Şimdi Ara

Apple ile yaptığım telefon görüşmesi (Önemli bilgiler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz94

yeni modellerde değil de bir önceki modellerde uluslararası garanti var dedi. Bende 5 var dedim ingiltereden alınma. 5s türkiyeye giriş yapınca onun ulurararası garantisi Türkiyede geçerli olacak dedi.
    Sanırım operatörlerle alakalı bişey eski modele destek vermeleri. Yoksa herkes yurtdışından alırdı operatörler para kazanaamazdı.
    Tabi store açılınca hepsinin garantisi geçerli olacak

Garanti bir yıl zaten hocam, yeni model çıkınca ya garantisi bitmiş olacak ya da çok az bir süre kalmış olacak.
    Bu dediğiniz sistem şimdi mi var Türkiyede? Yani şimdi Türkiyedeki iPhone4S'lerin Apple garantisi var ama store resmen açılınca tüm cihazların mı olacak eski olsun yeni olsun?
  • evet garanti bir yıl dediğin gibi.
    Bu sistem varmış evet öyle söyledi. 4s lerin garantisi var apple store açılınca hepsinin olacak farketmeyecek
  • salihbocX S kullanıcısına yanıt
    https://getsupport.apple.com/GetproductgroupList.action

Bu siteye tıklarsan zaten dediğim numaraya erişeceksin en sonunda. Site apple ın sitesi.
    Ayrıca 00800 lü numaralar ücretsiz
  • 15inde apple etkinliği var. O zaman belli olacak dostlar şu apple store online store geyiği. Az sabır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    15 ide kesin tarih verilecektir evet. Ama kesin olarak zaten yıl sonuna kadar açılacak
  • yilmaz94 kullanıcısına yanıt
    Apple'ın zorlu centerda yaptığı dükkanı beğenmeme durumu doğru mu? Yeni adka kat falan yapıcaklarmış sanırım zorlu center a apple store için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • perşembe zorlu center açılıyor muş.
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de o haberi okudum şimdi. o konuda bir bilgim yok ama o olsa bile kesin olarak aldığım bilgi şu; yıl sonuna kadar zorlu centerdaki store açılmış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

15inde apple etkinliği var. O zaman belli olacak dostlar şu apple store online store geyiği. Az sabır.

o zaman kesin olduğunu nereden biliyorsunuz?
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Kesin tarih vermediler atıyorum 29 ekim gibi.
    Ama yıl sonuna kadar açılacağı kesin
    Arkadaş da 15 ekimdeki eventte kesin tarihi verirler diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

Kesin tarih vermediler atıyorum 29 ekim gibi.
    Ama yıl sonuna kadar açılacağı kesin
    Arkadaş da 15 ekimdeki eventte kesin tarihi verirler diyor.

29 ekimde online store mu açılır yoksa applestore mu acaba açılırsa?
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Ben de yetkiliye aynı soruyu sordum.
    İkisi de aynı tarihte açılcak dedi ama işte kesin tarih vermedi insalla 15 ekimde belli olur
  • 15 Ekimde çifte bayram yapacağız ha ?: )
  • arkadaş gayet samimi açıklamış aramış öğrenmiş inanmayan varsa adam ücretsiz numarayı da vermiş daha ne yapsın mübarekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 2200 yerine 2000 olur o da belki. Onemli bilgi ve iyilestirmeymis sagol. Onemsenmek guzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Garanti olayını anlamadım, 5 varken 4S'in garantisi geçerli, 5S çıkınca 5'in geçerli olacak falan?

satis stratejisi.
  • Hayırlısı

• Bugün bende konuştum. Kenan Bey aradı. Muhteşem bir destek verdi diyebilirim. Ve bana önerisi "Kesinlikle 5S'i şu an operatörlere bağımlı almayın. Servis ve Teknik Desteği biz vereceğiz ve yılbaşından önce Apple Store'lar açılacak. Mutlaka bekleyin" dedi. Daha Türkiyeye hizmetleri yokken bu kadar güzel bir konuşma beklemiyordum açıkçası.
  • Apple bizi onemsiyomus lan 😃 turkce siri yapsin la

• Haber fos cikti sanki. Yurtdisi urunlerin garantisi ulkemizde gecerli degilmis. Sozde uluslararasi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.