Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf pil yüzünden iPhone kullanmayı bıraktım çok doğru noktalara değinilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

Siz androidi tam bilmiyorsunuz o zaman :) xperia z2 de söylediğiniz şeyler mevcut.

haftada bir sıfırlayıp stable cyanogene kullanıyorsunuz heralde, bildiğimiz şeyleri o öyle değil diye bize anlatmayın lütfen.

500liralık android ile 2500lük iphone nu mu kıyaslıyosun. ? 6 aydır 1000tl lik lg g2 kullanıyorum ne donuyor ne kasıyor hafızasını doldurdugum halde

Valla isterseniz 4s'le karşılaştıralım. Ayrıca ben gram oyun performansına bakmıyorum, rehberi açıp kapatmak işlemci mi yiyor ? 4mhz'lik işlemci bile rehberi açıp kapatabiliyor hemde 3310'da bile androidden daha hızlı.
    Kaldıki bugün 700 liralık androidler bile s200, s400 kullanıyro

Şimdide 200tl lık androidle kiyaslamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple sektörün samimiyetini bozmuş, ayıp etmiş.
  • Apple fanı değilim iphone lada işim olmaz ama konu baştan aşşağı gereksiz Mesut'unda konuyu belli bir maksatla kaleme aldığı apaçık ortada. Samsung çok mu samimi plastik diye yırtınan firma şimdilerde metali keşfediyor!!!Hangisi elmanın yaptığını yapmıyor??

• Samimi derken kastedilen kullanicinin dusunulerek uretildigi bir urunden bahsediliyor sanirim. Iyide biz carsida pazarda bu samimiyeti bulamazken ellerinde urunlerine elma logosu yapistirip cilginca satabilen bir firma neden samimi olsunki? kucuk esnaf bile kazancina bakarken koca Apple niye bakmasin, bu bakimdan kapital sistemde ureticiden samimiyet beklemek saflik olur . Teknolojiyi bize yavas yavas satacaklar yoksa isteseler cok daha ustun urunler cikarabilirler ama cok kazanmak varken niye böyle yapsinlarki hem daha 13mp kamerali iPhone bile cikarilmamisken .
  • Apple'in şirket politikasını savunmuyorum fakat şu devirde ayfona tu kaka deyip zilyon tane modele entegre edilerek kullanılmaya çalışılan androidi savunmak fanatiklikten başka bir şey değil. Bugün ayfonun en az 2 sene gideri var. Piyasası iyi ve markette açamadığı uygulama yok. Uygulamalar ilk ona çıkıyor ve kesinlikle daha kullanılabilir. Kamerası ile bugün bir çok amatör sayfalar-online şirketler bile artık ayfonlarla çekim yapıyor... Çekirdek mekirdek beni ilgilendirmiyor, ayfon kesinlikle daha kullanılabilir. Teori değil uygulama önemlidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Valla şu para aldığımızı iddia ettiğiniz firmaların hepsinden ödeme alıyor olsaydık para saymaktan vakit bulamaz yazıları ve videoları biz değil büyük ihtimal asistanlar çekiyor olurdu

Bir samimiyetsiz yazı daha.

Eğer yoksa söyleyin bir tane para sayma makinesi gönderelim,rahat rahat sayarsınız.

Ama söyleyecek bir şey bulamayınca insan böyle saçma bir gerekçe koyar ortaya.Donanımhaber gibi milyon liralık bir forumun heralde para sayma makinesi vardır diye düşünüyorum,ayrı bir saçmalık daha;para saymayı siz yaparsanız nasıl para akışı olacak,sizin asistanlarımız diye bahsettiğiniz tanınmayan kişileri kim adam yerine koyup dinleyecek ve reklam verecekti ? En önemlisi nasıl şimdiki gibi para kazanacaktınız ? Yazıları ve videoları siz,paraları saymayı asistanlarınız yapıyordur,şaşkınlıktan tam tersi söylediniz sanırım.

Apple davetiye yollamadığı için sanıyorum bu kin nefret öfke.Ha bir de reklam da vermiyor Samsung gibi size.E tabi adam yerine koymayınca sizi,samimiyetsiz oluyor adamlar.

Böyle rezillik böyle kepazelik görülmedi desek yeridir.

Ben söylüyorum her yükselişin bir inişi vardır diye,o inişi yaşamaya başladığınızın belirtileri bunlar.

• Geçenlerde benden yaşça epey büyük bir tanıdığım, hani amca, dede yaşlarında , başladı iphone 6 yı anlatmaya, apple ın ne kadar iyi olduğunu fln filan. Hani derler ya, ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya aynı o durum. çocukları var 4 tane, ne oyuncakları var nede doğru düzgün okul malzemeleri, 2 göz oda, yatak yok yerde yatıyor çocuklar... Ama elinde iphone 5, sınıf atladı sanıyor kendini. 2 saat muhabbet ettik, 1 saatini iphone u ve apple ı övmeye harcadı, gidip çoluğunun cocuğunun rızkıyla iphone6 da alacaktır muhakkak. teknolojiden anlasa da anlayacağım, diyor yok iphone 6'nın şarjı 3 gün gidecekmiş, yok şöyle ekran kullanacaklarmış, yok böyle hızlıymış, gözünü sevdiğimin cehaleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

Geçenlerde benden yaşça epey büyük bir tanıdığım, hani amca, dede yaşlarında , başladı iphone 6 yı anlatmaya, apple ın ne kadar iyi olduğunu fln filan. Hani derler ya, ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya aynı o durum. çocukları var 4 tane, ne oyuncakları var nede doğru düzgün okul malzemeleri, 2 göz oda, yatak yok yerde yatıyor çocuklar... Ama elinde iphone 5, sınıf atladı sanıyor kendini. 2 saat muhabbet ettik, 1 saatini iphone u ve apple ı övmeye harcadı, gidip çoluğunun cocuğunun rızkıyla iphone6 da alacaktır muhakkak. teknolojiden anlasa da anlayacağım, diyor yok iphone 6'nın şarjı 3 gün gidecekmiş, yok şöyle ekran kullanacaklarmış, yok böyle hızlıymış, gözünü sevdiğimin cehaleti.

simdi bir seyi merak ediyorum; bu adam samsung alsaydi da ayni seyi yazar miydin yoksa derdin sadece iphonu ovmesi mi?

• Samsung don lastiğine kadar 1000 çeşit ürün üretirken çok samimi zaten. Herbiri birbirinden üstün çok kullanışlı ve faydalı ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

BURADAN BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ SEVGİLİ DH VE MESUT BEY....

BİR DAHA BU SİTEDEKİ VİDEOLARINIZI ASLA İZLEMİCEM.. BÖYLE BİR SAÇMALIĞA İMZA ATMIŞ VE BUNA GÖZ YUMMUŞ BİR SİTENİN NE KADAR TARAFSIZ OLABİLECEĞİ GÜN GİBİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

DEMEK Kİ NE SİZE NEDE İNCELEMELERİNİZE ASLA GÜVEN OLAMAZ.. VE BUNDAN BÖYLE SİZİN HİÇBİR VİDEOLARINIZI VE İNCELEMELERİNİZİ İZLEMEMEYE KADAR VERDİM. BU KADAR SİNİR YAPIP KİRLİ ÇAMAŞIRLANIRIN ORTAYA DÖKÜLMESİNE DEĞİDİ Mİ??? İLK SAYFADAN BU YANA MESUT ÇEVİK VE KİMLİĞİ KONULU TEZ ÇALIŞMASI İLE KARAKTER ANALİZİ ÇOK NET ORTAYA KONABİLİR. SONUÇTA GÜVENİLMEYECEK BİR KİŞİ ORTAYA ÇIKIYOR..

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR.. TEK SORU...

DEĞDİ Mİ?

BANA İSTEDİĞİNİZ KADAR PARA VERSENİZ BÖYLE BİR YAZININ ALTINA İMZAMI ATMAM. PARAYLA BU KADAR REZİL OLAMAZDIM HERHALDE.. MERAK EDENLER İÇİN EN BAŞTAN SONA KADAR OKUMALARINI RİCA EDERİM..

Sakin ol şampiyon, hele bir geç soluklan şöyle.
    Adam apple isimli kuruluşu eleştirdi, kimsenin anasına bacısına küfür etmedi. Bu kadar kızacak birşey yok.

• Gerçekleri görebilen ve eleştirebilen bir editör teşekkürler mesut bey şişirilmiş bir telefon altı üstü, nedir diğer iphone lardan üstün kılan, aynı tas aynı hamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

Geçenlerde benden yaşça epey büyük bir tanıdığım, hani amca, dede yaşlarında , başladı iphone 6 yı anlatmaya, apple ın ne kadar iyi olduğunu fln filan. Hani derler ya, ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya aynı o durum. çocukları var 4 tane, ne oyuncakları var nede doğru düzgün okul malzemeleri, 2 göz oda, yatak yok yerde yatıyor çocuklar... Ama elinde iphone 5, sınıf atladı sanıyor kendini. 2 saat muhabbet ettik, 1 saatini iphone u ve apple ı övmeye harcadı, gidip çoluğunun cocuğunun rızkıyla iphone6 da alacaktır muhakkak. teknolojiden anlasa da anlayacağım, diyor yok iphone 6'nın şarjı 3 gün gidecekmiş, yok şöyle ekran kullanacaklarmış, yok böyle hızlıymış, gözünü sevdiğimin cehaleti.

simdi bir seyi merak ediyorum; bu adam samsung alsaydi da ayni seyi yazar miydin yoksa derdin sadece iphonu ovmesi mi?

Emin ol, geliririn çok ötesinde, hava olsun diye kullanmayacağı bir teknolojiye hakkettiğinden çok daha yüksek bir rakam verip ürün alan herkese benzer eleştiriyi yapıyorum.

Misal ;
    astsubay kuzenim, tek maaş ile zor geçiniyor, ilköğretimde okuyan 2 çocuğuna kalkıp karne hediyesi diye borca girip sony xperia z2 almış 2 tane. Eleştirdim...
    baldızım asgari ücretle çalışıyor, bankalar kartlarını bloke etmiş, gitmiş operatörden iphone 4s almış. Eleştirdim

yaptıkları şey şu, whatsapp tan yazışıp foto çekmek, ötesinde hiçbir özelliğini kullanmıyorlar telefonun.

Fanboyluğun hertürlüsüne karşıyım. Samsung olsun, sony olsun, lg olsun vs vs. Önemli olan bütçene uygun fiyat performans telefonu alabilmek, kullanmayacağın teknolojiye milyarlar yatırmamak.

Ekonomik gücü kısıtlı olup da bir markanın telefonuna kazancının 2,3 misli para veren ve bunu uluorta hava atarak sergileyen herkes benim gözümde o ürün ile sınıf atlama hayali kuran birer eziktir.

Bu durum da en çok, apple'ın yarattığı o imajdan ötürü iphone kullanıcılarında görülmektedir. Apple, bu imajı, bu sınıf atlama olgusunu pazarlıyor bir nevi. Bütün reklam pazarlama stratejileri bunun üzerine kurulu. iphone 5 çıkınca iphone 4s'inden utanıp masaya çıkarmaya utanan çok gördüm. Diğer markaların fanboyları içinde böyle şeyler söylenebilir fakat iphonecuların yanında devede kulak kalır.

• Apple DH damarına basmış heralde yazılan yazı çok yanlış bunu baştan belirtmek isterim teklonojiyi tanıtan biri olarak tarafsız haber yapmak zorundasınız bu kuralları defalarca çiğnediniz bu yüzden yaptığınız haberlerin doğruluğundan artık emin değiliz !!!

• günümüzde samimi dürüst firmayı geçtim birey bile kalmadı.

para para para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 16 Eylül 2014; 18:13:46 >
  • helal olsun çok doğru tespitler ve gayet güzel dile getirilmiş ağzına yüreğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Şu "Apple'ı herkes hava atmak için alıyor" cümlesinden kurtulalım arkadaşlar.
    Amerika'da herkesin elinde iPhone var neredeyse ve küçücük yaştaki çocuklar da iPad ile oynuyorlar. Kimse de böyle şeyleri tartışmaz, çünkü böyle şeyler konuşmak görgüsüzlüktür. Kendi gözlemim bu, duyma ya da uydurma değil.
    Bu tamamen algıyla alakalı bir konu, markayla ilgisi yok. Bizim insanımız böyle, mal-mülk ile övünmeyi sever. Paranın kendine bir statü kazandırdığını zanneder.
    Hiç burada Apple'ı gösteriş meraklılarının kullandığı bir marka olarak göstermeye çalışmayın. Mesele marka değil, bizim insanımız.
    İhtiyacı olmayan özelliklere dünya para vererek ve hiç parasını hak etmeyen otomobilleri alan insanlarımız gelip burada Apple eleştirisi de yapabiliyorlar.
    Örneğin Sony Xperia Z2: 2.200 TL şu an, az para mı? Bunu alan adama kimse gösteriş meraklısı eleştirisini yapmıyor. Neden? Aynı şey. İnsanları böyle saçma şeylerle etiketlemeyin, ayıp.

Herkes değil, çoğu kişi, Türkiyede bilinçsiz kullanıcı sayısı çok.

Amerikada herkes iphone kullanabilir, amerikada asgari ücret 2bin dolar seviyesinde, iphone ise 200-300-400$ , Türkiyede ise asgari ücret 900TL iphone 2500TL. Bunu göz ardı edemezsiniz. Burada da satsınlar 1k civarı, peynir ekmek gibi gider.
    Benzer şekilde türkiyeye gelen avrupalı turistlere bakarsan, çoğu bizden zengin olmasına rağmen giriş seviye telefonu sıkça görebilirsin, bizde ise amelede bile iphone yada 2k lık telefonlar.

iphone bu marka algısını çok iyi yönetiyor, sana katılmıyorum. En iyisi biziz, biz sizler için en iyisini düşünürüz, bizden iyisi yok, biz şöyleyiz biz böyleyiz, para verip ürün kuyrukları oluşturmalar vs vs.

z2 hepsiburada da 1800Tl şuan.

• =)

• Millet markaya laf ettirmemek icin sekilden sekile girmis.bu kadar koyun olunmaz ki...

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    ağzımdan öyle bir şey çıkmadı ki nereden çıkarıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.