Şimdi Ara

Apple garanti dışı saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaz değişimi demiyorum onarım yapmıyorlar şaka gibi olan konuda bu zaten anlamamakta ısrar eden sizsiniz.
  • Şöyle bir örnekle daha önce bir arkadaş çok iyi açıklamış. Örnek olarak arabanızın tamponu vuruluyor ve çizik yarıklar oluşuyor. Siz servise veriyosunuz vitesinde sıkıntı var diye. Fakat servisten tamponundaki hasardan dolayı araca onarım yapılamayacağı cevabı geliyor. Bu bakış açısından bakarsanız mantıksız olur. Ben telefonun power tuşu kendi kendine basıyor diye yolladım servise. Telefonum çizildi büküldü gibi bi bahaneyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream090

Şöyle bir örnekle daha önce bir arkadaş çok iyi açıklamış. Örnek olarak arabanızın tamponu vuruluyor ve çizik yarıklar oluşuyor. Siz servise veriyosunuz vitesinde sıkıntı var diye. Fakat servisten tamponundaki hasardan dolayı araca onarım yapılamayacağı cevabı geliyor. Bu bakış açısından bakarsanız mantıksız olur. Ben telefonun power tuşu kendi kendine basıyor diye yolladım servise. Telefonum çizildi büküldü gibi bi bahaneyle değil.

bizim arabanın klimasının gazı kaçtı. ufak bir kaza yapmıştık.
    garantiyede sokmadılar kaskodan da yapmadılar şaka gibi :)

hiç uğraşma power tuşunu iyi bir tamircide değiştirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Şöyle bir örnekle daha önce bir arkadaş çok iyi açıklamış. Örnek olarak arabanızın tamponu vuruluyor ve çizik yarıklar oluşuyor. Siz servise veriyosunuz vitesinde sıkıntı var diye. Fakat servisten tamponundaki hasardan dolayı araca onarım yapılamayacağı cevabı geliyor. Bu bakış açısından bakarsanız mantıksız olur. Ben telefonun power tuşu kendi kendine basıyor diye yolladım servise. Telefonum çizildi büküldü gibi bi bahaneyle değil.

bizim arabanın klimasının gazı kaçtı. ufak bir kaza yapmıştık.
    garantiyede sokmadılar kaskodan da yapmadılar şaka gibi :)

hiç uğraşma power tuşunu iyi bir tamircide değiştirt.

Haklısın hocam :)

• Arkadaşlar tüketici hakları hakem heyetine başvurdum ve olumlu cevap aldım 1 ay içinde sonuçlanıyor. Ücret iadesi veya cihaz değişimi %100 garantilidir. :)
  • quote:

Cihaz değişimi demiyorum onarım yapmıyorlar şaka gibi olan konuda bu zaten anlamamakta ısrar eden sizsiniz.

Cihaz ortadan kırılmış bükülme bile değil, sizin mantığınız şu, ortadan hasar alan bir cihazın üst tuşu neden tamir edilmez?

Cihazların komplike yapıları vardır, ortadan bord'a gelen bir darbe, çatlak vs cihazın wifi, bluetooth, mikrofon, power tuşunun çalışmamasına sebep olabilir. O bölge de hasar var diye başka kısımları tamir etmelerini bekleyemezsiniz, ayrıca dünyanın hiç bir yerinde bu cihaz garanti kapsamına girmez.

Cihazı parası ile tamir etmeye çalışıp vakit kaybetmeyi göze almazlar. Vakit nakittir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 29 Temmuz 2017; 12:5:47 >
  • iyi canım ayda bir kırıp yollayalım sıfır telefon versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiziği anlarım da vuruk, ezik, parçalarda kopma gibi fiziksel yapısını bozan bir kusuru bulunduğunda garanti dışı bırakılması normal. Yine de olumlu sonuçlanmış şanslı günündeymişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu sonuç almış hayahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha. Ya tükürdüğünü yalamama peşindesin ya da thh baya bir tüketici yanlısıymış. Her iki durumda da güzel 😂

• Dexter15 kullanıcısına yanıt
    Apple fanları mı desem ne desem bilemedim fakat hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz. Thh'den telefonu istiyorlar. Bilir kişinin eline geçiyor o telefon ve incelemesini yapıyor. Teknik ve fiziksel açıdan da incelemesini bitirdiğinde sonucu söylüyor.
  • scream090 S kullanıcısına yanıt
    Apple fanlığıyla ilişkisini çözemedim de telefonu az daha zorlasan ortadan ikiye de ayrılırmış, ufacık bir çizik görüp garanti dışı bırakılan cihazlara hepimiz ayar oluyoruz, ama seninki gibi talepler arttıkça adamlar çok ince eleyip sık dokumaya başladılar bence. Apple Store ilk açıldığında iPhone 5 imi apple store a değişim için götürdüğümde yan masadaki kadının "Siri kendi kendine birilerini arıyor." Demesi üzerine hiçbir inceleme yapmadan yeni cihaz vermişlerdi. Bugün ise mümkün olan her akıllılığı engelleme peşinde Geniuslar. Daha da sık elenip dokunması lazım bizim hakettiğimiz belliki bu.

• Crack Frame ne demek kimse de yazmamış?
  • Dexter15 kullanıcısına yanıt
    Benimde demek istediğim thh'de belirli testler yapıyor cihaza. Cihazın içini bile açıyor gerekirse. Thh bilir kişi atar atamaz 1 hafta içinde olumlu cevap olarak geri geliyor bu tür küçük şeyler.
  • Kasada kırık anlamına geliyor kardeşim. O kasadaki kırık var ya yan taraftaki o.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.