Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Android hiçbir zaman iphone kadar stabil çalışamayacak.

Yakın zamanda şöyle bir olay başıma geldi;

Çekildiğimiz ~100 fotoğrafı arkadaşın ipad'e atmamız gerekiyordu. Ipad'i Windows 8 li bilgisayara bağladık, bilgisayarım simgesine tıkladık ve altında disk olarak gördük, tıpkı flash bellek gibi gözüktü. Fotoğrafları kopyaladım, ipad içinde bir klasörde yapıştıra tıkladım. Kopyalamaya izin vermedi. İçindeki dosyaları bilgisayara kopyalıyorum ama bilgisayardan bir şey kopyalayamıyorum. O an internet de yoktu, neden böyle olduğunu araştıramadım. Arkadaş da acil şehir dışına gidecekti, sen git ben sana DVD il gönderirim dedim. Ertesi gün ~100 fotoğrafı DVD ye atıp, arkadaşa kargoladım. Sonra internetten araştırdım, ipad in içine bir şey atabilmek için itunes programını kurmak gerekiyormuş, saçma sapan işler. Yıl olmuş 2015 ve IOS işletim sistemi yüzünden tabletin içine fotoğraf yükleyemedik ve kargo parası verdik.

Böyle stabil olacağına hiç olmasın daha iyi

aynen olmasın daha iyi, ben stabiliteyi şu açıdan söyledim, apple kendi işlemcisini üretip yazılımı ona göre optimize ettiği için bu kadar stabil çalışıyor, android telefonlarda ise çok çeşitli işlemci vs gibi farklı kombinasyonlar var, bu iş üreticilerinde işine geliyor çünkü eski telefonları zamanla şişmeye başlıyor, samsung yada huawei gibi firmalar her ne kadar kendi işlemcilerini üretselerde uzun gelecekte telefonların mükemmel çalışacağını söyleyemem, sırf yeni cihaz sattırmak için bu firmalardan herşey beklenir, apple da aynısı oda 4 ve 4s i bilerek şişirdi insanlar bundan yakınıyor. ama şuan için androd alınır çünkü rahat.

• samsung note 4 reklamları ile iphone 6 ya giydirmiş:

http://heavy.com/tech/2014/09/watch-samsung-apple-iphone-6-video-commercial-note-4-ad/
    5 reklam var.
  • MESUT ABİ BURDA SANA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KATILMIYORUMMM !!!!!!!!!!!!!

BU YAZIN RESMEN İPHONE 6 YI KARAMALAK İÇİN YAZILMIŞ BİR YAZI

İPHONE KULLANICILARI VE SEVERLERİ BU TELEFONU GÖZÜ KAPALI ALACAKTIR ZATEN BU SİZİN BU YAZINIZLA DEĞİŞECEK DEĞİL

DEMİŞSİNİZKİ LANSMANDA SEYİRCİLERİN HEPSİ APPLE ÇALIŞANLARI NERDEN BİLİYOSUNUZ GİDİP HERKESE SORDUNUZMU ÇALIŞANISINIZ DİYE HE ?? BURDA BÜYÜK BİR İFTİRA VAR

SONRA İPHONE EKRANI BÜYÜTMÜŞ NEDEN BÜYÜTMÜŞ ESKİDEN TEK PARMAKLA ERİŞMEK KOLAY OLSUN 4.İNÇ YAPTILAR BU SINIRIMIZ . NİYE EKRANI BİRDEN 5.5 YAPTILAR DEMİŞSİNİZ . !!! EKRAN BOYUTUNU BÜYÜTMESELER YÜZDE YÜZ EMİNİM HALA EKRAN 4 İNÇ BU NASIL BİR SAMİMİYETSİZLİKTİR DİYECEKTİNİZ .

KISACASI BU YAZINIZ RESMEN ANDROİD ALIN APPLE A YAKLAŞMAYIN GİBİSİNDEN OLMUŞ KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE SİZE KATILMIYORUMM

• En büyük sorun saygı duymamak. Apple bence çok başarılı bir işletim sistemi var ve bu işletim sayesinde çok güzel ekmek yiyor ve yemeye devam edecek. Android aslında güzel yani mükemmel değil güzel bir işletim sistemi ama bu işletim sisteminin en büyük yarası Samsung o arayüzü sayesinde milleti Androiden soğuttu. NOTE 3 almıştım 4 ay dayandım sattım 5s aldım ve mutlu mesut kullanmaya başladım, sonra büyük ekrana ihtiyacımdan dolayı Androiden bir şans daha tanıdım ve sony Xperia z ultra aldım onlada mutluyum. Ama ios alamadım desem yalan olur, gerçekten mükemmel bir işletim sistemi ve hakkını yiyemiyeceğim.

Pahalı olmasına gelince ünlüler, fenomeni, Problem istemeyenler, müşteri memnuniyeti isteyenler, birine önereceksen önereceğin telefonlar Apple neden başı ağrımaz dedirten makina ise demek ki pahalı olması normaldir. Kitlesi belli alamayan kendisi ile savaşan insanlar yaptığı en basit şey eleştirmektir.

Editörlere sorarım neden hanımları kız arkadaşları yada anneleri neden iphone kullanır yada kullandırılar. Çünkü Problem çıkarmaz arayıp oğlum kızım ben bunu yapamadım demezler ararken kitlendi yada açılmadı hata verdi Program sonlandırılacak dedi demezler.

O zaman kalite, sorusuzluk, kafa rahat ve 3 yıl sonra halen para ediyorsa varsın biraz pahalıya alınsın.

İyi akşamlar, dost acı söyler.

• birbirimizi kandırmayalım apple yalnızca sosyal statüsünü meta üzerinden belirlemeye çalışan bi grup hastalıklı zihniyetin telefonu olarak tarihe gömülecek
  • @ZEUS o kadarda değil. İlk iphone ve İOS işletim sistemiyle adamlar resmen devrim yaptılar.

• Peki Android ne yaptı?
    IOS kullanıcıları meraktan bile olsa denemek için android cihazlar kullandılar, kaç tanesi memnun olarak orada kaldı.
    Bende dahil çoğunluğu IOS' e geri döndü, hayır fanatik olduğumuzdan veya bilemediğimizden değil, çok bariz eksikler ve kalite farkı vardı.
    Bu halen devam ettiği için uzaktan bakıyoruz, sizde buna fanatiklik diyorsunuz, sanki androidi sadece siz kullandınız, biz hiç görmedik.

Peki denemek için IOS' e geçen kaç Android kullanıcısı geri döndü? Android' e dönmek için sebepler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Eylül 2014; 0:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukoylu

Haberin içeriği doğruları yansıtsa da çelişki içermektedir.-Sponsorlu- haberler hazırlayıp tarafsızlığın nirvanasına erişen zihniyet şimdi Apple samimi değil diyor.Evet haklısınız.Ama siz de samimi değilsiniz.Haberlerde +/- olayını sırf sponsorlarınız zarar görmesin diye kaldırdınız.İsterseniz bu yorumu kaldırıp bu üyeliği de yasaklayabilirsiniz.Nasılsa burası Türkiye.Vatandaş siz ne derseniz inanır!Ha örnek mi örnek çok görmek isteyene.

Edit: Eğer samimi iseniz: Aynı dozajda eleştirileri TTNET, Casper hakkında ayrı ayrı başlıklarla makale oluşturarak yayınlarsınız.
    Ses gelmiyor?

arkadaşa katılıyorum sizde hiç samimi gelmiyorsunuz. Belki casper ttnete de bu tarz eleştirilerinizi esirgemesseniz sizide anlamış oluruz.
  • Ağzınıza sağlık Mesut Bey. Htc nin Desire 820 si bu cihazdan daha ağlenceli ve daha vaatkar bence
    not: 64 bit - orta segment

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

Siz androidi tam bilmiyorsunuz o zaman :) xperia z2 de söylediğiniz şeyler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: promox

hiç sanmıyorum size iyi kullanmalar.
    beni kesmiyor note 3 note 4 note 5

Benim için batarya önemli bir husus olduğu için iphone cazip gelmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

Siz androidi tam bilmiyorsunuz o zaman :) xperia z2 de söylediğiniz şeyler mevcut.

haftada bir sıfırlayıp stable cyanogene kullanıyorsunuz heralde, bildiğimiz şeyleri o öyle değil diye bize anlatmayın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

iFan lar basmış yine koyunu sanki babalarının markalarını savunuyolar , tiplere bak ya

Cepte para yok gider ayfonun avukatlığını yaparlar ,ülke batıyo adamların uğraştığı şeye bak hep boş beleş işler

sanane cebime giren paradan? sanane nereye harcayacağımdan? zaten sizin gibi insanları gördükçe androidde kalmanız daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

iFan lar basmış yine koyunu sanki babalarının markalarını savunuyolar , tiplere bak ya

Cepte para yok gider ayfonun avukatlığını yaparlar ,ülke batıyo adamların uğraştığı şeye bak hep boş beleş işler

sanane cebime giren paradan? sanane nereye harcayacağımdan? zaten sizin gibi insanları gördükçe androidde kalmanız daha iyi olur diye düşünüyorum

Aman gelmeyin siz androide gidin apple alın elitist takılın sanki adamlığı cep telefonuna bakarak anlıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Sözlerim Mesut çeviğedir başka kimseye değil Arkadaş sen kim oluyorsunda 6 yılda 500 milyon kişinin telefonunu aldığı tabletleri müzikçalarları yok satan dünyanın en iyi optimize edilmiş en güçlü bilgisayarlarını üreten apple'ı beğenmiyor birde utanmadan söver gibi hakaret ediyorsun.Sen okuyucumusun editörmü Apple sana cihaz göndermiyor diye bu düşmanlık niye kime gönderiyor sen kimsin ki Apple seni kazıyacak çalıştığın firmayı bugece Çek keserek satın alır yarın onu göklere çıkartırsın zamanında Muzaffer gölcüye yaptığın gibi Samsunga yaptığın gibi.Apple Lightning kablosunu bile göndermiyor kimseye sana cihazımı gönderecek Sony gibi apple'ın yarısı etmez bir firma bile 2 ay sonra cihaz gönderiyor sana o da lütfen yani.Sen kendin çalıp kendin oynuyorsun aynaya bak ben ne yaptım de sen istediğin kadar egolu ol benim egomun yanında seninkinin boyu pirinç tanesini geçmez.Sen nereni yırtarsan yırt foreveriphone

"Sony gibi apple'ın yarısı etmez bir firma bile"

Kardeş ne kullanıyorsunuz bu kafalara ulaşmak için ya. Sony bünyesinde 170bin kişi çalışıyor apple bünyesinde 90 bin(80 bini pazarlama, lansmanlarda slayt, video hazırlayanlar). Sony gibi teklonojinin her alanında ağırlıyı bi firmaya telefon,tablet, pc den başka bir şey üretmeyen 10 yıl öncesine kadar sıkı teknoloji takipçileri dışında kimsenin adını duymadığı bi firmayla nasıl bir tutarsın? Bir tutmayı geçtim adam yarısı etmez diyor yav

Ciroları birbiriyle aynı, net karları arasında fark olan(apple daha karlı tabiki 100 dolara mal ettiği cihazı 3000 liraya satıyor adamlar) iki teknoloji firması. İstihdamları arasında 2 kat fark var

Yarısı etmez dedi adam, sonra iphone kullananlar teknolojiden anlamıyor deyince biz topa tutuluyoruz

sony apple'ın yanında gm kalır konuşturma beni şimdi sony sanki z3'ü 900 dolara üretip 1000 dolara satıyor 3 katına satıp kar ediyormuş sony de 3 katına satıyor z3 2400tl den gelecek kafada üretim maliyeti 2000tl mi z3ün asıl sen kendi kafanı sorgula.Becerikli olsa vaio bölümünü tv bölümünü kapatmazdı ipod cıktı walkman bitti daha hala sony diyor bana kar ettiği tek silah ps kaldı elinde 6 ayda bir tepe model cıkartarak kullanıcısını deviren firmayı savunma bana burada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Sözlerim Mesut çeviğedir başka kimseye değil Arkadaş sen kim oluyorsunda 6 yılda 500 milyon kişinin telefonunu aldığı tabletleri müzikçalarları yok satan dünyanın en iyi optimize edilmiş en güçlü bilgisayarlarını üreten apple'ı beğenmiyor birde utanmadan söver gibi hakaret ediyorsun.Sen okuyucumusun editörmü Apple sana cihaz göndermiyor diye bu düşmanlık niye kime gönderiyor sen kimsin ki Apple seni kazıyacak çalıştığın firmayı bugece Çek keserek satın alır yarın onu göklere çıkartırsın zamanında Muzaffer gölcüye yaptığın gibi Samsunga yaptığın gibi.Apple Lightning kablosunu bile göndermiyor kimseye sana cihazımı gönderecek Sony gibi apple'ın yarısı etmez bir firma bile 2 ay sonra cihaz gönderiyor sana o da lütfen yani.Sen kendin çalıp kendin oynuyorsun aynaya bak ben ne yaptım de sen istediğin kadar egolu ol benim egomun yanında seninkinin boyu pirinç tanesini geçmez.Sen nereni yırtarsan yırt foreveriphone

"Sony gibi apple'ın yarısı etmez bir firma bile"

Kardeş ne kullanıyorsunuz bu kafalara ulaşmak için ya. Sony bünyesinde 170bin kişi çalışıyor apple bünyesinde 90 bin(80 bini pazarlama, lansmanlarda slayt, video hazırlayanlar). Sony gibi teklonojinin her alanında ağırlıyı bi firmaya telefon,tablet, pc den başka bir şey üretmeyen 10 yıl öncesine kadar sıkı teknoloji takipçileri dışında kimsenin adını duymadığı bi firmayla nasıl bir tutarsın? Bir tutmayı geçtim adam yarısı etmez diyor yav

Ciroları birbiriyle aynı, net karları arasında fark olan(apple daha karlı tabiki 100 dolara mal ettiği cihazı 3000 liraya satıyor adamlar) iki teknoloji firması. İstihdamları arasında 2 kat fark var

Yarısı etmez dedi adam, sonra iphone kullananlar teknolojiden anlamıyor deyince biz topa tutuluyoruz

sony apple'ın yanında gm kalır konuşturma beni şimdi sony sanki z3'ü 900 dolara üretip 1000 dolara satıyor 3 katına satıp kar ediyormuş sony de 3 katına satıyor z3 2400tl den gelecek kafada üretim maliyeti 2000tl mi z3ün asıl sen kendi kafanı sorgula.Becerikli olsa vaio bölümünü tv bölümünü kapatmazdı ipod cıktı walkman bitti daha hala sony diyor bana kar ettiği tek silah ps kaldı elinde 6 ayda bir tepe model cıkartarak kullanıcısını deviren firmayı savunma bana burada

Boş konuşuyorsun. Iphone 6 "nın kamerasını sony üretiyor en basitinden ki steve jops mac os işletim sistemini mac bilgusayarlar dışında sadece vaio'lara kurmuştur. Ve steve sony hayranıydı. Apple'ın kurucusu bile sony ye hayran ken sen fanboy kardeş sony düşmanlığı ne haddine. SONY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 14 Eylül 2014; 1:30:14 >

• quote:

quote:

Çekildiğimiz ~100 fotoğrafı arkadaşın ipad'e atmamız gerekiyordu. Ipad'i Windows 8 li bilgisayara bağladık, bilgisayarım simgesine tıkladık ve altında disk olarak gördük, tıpkı flash bellek gibi gözüktü. Fotoğrafları kopyaladım, ipad içinde bir klasörde yapıştıra tıkladım. Kopyalamaya izin vermedi. İçindeki dosyaları bilgisayara kopyalıyorum ama bilgisayardan bir şey kopyalayamıyorum. O an internet de yoktu, neden böyle olduğunu araştıramadım. Arkadaş da acil şehir dışına gidecekti, sen git ben sana DVD il gönderirim dedim. Ertesi gün ~100 fotoğrafı DVD ye atıp, arkadaşa kargoladım. Sonra internetten araştırdım, ipad in içine bir şey atabilmek için itunes programını kurmak gerekiyormuş, saçma sapan işler. Yıl olmuş 2015 ve IOS işletim sistemi yüzünden tabletin içine fotoğraf yükleyemedik ve kargo parası verdik.

Ipad var I-tunes yok hemi

Valla dvd ye filan bos yere para vermissin. Anladigim kadari ile arkdas in gitmis hadi Ipad den dolayi yapamadin sonra niye Dvd ye yazdin ki? Kargo filan edene kadar bir internet bulamadinmi?

Samsung varsa Kies, Apple varsa Itunus olmali. Bu diger markalar icinde gecerli. Enin de sonunda sart. İlla bisey yuklemek icin degil yedekleme yapmak en onemlisi.

• baba iyi ki HTC var :) aypon samsung uğraşamam .

• Coluk cocuk basmis burayi az taraf tutmayin objektif bakin. Sacma sapan mesj dolu bu konu

Yok mesut reklam almis yok mesut siteyi popup reklmlrla doldrp para kazaniyoms vs vs... adam sadece editor reklamla ne alaka. Adam bence gayet profesyonelce makale yazmis ama tahmn edememis forumda bu derece geri kafalilar oldugnu.

Ve bukadr marka bagmlisi olmayn hadi markayi sevn ama babanizin adi apple kalbide a8 chip gibi davranmayn bu neyin kafasi anlam veremiyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

quote:

Ipad var I-tunes yok hemi

Valla dvd ye filan bos yere para vermissin. Anladigim kadari ile arkdas in gitmis hadi Ipad den dolayi yapamadin sonra niye Dvd ye yazdin ki? Kargo filan edene kadar bir internet bulamadinmi?

Samsung varsa Kies, Apple varsa Itunus olmali. Bu diger markalar icinde gecerli. Enin de sonunda sart. İlla bisey yuklemek icin degil yedekleme yapmak en onemlisi.

Neden bahsediyorsun anlamadım. Adam şehir dışından Ipad'i ile gelmiş, yanında bilgisayarı falan yoktu. Zaten bilgisayar taşımamak için tablet almış, bizde fotoğraf makinesini bir arkadaşımızın bilgisayarına bağlayıp, bu arkadaşın Ipad' ine aktarmak istedik.

Ipad'i kendi kablosu ile taktık fotoğrafları içine atamadık, markası önemli değil, her hangi bir android tablet yada android telefon olsaydı, basit bir USB kablo ile bağlar, fotoğrafları içine çabucak atardık.

Kies'i falanda nereden çıkardın anlamadım. Kies kablosuz aktarım yapmak için, USB kablo takarsan bütün android cihazlar, USB Flash bellek gibi çalışır.

Profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş, yüksek boyutlarda ~100 adet fotoğrafı yüklemeye benim internetim, indirmeye de arkadaşımın interneti yetmez. O an Ipad' inin içine atamadığımız için, ertesi gün DVD ye yazdırıp kargoladım. O an bir Apple tablet değilde bir Android tablet olsaydı, usb kablo ile basitçe aktarım yapacaktım.

Android = USB kablo ile bilgisayara bağladığımı, hiç bir program kurmaya gerek kalmadan, iki taraflı olarak, Kopyala ve Yapıştır yapabilirsin. Bu kadar basit

IOS = Özel kablosu ile bilgisayara bağlamak zorundasın, gerekli programı kurmazsan, tek taraflı olarak, yani IOS dan Bilgisayara Kopyala Yapıştır yapabilirsin. Izdırap

Ben elin bilgisayarına, internet den Itunes programını indirip, sonra bu programı kurup, işim bitince kaldırmak zorunda mıyım. 2015 deyiz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 14 Eylül 2014; 4:40:08 >

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.