Şimdi Ara

Apple garanti dışı saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kvk teknik servisin garanti kapsamı dışındaki saçmalığı adamlara telefonun power tuşu kafasına göre basıyor diye yolladım adamlar cracked frame'e alıyor çıldırıyorum. Telefonda açılmıyor üst tuş çıldırıyor adamlar daha telefonu açmadan garanti dışı bırakıyor. Süper adalet :D
     Apple garanti dışı saçmalığı

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:43:49 >
  • Apple'ın temel servis politikası bu. Cihazında herhangi bir darbe varsa ya parasını ödeyip swap cihaz alacaksın ya da çöpe atıp yeni cihaz alacaksın.

Sadece sana has bir durum değil.
  • huhuq kullanıcısına yanıt
    Yok dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Apple'ın temel servis politikası bu. Cihazında herhangi bir darbe varsa ya parasını ödeyip swap cihaz alacaksın ya da çöpe atıp yeni cihaz alacaksın.

Sadece sana has bir durum değil.

Bence çok saçma bir politika tüketici hakları ihlali benim görüşümce.

• Basvurabilirsin THH'ye.

• scream090 S kullanıcısına yanıt
    Neyi saçma? Sadece Apple veya telefon değil, her üründe hasarsızlık şartı doğal olarak aranır. Dediğin gibi şey mi olur kardeşim yahu, millet telefonu kırıldıkça çatladıkça servise versin o zaman. Servis hasarlı ürünü garanti kapsamına sokmaz. Çizik göçük çatlakla dolu telefonu servis neden alsın? Bu gayet bilinen bir şey. Ki mantık yürüterek de tahmin edilebilecek basit bir şey. Apple ile falan bir alakası yok. Özellikle elektronik ürünler başta olmak üzere her üründe bu durum geçerlidir, hasar varsa garanti kapsamından çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Neyi saçma? Sadece Apple veya telefon değil, her üründe hasarsızlık şartı doğal olarak aranır. Dediğin gibi şey mi olur kardeşim yahu, millet telefonu kırıldıkça çatladıkça servise versin o zaman. Servis hasarlı ürünü garanti kapsamına sokmaz. Çizik göçük çatlakla dolu telefonu servis neden alsın? Bu gayet bilinen bir şey. Ki mantık yürüterek de tahmin edilebilecek basit bir şey. Apple ile falan bir alakası yok. Özellikle elektronik ürünler başta olmak üzere her üründe bu durum geçerlidir, hasar varsa garanti kapsamından çıkar.

Dostum telefonu açmadan garanti dışı bırakan ilk defa apple'ı gördüm çok mantıklı tabiki.
  • Yahu neresi mantıklı herkes telefonunu kılıfla kullanmak zorunda mı, kocaman vuruk göçük olur tamam da çizikten garanti dışı bırakmak mantıksız sağlam telefon yap çizilmesin o zaman toz değse çiziliyor

• Bütün konuda Apple'a sövülmüş yine ancak garanti dışı bırakan KVK. Bence Apple'ın kendisinde de şansınızı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Yahu neresi mantıklı herkes telefonunu kılıfla kullanmak zorunda mı, kocaman vuruk göçük olur tamam da çizikten garanti dışı bırakmak mantıksız sağlam telefon yap çizilmesin o zaman toz değse çiziliyor

Kılıfsız kullanmayı biz bilmiyoruz sanki hocam. Biz istemez miyiz kılıfsız kullanalım. İstediğimiz yere istediğimiz şekil bırakalım. Ama Türkiye şartlarında mümkün olmuyor. Bu gibi durumlar olduğu için sağlam kılıflarla, çizilmeyecek, darbe almayacak şekilde kullanıyoruz. Türk insanının çakallığı yüzünden adamlar didik didik eder oldu cihazları. Ben genius olsam ben de çizik, vuruk cihazları garantiye almam.

• Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    apple amerika mühendislikte garanti dışı bi cevap verdi mükemmel ya tüketici haklarına başvurucam. Cihaz iadesini istiyorum. Olumlu olumsuz karar çıktığında sizi bilgilendireceğim. Takipte kalın. :)
  • Telefon bükülüp geri düzeltilmiş. O çizik değil bildiğin kırılmış. Garanti dışı olması gayet doğal.

• DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    Telefona herhangi bir garanti dışı işlem uygulanmamıştır.
  • Ayrıca dikkatli bakarsanız zaten telefonun hafif bükük olduğunu görürsünüz bi telefon cepte nasıl bükülür hala anlamış değilim. Kot pantolon giyiyorum onun cebinde nasıl oluyorda telefon yamuluyor. Madem böyle bi telefon tasarlıyacaksın bükülmeye karşı dayanıklı bir şekilde tasarla ki sorun yaşamıyalım.
  • scream090 S kullanıcısına yanıt
    Yahu Allah aşkına sen hala neyden bahsediyorsun? Telefon bildiğin bükülmüş. Çizik falan da değil? Bildiğin bükülmüş. Halen daha gelmiş telefon açılmadı falan diyorsun? Cidden bunları hangi kafayla yazıyorsun anlamıyorum dalga mı geçiyorsun sen kardeşim? O telefon kendi kendine bükülecek değil. Bir baskı olmuş bükülmüş. Adamlar bükülmüş telefonu ne diye garanti kapsamına soksun cidden şaka gibisin. Vallahi gece gece sinirlerimi tepeme çıkardın bir insan bu kadar da yüzsüzlük yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Şubat 2017; 3:1:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim millet böyle boş beleş konuları niye açar anlamam

O zaman esnaftan kılıf alalım eskidikçe beleş değiştirelim aynı mantık :D

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Arkadaş anlamamakta ısrar ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Yahu neresi mantıklı herkes telefonunu kılıfla kullanmak zorunda mı, kocaman vuruk göçük olur tamam da çizikten garanti dışı bırakmak mantıksız sağlam telefon yap çizilmesin o zaman toz değse çiziliyor

Telefon bukulmus yarılmak üzere. Gozlerinde sikinti var herhalde.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Cidden sikintili arkadas. Yasadigi kafayi cok merak ediyorum onun mantigiyla her turlu urun eskidikçe dokuldukce verelim servise degissin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.