Şimdi Ara

Apple'ın kendi dizi ve filmlerini yayınlayacağı TV+ servisi duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaliteli az ama öz içeriğe odaklanacağız dediler. İçerik stratejileri de Netflix gibi ya tutarsa olmayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periscope'a oldukları gibi ayak bağı bile olamazlar bana kalırsa. Apple isim hakları halletmeden bu işe girişecek sonlardan biri. Zaten platformun tam ismi "Apple tv+"

• Habertürkwww.haberturk.com
    'İsim hakkı bizde, gelince görecekler'
    https://m.haberturk.com/apple-tv-turkcell-tv-rekabeti-simdiden-kizisti-2414596-teknoloji

• Turkcellin patenti uluslararası mı bakmak lazım

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla apple tv 4K ya falan sonbahar da gelecek aynı dolby atmos un güncelleme ile geldiği gibi.Doğru mu anladım,yanlış mı.? Biri aydınlatırsa sevinirim.Yoksa ayrı bir kutu mu almamız gerekecek.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    "Apple TV+" bir uygulama olarak gelecek. Apple cihazlarda (Telefon , Tablet , Bilgisayar) , belirli televizyonlarda (Samsung , LG , Sony ve bir tane daha. Android platformu açıkladılar sa ben duymadım) ve Apple TV , Roku , Amazon Fire cihazlarda da uygulama olarak yerini alacak.
  • Bence çok avantajı olmayacaktır fiyatından dolayı
  • Fiyat açıklamadılar ama Türkiye de hizmet veren ve fiyatı belli olan servisler var. Apple Music Amerika da 9.99-14.99 dolar , Türkiye de ise 14-21 tl arası. Arcade ve TV+ servislerinin Amerika çıkış fiyatı nın 9.99 olması öngörülüyor. Dolayısıyla Türkiye fiyatlarını tahmin etmek zor değil. İnşallah tahminimde yanılmam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.