Şimdi Ara

Apple'ın Mac & iPad etkinliği 15 Ekim'de (?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini 2 retina olur mu ki mini alma arafesindeyim beklesem mi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım güncellemeleri dışında hiçbir yenilik olmaz.Olsa olsa yeni Apple TV'de olur.Onu da Smart TV'yi yeniden icat ederler en fazla.

• Mini 2'ye Retina Ekran ve 64-Bit İşlemci gelirse bir de kamerası iPhone 5S'kine rakip olursa iPhone5/İpad Mini 2 süper bir ikili olacaktır elimde. Beklentilerim umarım boşa çıkmaz.
  • Yeni mac mini almistim tüh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Mini 2'ye Retina Ekran ve 64-Bit İşlemci gelirse bir de kamerası iPhone 5S'kine rakip olursa iPhone5/İpad Mini 2 süper bir ikili olacaktır elimde. Beklentilerim umarım boşa çıkmaz.

Aynen düşündüğüm kombo. Tablet gibi telefon kullanmaktan daha mantıklı. Ama Mini'de de retina ekran olmalı.
  • merakla bekliyoruz ozelliklede su macpro desktop nedir oyle cidden super birsey yapmislar

• Ipad Retina kullanıcısıyım. Cihaz tam anlamıyla kusursuz. Bataryanın uzun süre dayanması,hızı,ekran kalitesi,dokunmatik hassaslığı falan 10 numara. Aylardır laptop kullanmıyorum , i7 işlemcili laptop bir köşede duruyor. Ama tabii iphone konusunda bu kadar övemeyeceğim Apple'ı. Ipad rakipsiz ama Iphone'un rakibi çok

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

64 bit ipad muhtemelen 2gb ram ile gelecek. Zaten muhtesem olan kullanim deneyimi bir adim daha ileri gidecek. Sonrada fakir isi 7 android tabletlerle bunu kiyaslayacaklar forumda :))

senin gibi beyin fakiri değiller en azından

• Fakir olsa ne olacak? Empati yapmayi beceremiyorsunuz belli oluyor.Insan taklidi yapmayi deneyin bence bir de
  • Ve apple 2013 e damgasını vurur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

quote:

64 bit ipad muhtemelen 2gb ram ile gelecek. Zaten muhtesem olan kullanim deneyimi bir adim daha ileri gidecek. Sonrada fakir isi 7" android tabletlerle bunu kiyaslayacaklar forumda :))

Çok mu Zenginsin.

Çok mu fakirsin?

Yaşının üstünde sohbet yapmaya çalış. Fakir-zengin geyiği gerekli değil. Bir de üste çıkmaya çalışma. Yapmış olduğun muhabbet yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Ipad Retina kullanıcısıyım. Cihaz tam anlamıyla kusursuz. Bataryanın uzun süre dayanması,hızı,ekran kalitesi,dokunmatik hassaslığı falan 10 numara. Aylardır laptop kullanmıyorum , i7 işlemcili laptop bir köşede duruyor. Ama tabii iphone konusunda bu kadar övemeyeceğim Apple'ı. Ipad rakipsiz ama Iphone'un rakibi çok

Çok doğru tespit. Ipad 3(new ipad) bile bana fazlasıyla yetiyor. Gerek uygulama, gerek oyunda tek bir sorun yaşamadım. Sanırım ipad 6'a kadar yola devam.

Bu arada 64 bit işlemci ve daha iyi bir grafik kartı belki oyunlarda bir fark yaratabilir. Onun dışında elinde retina ipad olanlar için gerekli bir upgrade değil bence.
  • 64Bit işlemcinin kullanıcıya sunacağı herhangi bir avantaj "henüz" yok. Bu sadece çok uzun vadede yapacakları değişiklikler için bir ön hazırlık.

Kim bilir belki seneye 64bit 8çekirdek arm işlemcili macbook air lar görürüz?
  • welcome to the hotel california.We are the keriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Mini 2'ye Retina Ekran ve 64-Bit İşlemci gelirse bir de kamerası iPhone 5S'kine rakip olursa iPhone5/İpad Mini 2 süper bir ikili olacaktır elimde. Beklentilerim umarım boşa çıkmaz.

Aynen düşündüğüm kombo. Tablet gibi telefon kullanmaktan daha mantıklı. Ama Mini'de de retina ekran olmalı.

Kesinlikle, zaten Mini 2'de Retina ekrana yer vermezlerde fiyatı daha da aşağı düşmüş olan Mini'ye yönelicem en az 3 yıl idare eder sonuçta

• ipad mini tasarımlı büyük ipad cıkacak bu kez izleyipde zamanımı kaybetmiycem nasılsa sızar bilgileri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Fakir olsa ne olacak? Empati yapmayi beceremiyorsunuz belli oluyor.Insan taklidi yapmayi deneyin bence bir de

Fakir edebiyatı yapana kadar adam olun cevap verin, kaç fakire yardım ettiniz bu güne kadar? Diyanetin belirlediği fikre zekat miktarının verilmesinden bahsetmiyorum, cebinizden çıkarıp kaç fakire maddi yardım yaptınız?

Yapmadıysanız burda klavye delikanlılığı yapmayın. Ülkenin yarısı yoksulluk sınırının altında yaşarken burda gelip tanımadığınız insanlara artistlik taslamayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Fakir olsa ne olacak? Empati yapmayi beceremiyorsunuz belli oluyor.Insan taklidi yapmayi deneyin bence bir de

Fakir edebiyatı yapana kadar adam olun cevap verin, kaç fakire yardım ettiniz bu güne kadar? Diyanetin belirlediği fikre zekat miktarının verilmesinden bahsetmiyorum, cebinizden çıkarıp kaç fakire maddi yardım yaptınız?

Yapmadıysanız burda klavye delikanlılığı yapmayın. Ülkenin yarısı yoksulluk sınırının altında yaşarken burda gelip tanımadığınız insanlara artistlik taslamayın.

+1
  • ipad mini .. retina ekransız çıkma ihtimali sıfır .. hele ki nexus 2nd generation dan sonra ...

ipad 5 çıkar mı çıkmaz mı onu bilemiyorum !!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.