Şimdi Ara

Apple haritalar iyileştirildi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda navturk, waze, yandex haritalar yüklü. Bugün samsung s3 olan bir arkadasım Google maps de aradığı yeri bulamadığını söyledi. Bende kendi telefonumdaki uygulamalardan baktım. Bende bulamadım. Sonra ilk çıktığı günden beri hiç kullanmadığım apple haritalarda arattım ve yeri buldu. Apple haritaların birden gözümde değeri arttı:) acaba ilk çıktığı günlerden beri bir iyileştirme mi oldu. Bu arada versiyonum 6.1.3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sans bence arkadasiniz kapali adres vermistir siz acik adres vermissinizdir belki ipadde illallah getirdi apple haritalat bana appstoreda google mapsi da bulamiyorum trde yok sanirim yandexi kullaniyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki iyileştirilmiş gibi

• Siz şaşırmışsınız bence.

Google maps başlı başlına bi devdir.

Arama yapmasını bilirseniz aradığınız heryeri bulabilirsiniz.

( yanlış yazmama rağmen doğru yeri gösteren bi uygulamadan bahsediyoruz)

• kesinlikle iyilestirildi su an gayet basarili

• Pek sanmam starbucks yazıyorum amerika ki adresi veriyor.
  • Burayı okuyanlar için ben de şunu eklemek istiyorum, ben az çok dolaşan birisi olarak kesinlikle başarısız olduğunu söylemeliyim.

Gezginler için çok yanıltıcı, güvenilmez. Yanlış yerlerde bulabilirsiniz kendinizi.

Yanımda android telefonu olan birisi olursa, hiç iphone da aratmadan, oradan bakıyorum.

İsterseniz SS'lerle de gösterebilirim. (ki burada herkes iphone kullandığına ve haritalarla kötü tecrübeleri olduğuna göre, buna gerek de yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhandluke -- 18 Ağustos 2013; 4:15:53 >
  • Amerika app store'dan google maps indirdim mutluyum, baska bir harita uygulamasina gerek duymadim. su anda Çindeyim tek basima istedigim her yere goturdu beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla foursquare den yeri buluyorum get directions diyince çokta iyi götürüyo yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.