Şimdi Ara

Apple: iMessage üzerinden günde 'birkaç' milyar mesaj gönderiliyor [Güncel] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Facetime 'in eline su dökecek bir uygulama yok kullanımı çok basit kendisi mükemmel
  • Dostlar çoğu kişi farkında olmadan imessage'den mesaj atıyor.

Şöyleki imessage'yi genelde herkes ilk kurulumda aktif ediyor ne olduğunu bilmeden tabikide. 2 apple cihaz birbirine mesaj attığında iki cihazda internete bağlı olduğu anda size sormadan cihaz mesajı imessage üzerinden atıyor.Mesaj balonu mavi olduğunda imessage yi kullanıyor fakat kullanıcıların cogu farkında değil sadece rengi değişti zannediyor
  • valla zehir gibi elemanlar var haberde sallama olduğunu düzeltmeden önce anlamışlar

• Garip rakamlar.

• iMessage ios kullananlar için gerçekten harika bir uygulama. Çok hızlı, masrafsız, normal mesaj uygulamasına entegre olduğu için de çok kullanışlı. Mesajın iletildiği, karşı tarafın mesaj yazıyor olduğu gibi bilgileri görebilmek de hoş oluyor. Bilincinde olarak kullanan bilir ne kadar güzel bir ayrıntı olduğunu.

Ben 5 sene boyunca iphone kullanmış biri olarak geçen sene HTC One ile Android'e geçiş yaptım. Ama yine de nişanlımla mesajlaştığım zamanlarda ipod touch'ı elime alıp telefonu bir kenara koyuyorum, sadece iMessage için. Günlük şu kadar gönderilmiş, haber doğru olamazmış vs polemiğe girip Apple'a sardıranları da anlayamıyorum. İsterse günde 100 mesaj gönderilsin toplamda, kime ne yararı var?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.