Şimdi Ara

Apple garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6 sahibiyim , telefonu bir kere düşürdüm yaklaşık 40-50 cm den . Üstünde ince plastik bi kılıf vardı , bakındığımdada etrafında bir hasar - çizik vs yoktu . Telefon bir kerede vodka-sprite bardağına girdi yarısına kadar ve 15-20 dk orda kaldı . Bardaktan çıkardığımda parmak izi okuyucu dışındaki herşey çalışıyordu . O şekilde kapattım , ertesi gün açılmadı . Araçtan şarja taktım tepki vermedi . Eve döndüğümde prize taktım ve açıldı , parmak izi okuyucu çalışmıyodu . Ertesi gün tekrar şarj ettiğimde oda çalışmaya başladı . Yaklaşık 2 aydır bi sorun çıkarmadan çalışıyodu . 1-2 hafta önce ekranın sağ alt tarafında çıkıklık farkettim (düştüğü yer) gözle görünmüyor ama bastırınca çıt çıt ses geliyor . Forumda 3-4 kişinin daha aynı sorunu olduğunu öğrendim , düşürmeyle alakalı değil sanırsam ama emin değilim . Biraz öncede telefon kendiliğinden kapandı . 5-10 dk açmaya çalıştım açılmadı , şarja taktım belki şarjı bitmiştir diye ama bitmemesi gerekiyordu en son baktığımda %40 lardaydı . 10 dk kadar şarjda durduktan sonra açıldı şarjı %35 gösteriyodu .
    Telefonun başına gelen olaylar bunlar , sorum ise bu telefonnu garantiye versem bu sorunlardan ötürü ne olur?
    Ankaradayım burda teleservice e veya lydia ya vermek istemiyorum , teleservice de çok sorun yaşadım lydia hakkındada kötü şeyler okudum forumda . İstanbula gelip apple store da çözüm aramayı planlıyorum . Bu ekran çıkıklığından ötürü ekran değişimi diyip yollarlar diğer kısımda sorun yok diyip ilgilenmezler mi ? Dahada önemli soru , cihaza sıvı teması var diyip garanti dışı bırakırlar mı ? Yoksa uğraşmayıp cihaz değişimi mi verirler ?

• Kardesim cihazin sim kart yuvasini yerinden cikart, eger oradan iceri baktiginda göze çarpan pembelik yada kirmizilik varsa cihazin sivi tenas ettiği kesinlik kazanmis olur bu yüzden APPLE STORE da ücretli değişim yolu gözükür sana.

Ama başından geçen bir arkadaşımdan edindiğim bilgiler ışığında cihazın sıvı temaslı cohaz tepkileri veriyor.

Kolaylıklar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Kardesim cihazin sim kart yuvasini yerinden cikart, eger oradan iceri baktiginda göze çarpan pembelik yada kirmizilik varsa cihazin sivi tenas ettiği kesinlik kazanmis olur bu yüzden APPLE STORE da ücretli değişim yolu gözükür sana.

Ama başından geçen bir arkadaşımdan edindiğim bilgiler ışığında cihazın sıvı temaslı cohaz tepkileri veriyor.

Kolaylıklar diliyorum

Çıkarıp baktım ama bariz pembelik kırmızılık göremedim . Bilgilendirme için teşekkürler hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz garanti dışı. Tamir etmek yerine parası karşılığında Swap yaparlar.

1000-1100 TL arasında bir ücrete gelir.
  • wamonuop W kullanıcısına yanıt
    Sıvı testine tabi tutuluyor cihaz.E tabi ki anlaşılacaktır sıvı teması.Ona göre ek fiyat cıkaraılır diye düşünüyorum.
    Kesinlikle zaten ankara lydia ya vermeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.