Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum zaten sipariş tarihi 14 ekim bana mail 15 ekimde geldi 32gb yazıyodu bugun danışmana sordum yok 32 dedi dun biraz kızdırdığım biriydi iptal talebi verdiğim için dedim talebi çekmek istiyorum olmaz oyle dedi çok sert davrandı sanki düşmanıymışım gibi😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizemyldrm G kullanıcısına yanıt
    Umarım iptal olmaz 32de olsa alıcam bıktım uğraşmaktan

• Poyraz6 P kullanıcısına yanıt
    Alın alın sıfır kutu cihaz nasılsa ☺️

Mecbur alıcam yoksa telefonsuz kalıcam

1 ay oldu benim cihaz geleli cihaz sizden alındıktan 1 hafta sonra yenisi geliyor hatta daha kısa takip etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Eylül’de başlandı kapalı kutu ilk işlemeler
    19 Eylül rapor alındı genpa servisten
    20 Eylül iPhone 8 64gb gold ile değişim talep edildi
    23 Eylül iPhone 8 64 GB gold renk onaylandı
    4 ekim gider pusulası geldi
    8 Ekim telefon arasa teslim edildi
    15 Ekim yeni cihaz teslim oldu (Şöylede not almıştım gidişat ile ilgili)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    İçim rahatladı inşallah hemencecik gelir cihazım ☺️ Bugün almaya gelecekler bakalım.

Siz cihaz modelini kendiniz mi talep ettiniz yoksa öyle mi onaylandı ?

Başıma gelen olaylardan sonra İrlanda birimi böyle onay verdi daha öncede iPhone 6 cihazım 6s ile değişmişti sorun hala devam edince böyle bir karar verildi

• slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun size keyifle kullanın cihazınızı 😊

• Arkadaşlar merhaba, 4 kasımda ıphone ekranım 2.kez değişti ve ekran donma sorunu giderilmedi. Ekranda şeritler vardı hala devam ediyor. Apple ile görüştüm arıza tespit formu için servise gitmem gerektiği söylendi. Gidip arıza tespit formu aldım. Ekran sorunu olduğu yazıldı. Gider pusulası bekliyorum fakat bugün ekranımda çatlama oldu. Bu değişimi iptal ettirme nedeni mi? Geçen hafta arıza tespit formunda fiziksel olarak ekran çatlak vs yazmıyordu sonuçta. Gider pusulası beklerken oldu. Apple bunu sorun eder mi? Değişimim onaylandı ama bilemedim gittiğinde geri dönme ihtimaşi var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim gibi yapın açmayın üstüne bi miktar para koyup yeni üst model alın tanıdık telefoncu daha cok paraya sayar yabancılar 1000-1500 sayar.ben 7 verdim 7 plus aldım cok memnunum.arkadslar hergün arayın bunaltın apple yoksa ilgilenmiyolar 1 haftada gider pusulası geliyo 10 güne yeni cihaz geliyo
  • Bende cihazı aldım darısı almayanların başına 9 ekimde işlem başladı 12 kasımda bitti kargolardan kaynaklı sure uzadı sadece

• Birde sipariş numarasını almayı unutmayın ben 32 gb bekliyordum meğer 128 gönderilmiş mailde yazan yanlış olabilir o yüzden sipariş no unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrlllllll

Arkadaşlar merhaba, 4 kasımda ıphone ekranım 2.kez değişti ve ekran donma sorunu giderilmedi. Ekranda şeritler vardı hala devam ediyor. Apple ile görüştüm arıza tespit formu için servise gitmem gerektiği söylendi. Gidip arıza tespit formu aldım. Ekran sorunu olduğu yazıldı. Gider pusulası bekliyorum fakat bugün ekranımda çatlama oldu. Bu değişimi iptal ettirme nedeni mi? Geçen hafta arıza tespit formunda fiziksel olarak ekran çatlak vs yazmıyordu sonuçta. Gider pusulası beklerken oldu. Apple bunu sorun eder mi? Değişimim onaylandı ama bilemedim gittiğinde geri dönme ihtimaşi var mı?
    Cihaz ekranı hasar aldıysa Apple değişim sürecini tamamen iptal edebilir. Çünkü Apple'a giden mevcut raporda ekrandaki fiziksel çatlaktan bahsedilmemiş. Çünkü o sırada bir çatlak yoktu. Sonradan oluştu. Ama yine de değişim süreci hiç başlamadan bitebilir hocam.

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle arıza tespit raporu tutulfuğunda ekran aorunu olduğu yazıldı çünkü 2 defa ekran değişimi yapıldı. Ekranda donmalar ve çizgiler oluşuyordu. Arıza tespit raporunun cihaz fiziksel durumu kısmında ekranda kılcal çatlama yazmıyordu. Ki bu şahsi düşüncem ekran kasaya tam oturmadığı için oldu ve bunu dosya açılılında belirttim. Değişim onaylandı ve gider pusulası beklerken oldu. Sizce kim haklı sonuçta değişim onaylandı kıdemli departman belki kaale bile almazşar bilemiyoruz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrlllllll -- 12 Kasım 2019; 14:30:7 >
  • Poyraz6 P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihaziniz.
    Peki takip numarasını kimden almamız gerekiyor danışman bugün aramış beni ama görmedim o mu veriyor takip numarasını

Size gider pusulası kaç günde geldi?

• ugrlllllll U kullanıcısına yanıt
    Cihaziniz neydi acaba

Iphone 7 plus

• ugrlllllll U kullanıcısına yanıt
    26 ekimde onay mesajı geldi bana 29 ekim tatili girdi ve hafta sonu nedeniyle 10 gün sürdü ama iş günü olarak bakıldığında 6. İş gününde geldi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.