< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 11 Şubat 2019; 15:39:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 11 Şubat 2019; 15:39:25 > |
Bir solukta okudum.. güzel bi macera olmuş, sonu istediğin gibi olmasa da :)
|
En az 100 bin dolar vermeleri gerek. Abdde olsanız varya söke söke 1 milyon dolar bile alırsınız.
Mücadele edin lütfen. O açık bulanlara verilen para hakkınızdır. Elma değil, armut bunlar. Yahu sen kimsin, elmaymış armutmuş geçin bu işleri. Bizim kıyasımızda milletimizin irade-i tercihi önemlidir. Bunu böyle bil bay Apple. |
Bi bilgisayar muhendisi öğrencisi olarak yazinin tamamini bi hevesle okudum.En yakin zamanda insallah hakkinizi teslim ederler.
|
Size tebrikler, apple.a kocaman bir yuh. Keşke açığı önce medyaya yayıp sonra apple.a bildirseydiniz. (nasıl işlem yaptığınızı söylemeden) akılları başlarına gelirdi.
|
Liseli ergenlerin verdiği tavsiyelere bak yok keşke Amerikalı siyasilerin bilgilerini kaydetseydin yok Çinlilere satsaydın yok Samsunga satsaydın yok şantaj yapsaydın. Kardeşler siz çok james Bond, görevimiz tehlike filmi vs izlemişsiniz. O kadar Kolay ve normal şeylermiş gibi yazıyorsunuz da insan hayret ediyor.
Gerçekten ciddi ciddi düşündüğünüzde bu tavsiyelerin reelde uygulamasının ne kadar zor ve tehlikeli olduğunun farkında değilsiniz herhalde. Bu dedikleriniz yapılamaz demiyorum yapılır ama bunun için top class bilgisayar korsanı olmak lazım ve bu tip şeylerin yaygın yapıldığı Rusya Çin Hong Kong gibi yerlerde yaşayan oranın vatandaşı birisi olmak lazım. Deli misin Amerikalı siyasilerin bilgisini çekerken Apple farkına varsa yerini tespit etse hemen Apple Türkiye devreye girip suç duyurusunda bulunsa sorması ayıp ne halt yiyeceksin? Mahkeme mahkeme gezersin bilişim suçlarından hapis yatarsın. Sat diyenler. Yaw sen bir kere Türksün çevren yok, güvendiğin üst düzey hacker yok. Nette Apple güvenlik açığı satılır diye ilan veripte müşteri mi bulacaksın. Ya da müşteri buldun sattın karşı taraf insanların bilgilerini çekerken yakalandı. Davalar açıldı, o kişiye sormayacaklar mı kimden nasıl öğrendin bu bilgiyi diye. Sonra otomatikman sana da suç teşkil eden bir şeyi para karşılığı sattığın için sende yargılanırsın. Veya satın almak istiyorum diyen kişi Apple çalışanı çıkıp seni yakalatsa, bin bir türlü ihtimal var. Komik olmayın yaw bu işleri çok Kolay şeyler sanıyorsunuz belli ki. O kadar içmişsiniz ki 500 milyar dolarlık şirkete şantaj yapmayı düşünecek kafalara ulaşmışsınız. Tekrar söylüyorum yapan şantajı yapar lakin bunlar sıfır riskle çalışan, kimliğinin deşifre olmayacağından yüzde 1 milyon emin olan, profesyonel bilgisayar korsanlarına göre şeyler. Evinde otururken tesadüfen Apple Güvenlik açığı farkeden normal bir yaşantısı olan sıradan bir Türk ün yapabileceği şeyler değil. Demek ki Amerika’nın nükleer başlıklarının ateşleme kodları (sizin gibi filmlerde gördüm ) elinize geçse hemen ilan verip pazarlıklara başlayacaksınız abeyyy dünyanın sonunu getirecek kadar büyük bir şey bu, 10 milyar dolara bırakırım size kodları, baaak parayı vermezseniz ateşlerim füzeleri haaa deyip şantajlar yapacaksınız. |
Hayatının hatasını yapmışsın vererek.
Düşünsene maduronun telefon nımarasıyla giriyosun iclouda, notları bi açıyosun. Oğluna 20 m $ Diğer oğluna 15 m $ Eniştesine 100 m$ Ohoo neler neler |
Anlattıklatınız doğruysa tebrik ederim. Ayrıca bu olayda Batının çifte standardını bi kez daha gördük. Dünyanın en değerli şirketine yakışmamış.
|
Apple böyle bir şerefsiz işte.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 9 Şubat 2019; 7:47:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 10 Şubat 2019; 1:29:35 > |
|
|