Şimdi Ara

Apple Haritalar uygulaması büyük bir güncelleme aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple geçtiğimiz gün Haritalar servisin için büyük bir güncelleme yayınladığını duyurdu. Yeni güncelleme eskisinden daha fazla ayrıntı gösteren bir harita ve yeni özellikler getiriyor.

Ayrıca Bkz.Çin, Koronavirüs nedeniyle Tesla'dan Şangay fabrikasını kapatmasını istiyor

Güncelleme yakında Avrupa'ya da dağıtılacak

Kullanıcılar artık Apple Haritalar üzerinde, arazilerin ve bölgelerin daha detaylı görünümünü inceleyebilme şansına sahip olacaklar. Ayrıca alışveriş merkezleri, havaalanları, parklar, yollar ve binaların daha kapsamlı görünümleri mevcut. Ayrıca şirket bu yeni güncelleme ile birlikte daha hızlı ve daha doğru bir navigasyon deneyimi vaat ediyor.

Apple Haritalar'a, Google Haritalar benzeri iki yeni özelliğin geldiğini de belirtelim. Birincisi, kullanıcılar artık diledikleri adresleri hedef olarak keydedebilecekler ve bunları Koleksiyon bölümümnden yönetebilecekler. İkinci özellik ise Google Haritalar'ın Sokak Görünümü'ne benzer olan Etrafına Bak özelliği. Şimdilik New York, San Francisco Körfez Bölgesi, Los Angeles, Las Vegas, Houston ve Oahu için aktif olan bu özellikle, sokakta gezer gibi bir görünümle bu bölgeleri inceleyebileceksiniz.

Ayrıca artık sık kullanılanlar listenizi oluşturabileceğiniz ve bu listeye ana ekran üzerinden erişebileceğiniz belirtilmiş. Şimdilik ABD'deki Apple kullanıcılarına sunulan bu güncellemenin yakında tüm Avrupa'ya da sunulması planlanıyor.

• İphone kullanıyorum ama apple haritaları sildim valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple kullanıcısı olarak ilk sildiğim uygulama google yetiyor...

• Mithra-haber para kazanmak için yapılan gereksiz haberler içermez sizin teknoloji gündemini takip ederken zamandan tasaruf etmenizi sağlar.

http://mithra-haber.site/

• İstanbul için toplu taşımayı getirseler keşke. Toplu taşıma için ayriyeten Moovit kullanmama gerek kalmazdı. Harita ve navivasyon olarak ise bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 31 Ocak 2020; 20:28:19 >
  • Apple haritaları beğeniyorum fakat mekanların resimlerini başka bir siteden alıyor. Sinema ya tıklıyorum adam sevgilisi ile resim atmış karşıma çıkıyor. Google haritalar bu yandan daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Maps’in bir diğer tarafı güncelleme alması için IOS’u güncellemeniz lazım. Google Maps gibi App Store’dan güncellenmiyor. Çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben is icin istanbula geldigimde trafi kullanıyorum, moovit genellikle sapitiyor. Ya benim gps ayarlarimdan ya da algoritmadan kaynaklaniyor. Ama trafide en ufak bir problem yasamadim.

Google toplu tasim sistemi ile de gidecegim yeri kolaylikla bulabildim. Mesela eminonunden kadikoye gitmek icin google vapur tercihini on plana cikarirken, trafi metroyu kullanmami tavsiye etti. Vapurla aktarmasiz, rahat bir sekilde kadikoye gectim. Donuste esenlere gitmek icin eminonunden tramvaya binip, zeytinburnunda metroya aktarma yaptirdi trafi. Google ise otobus kullanmamin daha iyi olacagini soylemisti. Ben metro agini tercoh ederim, trafiyi de bu yuzden seviyorum. Metroyu oncelikli listeliyor.

Trafi ayrica bursa ve izmirde de calisiyor, orada da sorun yasamadim. Bir tek bursa da sorun yasamistim, hattin ismini değiştirmişler, trafi de o hat gorunmuyordu. Yolu uzatmistim.

Moovit hic kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google haritalar iş görüyor
  • Android işletim sistemine geçmemek için bir neden daha.
  • Acaba bizim gibi arap ülkeleri de alacak mı? Güncellemeyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.