Şimdi Ara

Apple'ın etkinlik için hazırladığı pankart daha uzun bir iPhone'u işaret ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Apple'in pankartinin ardindaki sirri cozdugume gore simdi rahat bir uyku cekebilirim.

Sana gel Apple'ın pankartındaki sırrı çöz diyen oldu mu?

Merak etmiyorsan,seni ilgilendirmiyorsa girme arkadaşım konuya

Cozduk rahatladik birader de sana ne oluyor?
  • Uzatacaklarsa düzgün uzatsınlar.iPhone 4'ün kasasını alıp uzatırlarsa bir şeye benzemez.Kumanda gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Apple'in pankartinin ardindaki sirri cozdugume gore simdi rahat bir uyku cekebilirim.

Sana gel Apple'ın pankartındaki sırrı çöz diyen oldu mu?

Merak etmiyorsan,seni ilgilendirmiyorsa girme arkadaşım konuya

Cozduk rahatladik birader de sana ne oluyor?

• Oluirda su piyasada gezen gibi bir telefon gelirse.
    applecilerin yorumlari sonra merak ediyorum:d
    Simdi hepsi, öyle telefon mu cikarar apple hic biseye benzemio. Imkani yok almam bunlari derken.
    Telefon öyle cikarsa, aslinda cok iyimis ya. Baksan keskinlik süper hem siri var siri var diye gezerler muhtemelen:d

Ayri bir ironide, yillarca samsunga laf eden apple kendi ekranini büyütüyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loomy

Oluirda su piyasada gezen gibi bir telefon gelirse.
    applecilerin yorumlari sonra merak ediyorum:d
    Simdi hepsi, öyle telefon mu cikarar apple hic biseye benzemio. Imkani yok almam bunlari derken.
    Telefon öyle cikarsa, aslinda cok iyimis ya. Baksan keskinlik süper hem siri var siri var diye gezerler muhtemelen:d

Ayri bir ironide, yillarca samsunga laf eden apple kendi ekranini büyütüyor:)

Dikey büyüyen bir telefon bana hiç cazip gelmez. Yatay da büyümesi lazım. Gerçi ben iphone 4den memnunum, yoluma devam ederim :)
  • Umarim ekran boyutu buyumez. iPhone ekran boyutu gayet yeterli. Daha buyuk ekran isteyen iPad alsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çıkarsa çıksın peynir ekmek gibi satılır isterlerse üçgen telefon yapsınlar yine satılır ios olduktan sonra
    bende ip4 ümle devam ederim büyük tel sevmiyorum yoksa note 2 çıktığında saldırırım
    bu arada 12 eylülde muhtemelen ios6 da çıkabilir SHSH kaydını almayan varsa alsın sonra JB yok 6 da takıldık diye ağlamasın kimse
  • Mavit ha gayret , kendini aşmak üzeresin

• Ya ne alaka, bu nasıl bir haberdir ya.

Tim Cook normalde kısa sigara içmesine rağmen, uzun sigara içerken yakalandı... Bu da demek oluyor ki yeni iPhone 4.3 inc ekran ile gelecek.
  • Türkiye saati ile yarın akşama mı enk geliyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

bu 12 eylüldeki tanıtımı canlı olarak takip edebilceğimiz bi yer varmı

Aynen ben de merak ediyorum. Var mı türkçe alt yazılı izleyebileceğimiz bir yer?

Apple lansmanlarını halka kapalı yapıyor yani anca donanım haberde yeni ipad lansmanındaki gibi bir canlı yayın izleyebileceğiz.
  • 2 gün kaldı adminler de dinlensin artık
  • Paint'te küçülterek tüm logoları görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Paint'te küçülterek tüm logoları görebilirsiniz

Einstein gelip konuyu çözdüğüne göre konu kilitlenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavit ve çeşitli Apple haberleri yapan yazarlarla sorunu olanlar forumu takip etmeyebilir, hatta bu mesajdan sonra takip etmek yüzsüzlük olur
  • Haberler her ne kadar uzun ince olan modeli isaret etsede, ben inanmiyorum oyle olacagina.

• anlaşılan ekran boyutu güncellemesinden başka bişi göremicez. 4s çıkarken en azından siri falan lafları dolanıodu. bunda sadece ekran. peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

bence yeni iphone menü açıkken yan çevrildiğinde menü yatay görünüme bürünecek bu resimden bunu çıkardım

http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=356470&d=1347176278

Hmmm tablet mod. Samsung larda launcher ların hepsinde var. Belki yeni bir yaklaşım olur.

• Ben inanıyorum ki kumanda gibi çıkarsa telefon yine satacak. Çoğu teknolojik ürünüm apple olmasına rağmen kesinlikle öyle bir telefon almam ama alacak olanlar yine olacak. Apple bir şekilde satmasını becerir o telefonu.
  • yarın donanimhaber ofisini aramazsam varya sıktı artık ilgilenmiyorsunuz editorlerinizle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.