha boyayın resimlerde çıkmıyor gerçekte çok daha güzel duruyor. Allah her isteyene nasip etsin inşallah çocuklar gibi mutlu oldum -
Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun :D -
quote:
Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun :D
tesekkurler hocam -
Ne yaptınız arka kısımları psu yu nasıl yerleştirdiniz varmı bir gelişme ?quote:
Orijinalden alıntı: Phwarquote:
Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun :D
tesekkurler hocam
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: honneur
Ne yaptınız arka kısımları psu yu nasıl yerleştirdiniz varmı bir gelişme ?
Yok hocam elimde iş çok eve bile gidemiyorum o yüzden yapamadım. Aşama aşama atacağım bu hafta fırsat bulursam ledleri döşüyeceğim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: honneur
Ne yaptınız arka kısımları psu yu nasıl yerleştirdiniz varmı bir gelişme ?
Yok hocam elimde iş çok eve bile gidemiyorum o yüzden yapamadım. Aşama aşama atacağım bu hafta fırsat bulursam ledleri döşüyeceğim.
MAC G6 lere kafayı takmış biri olarak ben kasanın o mat aleminyum kaplamasını boyamaya kıyamıyorum. bu nedenle orjinal halinde modluyorum.ama siyah boyanınca da güzel oluyor kasa güzel olunca..güzele halep çıbanı da yakışır derler...
kasa siyah boyanınca zalmanın kasasına benziyor biraz. ukalalık etmeyeyim ama... içerden kasayı difüz bir ışıkla ışıklandırırsan güzel olur. o delikler ortaya çıkar tamamen.
Bir de I/O kısmına tam bir kapak şart bu haliyle topal kalmış kasa... onu da yaparsan güzel bir kasa olacak. eline sağlık.
Benzer içerikler
- laptop fan hızı ayarlama
- kloroform eczanede bulunur mu
- kuru buz hangi marketlerde var
- saf su nerede satılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- sıvı metal
- laptop soğutucu öneri
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X