Şimdi Ara

Apple'ın iPad Pro'su son çeyrekte Microsoft'un tüm Surface serisinden çok sattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ipad pro kullanan birisiyim. Daha önce 2. jenerasyon surface kısa bir dönem kullandım. İki ürün aynı klasman ürünler değil, surface kıyaslanacaksa ultrabook pazarıyla kıyaslanabilir onda da o ürünlere kalem ve mobilite açısından üstün gelir. İpad pro tablet sınıfının tepesinde yeni bir segmentin temsilcisi, tek benzeri grup samsungun note serisi tabletleri olabilir ki işletim sistemi ve kalemin gerçekçiliği nedeniyle oda geri kalacaktır. Yani her iki üründe temsil ettikleri segmentlerin en iyileri diyebiliriz.Ama iş içerik üretimi ise tabi ki surface tercih edilebilir. Ben google documents kullandığım için en azından ofis işlerimi ipad pro ile rahat döndürüyorum, wifi üzerinden yazıcı vasıtasıyla çıktılarımı da alabiliyorum. Kalemiyle amatörde olsa karikatürlerimi keyif ile çiziyorum ki bu konuda wacomlardan çok daha iyi benim için. Ve 4 gb ram multitasking de uyumlu uygulamalarda son derece başarılı iş görüyor. Ama sadece bunu alarak her işinizi döndürebilirmisiniz? Hayır. İlla ki bir windows pc ye ihtiyacınız var. Ama surface ile her işinizi görürsünüz. Benim tercihim son jenerasyon surface pro fiyatına ipad pro 128 ve kalemi ile geriye kalan parayla iyi bir notebook yada ultrabook olur. Tercih kişiden kişiye değişir tabi ki.

• İstediği kadar satsın, bu Surface Pro'nun piyasadaki en iyi tablet olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ferrari de az satıyor, bütçesi yeten alıp en iyisini kullanıyor.

• Surface Pro 3'ü çok kısa bir süre test edebilme imkanım oldu ve çok beğenmiştim. Uzun süreli kullanımım olmadığı için kararlılığı konusunda yorum yapamayacağım.
    Ama yazılımsal sorunlar aşılabilir diye düşünüyorum.

Windows 10 sevmeyen arkadaşlar internette biraz araştırma ile güncelleme meselesini çözebilirler. Hatta Windows 8.1 Enterprise sürümü kullananların özel bir çaba göstermesi de gerekmiyor.

Kendim şahsen uzunca bir süredir 1 kere bile yükseltin uyarısı almadan Windows 8.1 Pro kullanıyorum. (Windows 10 dan geri döndüm.)
  • macbook, iPhone, iPad ve ipod kullanıcısı olarak iPad Pro'yu kesinlikle abartılı ve cok dar bir kesime hitap ediyor olarak görüyorum. son zamanlardaki ekran büyütme furyasından hoşnut değilim. iPad Air bile büyük gelmeye başladı, telefonda ise dedikodusu donen iPhone 5se'yi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note pro Kullandım Surface booK alınca onu eşime verdim annemde de ipad pro var yani tüm cihazları deneyim Sahibiyim

note pro neredeyse 2 yıllık bir cihaz ve Sanırım Satış Samsung u tatmin etmedi Ki güncel versiyonu Çıkarmadı

tablet piyasasında satış daralmasının en büyük nedeni Kaç yıllık tabletin bile hala basit anlamda internet Sosyal medya oyunlar gibi bosit içerikleri tüketmede etkin kalması. Mesela bir ipad 2 bile çok hızlı olmasada belirli işleri görüyor

sadece ekranı büyük olduğu için bir cihaza pro denmesi garip

ayrıca satış rakamlarında bence fiyatın da etkisi büyük

bu arada direkt pro modelini Kullanmadım ama pil ömrü olarak sıkıntı yaratacağını düşünüyorum ama book ta öyle bir Sorun yok

ayrıca pro 3 bilemem ama Windows 10 Surface book ta problem yaşamadım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idris İ kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaz yolladi microsoft garantiden simdiki fabrika cikisli windows 10 ile geldi. Cok daha serin ve sessiz calisiyor. Bir haftada bir defa takildi ve reset attim o da firmware guncelleme geldigi zaman oldu. Yani yanlis anlasilmasin alet cok pahali, super luks / hizli bir tablet olarak kullanilir. Is bilgisayari yada programlama icin o kadar guvenilir degil.
  • O cihazı sadece bir tablet olarak kullanmak haksızlık olur. Bir ultrabooktan beklenen performansı alabileceğiniz bir ürün. Rahatlıkla temel ihtiyaçları karşılar. Yoksa kod yazarken laptopu bile birden fazla monitöre bağlayarak (Kod ekranı, Dizayn ekranı, Kişisel ekran) kullanmak en rahat olanı.

Misal yolculuktayken açarsın interneti işinle ilgili araştırmanı yaparsın o an uğraştığın bir problem ile alakalı aklına gelen bir kodu açıp hemen projene ekleyiverirsin. Gideceğin yerde hemen projeksiyona bağlarsın sunumunu yaparsın vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris

O cihazı sadece bir tablet olarak kullanmak haksızlık olur. Bir ultrabooktan beklenen performansı alabileceğiniz bir ürün. Rahatlıkla temel ihtiyaçları karşılar. Yoksa kod yazarken laptopu bile birden fazla monitöre bağlayarak (Kod ekranı, Dizayn ekranı, Kişisel ekran) kullanmak en rahat olanı.

Misal yolculuktayken açarsın interneti işinle ilgili araştırmanı yaparsın o an uğraştığın bir problem ile alakalı aklına gelen bir kodu açıp hemen projene ekleyiverirsin. Gideceğin yerde hemen projeksiyona bağlarsın sunumunu yaparsın vs.

Pek o sekilde olmuyor malesef. Oncelikle alet durduk yere isinip sessiz ortami (kutuphane, toplanti salonu, sessiz is ortami) bozuyor. Insanlarin dikkatini dagitiyor. Bir de cogu toplanti salonundaki projeksiyon cihazi eski mini display port destegi sunmuyor ki surface pro serisinde bu tip baglanti var. Ultrabook'lar daha fazla alana sahip oldugu icin daha iyi sogutma yapabiliyor ama surface zorlandikca termal olarak zorlaniyor ve islemci yavaslamaya basliyor. Bir cok ufak defek sorunu var malesef hala. Ama ileri de cok daha basarili bir urun olacaktir inaniyorum. Simdilik Macbook ile yola devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

quote:

Orijinalden alıntı: idris

O cihazı sadece bir tablet olarak kullanmak haksızlık olur. Bir ultrabooktan beklenen performansı alabileceğiniz bir ürün. Rahatlıkla temel ihtiyaçları karşılar. Yoksa kod yazarken laptopu bile birden fazla monitöre bağlayarak (Kod ekranı, Dizayn ekranı, Kişisel ekran) kullanmak en rahat olanı.

Pek o sekilde olmuyor malesef. Oncelikle alet durduk yere isinip sessiz ortami (kutuphane, toplanti salonu, sessiz is ortami) bozuyor. Insanlarin dikkatini dagitiyor. Bir de cogu toplanti salonundaki projeksiyon cihazi eski mini display port destegi sunmuyor ki surface pro serisinde bu tip baglanti var. Ultrabook'lar daha fazla alana sahip oldugu icin daha iyi sogutma yapabiliyor ama surface zorlandikca termal olarak zorlaniyor ve islemci yavaslamaya basliyor. Bir cok ufak defek sorunu var malesef hala. Ama ileri de cok daha basarili bir urun olacaktir inaniyorum. Simdilik Macbook ile yola devam ediyorum.

sp3 kullanmadım ancak surface book u ana cihazım olarak Kullanıyorum Surfece dock da aldım ve işyerine gidince çift monitör klavye mouse ile kullanıyorum

ısınma ve ses problemi hiç yaşamadım

Mini display port isin ister tekli isterseniz multi dönüştürücüler Mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.