Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım aradım bugün dedi dağıtımda ama gelen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir ozaman en kısa sürede.hemen fotoyu cek danısmanına mail at ardından hemen ara işlemlere baslasın ertesi gün tnt arıcak seni
  • ercan282828 E kullanıcısına yanıt
    Tamam

Merhaba senin ürün kargolandımı acaba benim adresi hatalı vermişler o yuzden belge gelmedi sanırım gelmiycekte 4 gun kaldı iptal olucak sipariş

• apple sana mail atınca tc adres vs istiyo orayamı yanlsı girdinki ozaman sıkıntı olur apple ara.ben o aşamayı gectim tnt kargo geldi aldı cihazı ptesi salıda applea teslim ettti simdi bana yeni cihaz gelcek bugün yarın bitti benim iş sayılır ara acil apple
    Yok ben doğru verdim onlar hatalı vermiş mail attım bakalım dönüş bekliyorum

• beyinsizler ya bazen pişman oluyom neden böle bişeye bulastım diye koca şirket nelerler ugrasıyor cok zor daha kargoya vermemişler neymiş inceleniyormus ulan 4 kere servise verdim be
    Benimki serviste hafif yamultulmuştu umarım kullanıcı hatası demezler

Sıkma canını verilir

• SENİN PUSULA GELDİMİ BARİ
    Yok nerde firma kuryenet olursa daha cok beklerim

• senin adres sıkıntın vardı dimi zor iş valla bunlara kaldıysan.bana adam telde az önce dediki apple teslim edilince dire cıkıs işlemi yeni sipariş veriliyo sonra diyoki 2 gün olmus sıra vardır bugün yarın verilir hani az önce hemen veriliyodu diyincede işte baska insanlar iphone 7 yerine 6 gönderiyo dolandırmak amaclı o yüzden cihaz cok inceleniyor atom parcalıyolar sanki aq telefonsuzlukluk berbat bişi elin kolun bağlı kalıyosun
    Aynen hep öyleleri yüzünden mağdur oluyoruz malesef

• BEKLEMEYE DEVAM..
    Benimde 4 gün içinde gelmezse iptal olucak sipariş sanırım bir daha başvurmam tüketici hakem heyetine başvururum

15 gün önce işlemlerim başlatıldı daha gider pusulası bile gelmedi hep gelicek diye oyalıyorlar malesef

• bilmezmiyim hergün aradım en zor kısım oymus gerisi kolaymıs sözde ama hala sipariş yok 13.39 itibariyle
    Az kaldı senin gelir bugün yarın bide evrakı nasıl dolduruyoruz telefonuda kargocuya gösteriyormuyuz yoksa iyice paketleyipmi teslim ediyoruz

• KURYENETİN getirdiği zarftan bi müşteri nüshası cıkıcak o sende kalıyo birde gider pusulası cıkıcak aynı kağıt ama sağ üstte noldugu yazıyor ona ad soyad adres telefon yazıyosun foto cekip danısmanına at ama birde ara söyle cünkü görmeyelebilir yada baska danısmana.bi kac saat sonra apple mail atcak pusula onaylandı TNT KARGO sizi arayıp randevu vercek cihaz teslim almak icin bi sornaki güne.güzel bi kutuya iyice sar paket yap sadece telefonu koy kulaklık sarj koyma onlar zaten acmıyo adam gelip alcak senden sanada bi evrak vercek o sende kalcak ordan takip ederisn tnt sitesine takip numrası yazıp onlar 1 gün sonra apple tuzlaya ulastırıyolar.
    Anladım şarjı kulaklığı duruyo o yüzden göndericem hak geçmesin danışman bugün dönmedi kuryeneti aradım sonra onlar aradı adresi söyledim düzelttiler yarın tekrak ugruycak dedi applenin yanlısınıda ben düzeltiyorum bakalım yarın gelir umarım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.