Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
5
Favori
22.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

ios8, iphone 4s'te kullanılabilecek mi?

iPhone 4s
    iPhone 5
    iPhone 5c
    iPhone 5s
    iPod touch 5th generation

iPad 2
    iPad with
    Retina display
    iPad Air
    iPad mini
    iPad mini with
    Retina display
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

ios8, iphone 4s'te kullanılabilecek mi?

İphone 4 ve oncesi haric evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartx

Gençler bırakın bu sevdayı. Şu konuya bakıyorum da millet zombi gibi olmuş. Yok ios8 yok iphone 6 bilmem ne zart zurt boş işler bunlar.

Ney dolu iş sana göre mesela?
  • quote:

Gençler bırakın bu sevdayı. Şu konuya bakıyorum da millet zombi gibi olmuş. Yok ios8 yok iphone 6 bilmem ne zart zurt boş işler bunlar.

sen cok yanlis gelmissin :D zaten konu Apple mac, Osx, ios 8 , iphone vsvs üzerine millet ne konusacakdi ?
  • İpad 2 yi destekleyip ipad 3 u desteklememek komik olmus.

• Benim merak ettiğim acaba ios8 e kadar iOS 7 için 7.1.2 veya 7.1.3 gibi bir ara güncelleme alır mıyız.. Yoksa direk 8i mi sürerler?

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Benim merak ettiğim acaba ios8 e kadar iOS 7 için 7.1.2 veya 7.1.3 gibi bir ara güncelleme alır mıyız.. Yoksa direk 8i mi sürerler?

araya ios8 beta sürümleri gelebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: karti

İpad 2 yi destekleyip ipad 3 u desteklememek komik olmus.

iPad 3 yok, hiçbir zaman da olmadı; iPad with Retina Display var :-) Ki zaten destekleniyor elbette...

İpad with retina display suanda satista olan 4. Nesil ipad, ipad 3 ise the new ipad diye lanse edilen 3. Nesil ipad dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Benim merak ettiğim acaba ios8 e kadar iOS 7 için 7.1.2 veya 7.1.3 gibi bir ara güncelleme alır mıyız.. Yoksa direk 8i mi sürerler?

Düzeltme şekinde ara iOS7 sürümleri sunulur çünkü daha yaklaşık 3 ay cihazlar iOS7 kullanacak
  • şaka gibi ipad 3'e destek yok mu cidden
  • quote:

quote:

iPad 3 yok, hiçbir zaman da olmadı; iPad with Retina Display var :-) Ki zaten destekleniyor elbette...

arkadas simdi heyecandan hala anlamamis olabbilir

iPad 3 diye birsey yok yada sizin deyisinizle iPad 3=iPad retina ekran oluyor
  • quote:

quote:

quote:

İpad with retina display suanda satista olan 4. Nesil ipad, ipad 3 ise the new ipad diye lanse edilen 3. Nesil ipad dostum.

Haklısınız, karıştırmışım. Listede yok muydu The New iPad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

arkadas simdi heyecandan hala anlamamis olabbilir

iPad 3 diye birsey yok yada sizin deyisinizle iPad 3=iPad retina ekran oluyor

2. Nesil = ipad 2
    3. Nesil = the new ipad
    4. Nesil = ipad with retina display
    5. Nesil = ipad Air

Ve adamlarin verdigi listede 3. Nesil ipad yok, umarim artik anladiniz.

• Merhabalar. Lg g2 kullanıyorum. Degişiklik olsun diye ios'a gecmek istiyorum. Yalnız cok ciddi bi sorunum var. Sirf bunun icin yıllarca iphone kullanmadim. Bu klavyeden başka yapamıyorum. İos8 le böyle bi şansım var mi? Şimdidn teşekkürler.

http://www.hizliresimyu...14-06-02-22-46-43-1.png
  • quote:

• Yayini canli izledim, direkt apple.com'dan. Sebebi ise buradaki yayinda en solda oturan zibidi her kim ise canli yayini kaale almayip telefon gorusmesi falan yapiyordu en son kapattim. Epey saygisiz bir kisilik belli ki.

Goruyorum ki buradaki yorumlar ios uzerine, neredeyse tum yorumlar hatta. Os 10 yosemite harika olmus. Os ile ios daha da ic ice gecmis, telefon gorusmelerinin dahi mac ve tabletlerden cevaplanabilir olmasi cok hos.

ios kanadindaysa gelistiriciler icin kapilar ardina kadar acilmis. bu son kullaniciyi olumlu etkileyecegi icin guzel gelismelerden biri.

Control centerda 3g ac kapat hala gelmemis, bir tek bu üzdü. Onun disinda siri'ye 22 dil secenegi gelmis umarim turkce de aralarindadir zira icerik paylasilmadi.

Mesajlar uygulamasinda whatsapp ozellikleri ve daha fazlasi aynen eklenmis. cevrenizde apple kullanicisi fazlaysa whatsapp'in cekici bir yani kalmadi bundan boyle. Ustelik sarji emen uygulama zaten.

Ben genel olarak begendim ios 8 ozelliklerini. Kapali sistemi acmaya yonelik adimlar atilmis. Disaridan entegre klavye ornegin swype gibi uygulamalar bunun bir ornegi. Android'in "iyi" yanlarini alip daha da gelistirmis kendini apple. Isletim sistemi zaten fersah fersah otedeydi (mac, ipad, iphone olarak genis dusunun sadece telefondan ibaret degil durum).

• karti K kullanıcısına yanıt
    Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da

ios 8 ipad 3'ü gayet destekliyor görünüyor.
  • T0L6@ T kullanıcısına yanıt
    İyi bari listede yoktu unutmuslar herhalde uvey evlat sonucta.

• android in eline su bile dökemez...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.