Şimdi Ara

Apple'ın Mac & iPad etkinliği 15 Ekim'de (?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ipad mini retinasız çıkabilir. retinalı çıkacak olsaydı 2048x1536 7.9" lik panellerin üretildiğine dair haber yayılırdı internette. yok eğer ipad mini retina çıkarsa o zaman Apple istediği haberi sızdırıp, istediğini saklayabildiğinin kanıtı olur.
  • Retinasız iPadi görünce çok eski gibi geliyor gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

64 bit ipad muhtemelen 2gb ram ile gelecek. Zaten muhtesem olan kullanim deneyimi bir adim daha ileri gidecek. Sonrada fakir isi 7" android tabletlerle bunu kiyaslayacaklar forumda :))

Fakir isi derken nedemek istediniz orada forum karismis ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

64 bit ipad muhtemelen 2gb ram ile gelecek. Zaten muhtesem olan kullanim deneyimi bir adim daha ileri gidecek. Sonrada fakir isi 7" android tabletlerle bunu kiyaslayacaklar forumda :))

Fakir isi derken nedemek istediniz orada forum karismis ..

Fakir isi derken hindistan gibi ulkeler icin yapilan 40-50 dolarlik tabletleri kastettim. Bu cihazlarda birakin tablet kullanmayi, basit oyunlardan baska birsey yapamazsiniz. Hem cok yavas hemde malzeme ve ekran kalitesi cok dandik. Ama yinede musterisi var bizim memlekette.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladim ozaman yanlis anlasilmisiniz diyelim arkadaslar hakli olarak apple disindakileri fakirler alir gibi anlamis galiba ..

Cevabiniz icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.