Şimdi Ara

Apple - iMac 'in Dedesi Değişik Bir Modifikasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi siz şu soruyu soracaksınız " Ne yaw bu nerden de akıllarına gelmiş böyle bir tasarım. la manyak bunlar" diyebilirsiniz. ama başka yapabilecek bir şey bulamamıştık ki. neden mi? laptopmuzun ekranı kırıldı klavyesi çalışmıyor (anlıcanız başına bir taş düşmemiş ) bizde arkadaşla ne yapabiliriz diye düşündüş ve böyle bir şey aklımıza geldi.
    Neler uyguladığımıza gelince;
    Monitörün üzerine koyduğumuz laptop tamamen sabitlenmiş durumda yani bir yerer gidemez. mönitorü güzelce birr yıkadıktan sonra üzerini sprey boyayla boyadık tabi laptobuda boyadık. laptobu yerleştirmek için monitörün canını biraz yakmamız gerekti bizde yaktık ve üzerinden bir parça kesit aldık (laptobun düzgün oturması için ) sonra yan taraftanda kontraplakla destekledik.Resimlerde de göreceğiniz üzere yan tarafında bir usb hub var kabloları falan fazlalık olmasın diye hep içinden geçirdik. diğer tarafada extra lazım olursa diye bir elektrik pirizi ve kalemlik koyduk. en son olarak tabiki makmına yerleştirdik.
    Arkadaşım illaki buna bir isim takalım dedi. tamam dedik ama ne olsun derken aklımıza monitörle laptopun kelimelerini birleştirmek geldi bizde isim olarak arkadaşa MONİTOP demeyi kararlaştırdık.
    Değişik bir uygulama yaptığımızı düşünüyoruz. şimdiden o güzel ilgilerinize çok ama çok teşekkür ederiz. ( MONİTOP daediyor tabiki )

Kısaca biz bu çalışmada laptop ile monitoru birleştirdik ve ikisi birbirine sabitlendi. Yani tut istediğin yere götür icabında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooommm -- 26 Nisan 2008; 13:47:56 >

• Valla guzel bısı :D
    bıde ekran ınce felan olsaymıs degısık bısı olacakmıs :D
  • şimdi anlamadım sanki iki monitör varmışçası gibisine bi olaymı yoksa ayrımı takılıyolar pcler
  • güzel olmuş
  • güzel olmuş hocam hayırlısı olsun
  • İyİ oLmuş.
  • Kayserili misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. resimin arka planında birisi uyuya kalmış
  • Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum..Monitop isminide iyi bulmuşunuz
  • Bence laptop u monitörün arkasına sabitleseydiniz daha uymlu olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37efd -- 4 Ağustos 2010; 16:42:24 >
  • ben herşeyi bıraktım ismi süpermiş monitop : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesfurkandemir

Bence laptop u lcd nin arkasına sabitleseydiniz daha uymlu olurdu.

ne lcd si
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdal yenin

Kayserili misin

• fena degil güzel olmuş
  • Bence de hoş bir çalışma olmuş...
  • Fena değil. Ellerinize sağlık
  • Herşey iyi hoşta, notebook zaten ısınan bir cihaz, monitör'ün üzerinde o notebook cayır cayır yanar uzun kullanımlarda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.