Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut abi gözünü seveyim 4K video çeken hangi cihaz restart atmıyor ugyulamayı kapatmıyor. Bide Samimiyet beklemek saçma olur ki zaten iPhone 1(2G)'den bu yana hiç olmadı. Bildiğin Yahudi mantığı. Ne zaman siz istediniz biz koyduk dediler ki? Ne kadar saçma geliyor kulağa bu cümle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

recep ivedikte rekorlar kırdı.

tayyip de rekorlar kırdı.

bırakında iphone da rekorlar kırsın.

abd de günler öncesinde kamp kuran süzme malları gördük.bu tipler oldukça daha çok rekor kırar.apple logosu artık bazı kişiler için kutsal bir simge olmuş durumda hatta daha ilerisi.

• İlla itunes gerekmiyor, Ifunbox taşınabilir program ile herşeyi iki taraflı sürükle bırak aktarabilirsiniz cihaza, jb gerektirmiyor. Bellek niyetine bile kullanırsınız. Normal şartlarda zaten sadece evdeki pc'ye bağlıyorsunuz,
    onda da ifunbox yüklü ise tüm işlemler çok kolay. Hatta ipa dosyasını seçip direkt cihaz içine bile kuruyor. Çok büyük dert değil bence, hadi bu büyük dert ise de cydia jb tweak ile android gibi usb tak&kullan aktarım yapabilirsiniz.
    Alternatif çok yani ios kullanmak istedikten sonra, bende itunes yüklü bile değil şahsen ben de nefret ediyorum itunes'dan. Yanlış anlamayın apple'ın bu tutumunu savunmuyorum hatta saçma buluyorum, ama önüne geçmek çok basit bir şekilde mümkün.
    Ben androidden ve diğer cihazlardan bluetooth ile dosya alıp gönderebiliyorum da mesela, çoğu kişi halen bunu da örnek gösteriyor.

i-funbox
    http://www.i-funbox.com/

bluetooth sharing
    http://www.if0rce.com/en/airblue-sharing-2/

pwntunes (pc'ye bağladığında usb yığın depolama aygıtı olarak gözükmesi, yazılım gerektirmeden tak&çalıştır, sürükle bırak yapılması için)
    http://www.pwntunes.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 15 Eylül 2014; 11:01:04 >

• Mesut arkadaşım, talihsiz bir yazı olmuş. Bu kadar samimiyetsiz ve sahtekar firma pazara hakimken, daha on sene önce plastik mercekli telefonların 5x 8x , çok gelişmiş vs diye milleti uyuttukları dönemlerde "ulan bu grenlenmeler neden var hala o zaman " diye saçımızı başımızı yolduğumuz zamanlarda, telefonlara basa basa vura vura çalıştığımız dönemlerde oo radyoda mı var hadi yenisini alalım diye milleti sağılan inek moduna getirdikleri bir dönemde neden yazmadık böyle öfke kusan yazılar acaba. Herkes fikrini kendisine saklasın. Sen objektifsen, tarafsızsan okunur ve takip edilirsin, burası taraftar, holigan forumu değil diyen sürekli sizlersiniz bugün ne olduda değiştiniz? Daha yazın hakkında söylenecek çok şey var ama geçmişte yaptığın işlere saygımdan susucam. Sadece bilmen gereken yakışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

quote:

quote:

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

Siz androidi tam bilmiyorsunuz o zaman :) xperia z2 de söylediğiniz şeyler mevcut.

haftada bir sıfırlayıp stable cyanogene kullanıyorsunuz heralde, bildiğimiz şeyleri o öyle değil diye bize anlatmayın lütfen.

500liralık android ile 2500lük iphone nu mu kıyaslıyosun. ? 6 aydır 1000tl lik lg g2 kullanıyorum ne donuyor ne kasıyor hafızasını doldurdugum halde

• İphone kadar daha dandik bir tel yok.Niye mi şarj problemi var.Bluetooth yok.Ses gücü zayıf.Resim müzik ve Video atmak Windows kurmaya bedel.Saçmalık.Herkese Sony'nin compact serisini öneririm.iphone=. sony compact=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_insan -- 15 Eylül 2014; 14:56:03 >
  • apple tükürdüğünü yalamış kendi bacağına sıkmıştır. kim ne derse desin olayın özeti budur.
  • Apple sevmem,zira sadece kendi belirlediği standartları kullanmaya zorlayan bir mantığa köle olmayı kabul edemem.Alanların büyük çoğunluğu marka takıntısı olduğu için alıyor bu ürünü.Keza Samsung'da çizgisinden saptığı ve kullanıcıya aynı değeri vermediği için gözümden düşmüş bir firma ama alanlarda sırf Samsung diye alıyor.Mobil cihaz teknolojisinden zerre kadar anlamayıp gösteriş için telefon alan bir milletiz.Siz hem iyi donanım hem de inanılmaz akıcılık istiyorsanız tek alternatifiniz Nexus serisidir (LG ve HTCyi aslında ayrı tutuyorum,fiyatları daha uygun olsaydı Nexus'un yanına da eklerdim onları ama bana hala fiyatları yüksek geliyor).Donanım olarak oldukça iyi ve iphone'un (daha doğrusu iOS) bile yakalayamadığı bir akıclığa sahiptir bu cihazlar.Bu cihazın adını Samsung ya da Apple olarak değiştirip üstüne de 2500+ TL fiyat verseydiniz ortada ne iphone ne de galaxy serisi kalırdı.Ne yazık ki biz sadece gösteriş için telefon alan bir milletiz.Bunu değiştiremeyiz şu anda.Pil konusunda ise hiç bir cihaz size çok istediğiniz o günlerce kullanımı sunamıyor (batarya konusunda LG G2 en iyi alternatif şu anda gördüğüm kadarıyla)

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Video yu izlemistim.gulmekten karnima kramp girmisti :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

quote:

quote:

quote:

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

Siz androidi tam bilmiyorsunuz o zaman :) xperia z2 de söylediğiniz şeyler mevcut.

haftada bir sıfırlayıp stable cyanogene kullanıyorsunuz heralde, bildiğimiz şeyleri o öyle değil diye bize anlatmayın lütfen.

500liralık android ile 2500lük iphone nu mu kıyaslıyosun. ? 6 aydır 1000tl lik lg g2 kullanıyorum ne donuyor ne kasıyor hafızasını doldurdugum halde

Valla isterseniz 4s'le karşılaştıralım. Ayrıca ben gram oyun performansına bakmıyorum, rehberi açıp kapatmak işlemci mi yiyor ? 4mhz'lik işlemci bile rehberi açıp kapatabiliyor hemde 3310'da bile androidden daha hızlı.
    Kaldıki bugün 700 liralık androidler bile s200, s400 kullanıyro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

Kesinlikle,iphone4 kullanıyorum 326 ppi 4 sene önceki ekranla birebir aynı en ufak fark yok, kameraları arasındaki fark en fazla 2 senelik fark oysa 4 sene var modeller arası
    işlemcisi yağ gibi akıcı felan birşey diyemeceyğimde LG deki gibi 538 ppi qhd bi ekran koy bakayım o telefonu çalıştırıyor mu o işlemci :D düşük ekran kalitesi düşük kamera pikseli işlemciye gerek bile duyulmayacak cinsten alt özelliklerdeki telefon iphone ,pili konuşmaya gerek yok yanlışlıkla 3g yi felan aç tek atıyor bataryaya :D //////////// gerçekten güzel telefon derim ama 1. si tasarımına 2. si ios işletim sistemine başka hiç bir artısı yok telefonun ne güzel iphone 6 alcaktım kendimi hazırlamıştım rezil bi telefon çıkarttılar şimdi LG g4 ü felan bekliycem sanırım
    iphone hep 2 yıl geriden gelicek özellik olarak sanırım

Telefonların çıkış tarihleri arasında kaç sene fark var eski telefonun bugünkü teknolojiyi çalıştırmasını bekleme bence 😐

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla isterseniz 4s'le karşılaştıralım. Ayrıca ben gram oyun performansına bakmıyorum, rehberi açıp kapatmak işlemci mi yiyor ? 4mhz'lik işlemci bile rehberi açıp kapatabiliyor hemde 3310'da bile androidden daha hızlı.

sevgili kardeşim :) z2 falan bilmemde gel nexus 5 le kapıştıralım senin iphone larmı yoksa nexus mu hızlı açaçak rehberi :) istediğin kadar kullan bu telefon yinede yağ gibi akıyor haftada bir formatlama falanda yok.androidi bende sevmezdim ama nexusdan sonra anladımki saf android mükemmel :) kullan gör :) hatta 5s ile karşılaştırması vardı nexus 5 daha hızlı rehberdede yağ gibi akıyor bi sorun yok :)

• iPhone çantası Bulunur

• Katiliyorum iphone 6 bana cazip gelmedi ama eninde sonunda 6 olmasada 7 ye mecbur gecicez bu durumdan en cok ios ve ufak ekran yani tam anlamiyla cep telefonu kullanmak isteyen kitle etkilenecek androide gecmekte sicak gelmiyor bari 5s boyutunda oldaydi standart model

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili kardeşim :) z2 falan bilmemde gel nexus 5 le kapıştıralım senin iphone larmı yoksa nexus mu hızlı açaçak rehberi :) istediğin kadar kullan bu telefon yinede yağ gibi akıyor haftada bir formatlama falanda yok.androidi bende sevmezdim ama nexusdan sonra anladımki saf android mükemmel :) kullan gör :) hatta 5s ile karşılaştırması vardı nexus 5 daha hızlı rehberdede yağ gibi akıyor bi sorun yok :)

Kanka en baştan izle. 1.16 gibi ışığı göreceksin
    http://m.youtube.com/watch?v=oI8snnLpEDE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kahkahaya boğuldum işyerinde de bir arkadaş "Ne oluyor?" diye yanıma geldi.
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    kardeş ingilizcen yok heralde adam orda iphone 5 halen yukleniyor diyor daha once gosterdi ama nexus5 tam yukleyince acti ayrica sen diger uygulamarda instagram twitter vs. nexusun daha hizli actigini izlemedinmi ? twitterda dahi 5s daha halen adamin fotosu yüklerken nexus coktan acmisti :) görmedinmi? nexusun kazandigini adamda syluyor ? yoksa bi apple fanımısın baştan sôyle ter dökmiyelim :) hem videoyu atiyorsun hem izlemiyorsun 1.16 dan snra bak bakalim hangisi daha hizli :) ayrica flickrdaki gecikme o platformla dgil uygulamanın gelistiricisiyle ilgili bir durum fakat dedigim gibi halen yukluyordu telefon :)

• BURADAN BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ SEVGİLİ DH VE MESUT BEY....

BİR DAHA BU SİTEDEKİ VİDEOLARINIZI ASLA İZLEMİCEM.. BÖYLE BİR SAÇMALIĞA İMZA ATMIŞ VE BUNA GÖZ YUMMUŞ BİR SİTENİN NE KADAR TARAFSIZ OLABİLECEĞİ GÜN GİBİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

DEMEK Kİ NE SİZE NEDE İNCELEMELERİNİZE ASLA GÜVEN OLAMAZ.. VE BUNDAN BÖYLE SİZİN HİÇBİR VİDEOLARINIZI VE İNCELEMELERİNİZİ İZLEMEMEYE KADAR VERDİM. BU KADAR SİNİR YAPIP KİRLİ ÇAMAŞIRLANIRIN ORTAYA DÖKÜLMESİNE DEĞİDİ Mİ??? İLK SAYFADAN BU YANA MESUT ÇEVİK VE KİMLİĞİ KONULU TEZ ÇALIŞMASI İLE KARAKTER ANALİZİ ÇOK NET ORTAYA KONABİLİR. SONUÇTA GÜVENİLMEYECEK BİR KİŞİ ORTAYA ÇIKIYOR..

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR.. TEK SORU...

DEĞDİ Mİ?

BANA İSTEDİĞİNİZ KADAR PARA VERSENİZ BÖYLE BİR YAZININ ALTINA İMZAMI ATMAM. PARAYLA BU KADAR REZİL OLAMAZDIM HERHALDE.. MERAK EDENLER İÇİN EN BAŞTAN SONA KADAR OKUMALARINI RİCA EDERİM..

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.