Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne hakkı hukuku kardeism verme bak onlar senin işini yanlıs yapmam hakkını yiyolar ya sen nye onlara güzellik yapıyosun enayimisin bosver istemiyolar zaten
  • ercan282828 E kullanıcısına yanıt
    Ya biliyorum istemiyorlar ama benim içim rahat etmez vermesem haram olarak görürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres verim bana gönder ozman :D
    Aynı şey🤣

• salla ya bunlara ne yarancan verme sakın haram maram değil para verip aldın sonucta
    Ama yenisini veriyorlar yani vermeselerdi bırakırdım

• valla gözünle görmeden inanma belli olma zbunların sağı solu
    Haklısın ama kapalı kutu içinde mutlaka olur

• hiç belli olmaz anasını satim bence verme
    Danışmanda gıcık etti beni bana mail atmıs adreste sıkıntı yok gelicek hayır acaba kim düzeltti kendi yanlıslarını görmezden geliyorlar

• söyle acıma bana bu işi ilk acan bensu diye bı kız var danısman maillrime cvp vermiyo özlem melke hicbiri beyinsizler
  • arkadaşlar bende sorunlarla karşılaşıyorum, daha önce 2 kere onarım yapıldı üzerine 7-8 kere servise gidip sorun görülmedi şeklinde döndü. Sizden görüp az önce aradım ve kıdemli arkadaş tekrar servise teslim etmemi fakat bu sefer kendisi ilgileneceğini. Sorun ile ilgili eğer onarım yapılamaz ise 1 kereliğine insiyatif kullanıp değişim şeklinde uğraşacağını söyledi fakat 1 kereliğine olayını tekrarladı. Sizde doğrumu ilerliyorum ?

Konudaki sıralamayı anlattım fakat özellikle ilk servise götürmemi, servisle iletişime geçip sorunu anlamayı o şekilde eğer çözemeyeceğimiz sorun ise değişim ile uğraşacağımızı söyledi.
  • Bayyn07 B kullanıcısına yanıt
    Benim 3 defa onarım yapıldı 4 defa servise verdim 3 defa aynı sorundan sonuncusunu sadece rapor gönderttim danışmana

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayyn07

arkadaşlar bende sorunlarla karşılaşıyorum, daha önce 2 kere onarım yapıldı üzerine 7-8 kere servise gidip sorun görülmedi şeklinde döndü. Sizden görüp az önce aradım ve kıdemli arkadaş tekrar servise teslim etmemi fakat bu sefer kendisi ilgileneceğini. Sorun ile ilgili eğer onarım yapılamaz ise 1 kereliğine insiyatif kullanıp değişim şeklinde uğraşacağını söyledi fakat 1 kereliğine olayını tekrarladı. Sizde doğrumu ilerliyorum ?

Konudaki sıralamayı anlattım fakat özellikle ilk servise götürmemi, servisle iletişime geçip sorunu anlamayı o şekilde eğer çözemeyeceğimiz sorun ise değişim ile uğraşacağımızı söyledi.
    sen danısmanına deki arıza raporumu istiyosunuz evet derse herhangi bi servise git appleın ordan rapor isteiğini söyledi danısmanını belirt onlar cıkarır gerisi zaten belli bi sürec yasarsın

• sbah aradım tekrar kavag ettim kadın suan tasıma sırasında teslim edilcek dedi ben yarın yokum ptesi salıda tatil cok mağdurum nasıl iş yapıyosunuz haftabasından beri dedim kadın baya ürktü gibi bakalım arıcak birazdan durum ne görcez
    Kargoya verilmişse sıkıntı etme benim daha pusula bile gelmedi kaç defa aradım azarladım boşa anlayan yok

• '''kargoya verildi''' deniyor sözde ama nerde nedeğildir bilinmiyo araya haftasonu giriyo ve ptesi salı tatil.!!!
    O zaman gelir sorun etme

Sonunda pusula geldi

• benimde yolda göüzüküyo ama ptesi salı tatil oldugu icin carsambaya kalıyo :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.