Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim aynısı geliyo şansıma stoklarda vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 32 GB Gri idi kullandığım telefon iPhone 7 silver 32 GB onaylandı bana.

• Poyraz6 P kullanıcısına yanıt
    Cihaz neydi

• gizemyldrm G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaç defa işlem gördü cihaz da

Geçen sene bir kere değişim oldu, bu sene bir kere ekran değişimi olduktan sonra hoparlör arızası verdi. Hoparlör Parça değişimi oldu ve arıza giderilemedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda tekrar servise gitmem gerektiğini yapılıp tekrar arızalanırsa onların müdahale edeceğini söyledi fakat servise gittiğimde direkt olarak bana rapor verdi-uğraşmamak adına muhtemelen-
    Müşteri hizmetlerini aradığımda sert çıkıştım biraz mağdur oluyorum sürekli diye direkt beni danışmana aktardılar ve adaşım olan bir bayan yardımcı oldu cihaz değişimi başlattı. :)

Bir tek bana aynı cihazı verdiler anlamadım cihazda istanbuldan kargolanmış normalde yurt dışından geliyordu

Yok yurt dışımdan gelmez Apple depodan gönderiyor

Ama başka bir kaç kişinin çinden kargoya verilmişti

Hatta danışman bile dedi kapalı kutu yurt dışından gönderilir acaba bana yenilenmiş cihaz falanmı verecekler

Bu gelen cihazları iade etme şansımız varmı yoksa almaktan başka çaremiz yokmu

• Bugün 5 ayrı kıdem departmanı ile görüştüm cihazı istemiyorum iade etmek istiyorum kabul etmiyorlar sadece iptal ederiz sizde cihazsız kalırsınız diyorlar bazılar iptal bile olmaz dedi hiç biri bişey bilmiyo anca oyalıyorlar mağdur ediyorlar eski cihazım serviste kaldığı sureleride eklemiyorlardı oyle bişey yok diyorlardı şimdi söyleyince ekleniyor diyorlar en iyisi mahkemeye vermek telefonda onlara kalsın

Cihaz Apple store cihazıdır Çin’den falan gelmez mahkeme falan uğraşma haklı çıksan en iyi ihtimal paranı geri alırsın bence telefonu al kullan yenilenmiş cihaz değil kapalı kutu sıfır 2 yıl garantili Türkiye cihazı için rahat olsun üst model verme zorunlulukları yok zaten

Aynen yurt dışından çıkıyor demişti bana sa departmandaki kız. Ellerinde aynı cihaz stoğu var demek ki ondan öyle gönderiyorlardır. Tamamen şans durumu bende en fazla 6s olur diye bekliyordum ama 7 çıktı. Nasip işi bence bu sıfır cihazı alınca değiştirip üzerine bi miktar koyup bir üst modelini alabilirsiniz eğer durumunuz müsaitse.

• Yok ben zaten defalarca belirttim hatalı 6s serisi var dikkat etsinler diye ama kimse dinlemedi soğudum o yuzden iptal edicem diğer cihazda onlara kalsın zaten bişi bilen yok hepsi farklı konuşuyor

• Evet 6 ve 6slerde çok sorun oluyormuş yeni güncellemeden sonra duymuştum bi çok kişiden onu. Kardeşimin telefonu da6s güncellemede sorun yaşamıştı bayağı.

• gizemyldrm G kullanıcısına yanıt
    Galiba alıp dediğiniz gibi satıp 7 alcam

Ben sipariş noyu bugün aldım 128 gb yazıyo bana atılan mailde 32 gb yazmıştı kıdemliye sordum 32 dedi peki neden 128 gb yazılıyo sipariş kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyraz6 -- 10 Kasım 2019; 18:41:42 >
    32 stokta yoktur

Kesinlikle en mantıklısı ve 128 GB olması daha iyi olmuş ücret olarak fark var sanırım.

Sizin cihazınız geldi mi ?
    Yarın kargo bendeki cihazı almaya gelecek sıfır olan ne zaman ulaşır ki elime bilginiz var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.