Şimdi Ara

Apple'ın etkinlik için hazırladığı pankart daha uzun bir iPhone'u işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Apple'ın birçok kişi tarafından merakla beklenen etkinliğine 2 gün kala etkinliğin düzenleneceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Yeni iPhone'un tanıtımının yapılması beklenen bu etkinlik alanına Apple tarafından asılan yeni bir pankart ise tartışmalara neden oldu. Pankarta ilk bakıldığında çeşitli renklerden oluşan bir arka plan ve onun üzerinde yer alan beyaz bir Apple logosu görülüyor. Ancak, arka plana dikkatli bir şekilde bakıldığında iOS ile birlikte ön yüklü olarak gelen uygulama ikonlarının uzatılmış olarak arka planda yer aldığı görülüyor.

CultofMac sitesine göre, Apple'ın pankartının arka planında yer alan uzatılmış ikonlar yeni iPhone'un daha uzun bir yapıya sahip olacağına işaret ediyor. 4 inç boyutunda ve 16:9 en boy oranında bir ekranla gelmesi bekleniyor. Pankartta yer alan arka plandan yola çıkılarak öne sürülen bu iddianın ne kadar doğru olduğunu ise 12 Eylül tarihinde hep birlikte göreceğiz.

• Rekabet uğruna körü körüne savundukları boyuttan vazgeçiyorlar. Bir ara hatırlıyorumda küçük telefona rağbet çoktu. Şimdi birçok işimizi gerçekleştirdiğimiz telefonlar multimedya uygulamalarında neden olduğu bir büyüme sürecinde. Artık elimizdeki, bir telefon için fazla büyük gözüken boyutlar bile yeterli gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikon görebilen varsa bana da göstersin

edit:mavit yeter artık 100 tane başlık açmaktan vazgeç yöneticiler her şeyi kapatıyorsunuz bunu da kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 10 Eylül 2012; 18:47:21 >
  • İnsanlar nelerle uğraşıyor ya
  • bence dokunmatik paneli değiştirdiler ve kaydırma gibi özelliklerde daha etkileyici deneyim sunacaklar
  • Adamlar pankartta hemde elma dışında anlamsız pankatta Sübliminal mesajlar bulmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

ikon görebilen varsa bana da göstersin

edit:mavit yeter artık 100 tane başlık açmaktan vazgeç yöneticiler her şeyi kapatıyorsunuz bunu da kapatın

Gördün mü ?
    sarılı kırmızı müzik notası ikonu ipodda bulunuyor ama dikkatinizi çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 10 Eylül 2012; 19:07:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarin apple'in rezillik telefonunu tanitacagi gun

• 2 gün geriden geliyorsun yakıştıramıyorum mavıt

Bu aradahttp://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=356470&d=1347176278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 10 Eylül 2012; 19:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

yarin apple'in rezillik telefonunu tanitacagi gun
    bu 12 eylüldeki tanıtımı canlı olarak takip edebilceğimiz bi yer varmı
  • tüm işaretler tv kumandasına benzetilen iphonu işaret ediyor

umarım apple bizi ters köşe yapar yoksa lumia 920 yolu gözüktü bana
  • bence yeni iphone menü açıkken yan çevrildiğinde menü yatay görünüme bürünecek bu resimden bunu çıkardım

http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=356470&d=1347176278
  • Konu kapanabilir:
  • Gerçekten çok ince
  • MAVİT işim var diye sevinme sen tam anlamı ile bir işsizsizlik abidesisin.
  • kusura bakma ama sende bunu haber diye koydun öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

bu 12 eylüldeki tanıtımı canlı olarak takip edebilceğimiz bi yer varmı

Aynen ben de merak ediyorum. Var mı türkçe alt yazılı izleyebileceğimiz bir yer?
  • bu tür konularla forumun kalitesi düşüyor.
  • Apple'in pankartinin ardindaki sirri cozdugume gore simdi rahat bir uyku cekebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Apple'in pankartinin ardindaki sirri cozdugume gore simdi rahat bir uyku cekebilirim.

Sana gel Apple'ın pankartındaki sırrı çöz diyen oldu mu?

Merak etmiyorsan,seni ilgilendirmiyorsa girme arkadaşım konuya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.