Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
5
Favori
22.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: karti

İpad 2 yi destekleyip ipad 3 u desteklememek komik olmus.

iPad 3 yok, hiçbir zaman da olmadı; iPad with Retina Display var :-) Ki zaten destekleniyor elbette...

arkadas simdi heyecandan hala anlamamis olabbilir

iPad 3 diye birsey yok yada sizin deyisinizle iPad 3=iPad retina ekran oluyor

2. Nesil = ipad 2
    3. Nesil = the new ipad
    4. Nesil = ipad with retina display
    5. Nesil = ipad Air

Ve adamlarin verdigi listede 3. Nesil ipad yok, umarim artik anladiniz.

Dostum, the New iPad özel bir isim değil, yeni ipadlere artık 1-2-3 demeyeceğiz, yeni nesil diyeceğiz şeklinde gelen bir durumdu. Mac'lere retina ekran gelince onlara with retina display dediler, bundan sonra ipadlere de öyle demeye başladılar. 3-4 ikisi de with retina display yani. Yalnız bu durum fazla sürmeden tekrar isimlendirdiler, Air oldu sonuncusu. Zaten farkındaysanız ipad mini 2 yok mesela, ipad mini with retina display var.

Umarım sorunuza cevap olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 2 Haziran 2014; 23:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mulholland dr. kullanıcısına yanıt
    Soldaki traşlı elemanı diyorsan kendisi ağır apple fanboyudur, bir söylentiye göre de ruhunu Steve Jobs a satmıştır...
    Ayrıca Donanım Haber in sahibi olarak da tanınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

android in eline su bile dökemez...

Bmw mi mercedes mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

Control centerda 3g ac kapat hala gelmemis, bir tek bu üzdü. ...Kapali sistemi acmaya yonelik adimlar atilmis. ...

telefonum jb'li ve yine de 3g aç-kapat butonunu control centera koymadım. iki dk pil ömrü için aç-kapa uğraşamam. genel de benim gibi düşünüyor ki koymamışlar.
    kapalı sistemi açmaya yönelik ne adım var? zaten 3-5 başlıkta birşeyler yazmışlar ama ben öyle birşey görmedim. somut birşeyler söyleseydin de anlasaydık.

benim gördüğüm somut açıklanan özellikler:

-artık sağlık ve fitness programları datalarımızı doktor ve antrenörümüzle paylaşabilecek.
    -programlar ve resimlerimizi ailemizle paylaşabileceğiz
    -klavye daha akıllı olacak ve mail ya da sms yazarken farklı davranacak (burda otomatik tamamlamanın tahmin özelliğinden bahsediyor sanırım).

başka da çok net bir açıklama göremedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

android in eline su bile dökemez...

Bmw mi mercedes mi ?

Doğan selex

• İşe yaramayan birkaç özellik dışında ben bir gelişme göremedim. Android 4.5 veya 5.0 çıktığı zaman bunu fena tokatlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Control centerda 3g ac kapat hala gelmemis, bir tek bu üzdü. ...Kapali sistemi acmaya yonelik adimlar atilmis. ...

telefonum jb'li ve yine de 3g aç-kapat butonunu control centera koymadım. iki dk pil ömrü için aç-kapa uğraşamam. genel de benim gibi düşünüyor ki koymamışlar.
    kapalı sistemi açmaya yönelik ne adım var? zaten 3-5 başlıkta birşeyler yazmışlar ama ben öyle birşey görmedim. somut birşeyler söyleseydin de anlasaydık.

-artık sağlık ve fitness programları datalarımızı doktor ve antrenörümüzle paylaşabilecek.
    -klavye daha akıllı olacak ve mail ya da sms yazarken farklı davranacak (burda otomatik tamamlamanın tahmin özelliğinden bahsediyor sanırım).

Ben de hücresel veri konusunda zırt pırt aç/kapa yapmayı sevmeyen biriyim + 3G hariç hücresel veriyi de kontrol merkezine koy diyorlarsa onu da bildirim almak için istemem. Ama genel ne yazık ki bizim gibi düşünmüyor, çoğunluk istiyor. Çoğunluğun ihtiyacı varsa koysunlar. Rahatsız etme çok daha gereksiz bence, bir kere ayarlıyorsun bir daha dokunmuyorsun, toplantı/namaz gibi durumlarda iphone'daki en sevdiğim özelliklerden biri olan ve neredeyse hiçbir android/diğer telefonda bulunmayan yandaki sessiz kilidi kullanılabilir.

Sistemi açma konusunda sanırım geliştiricilerin de klavye/bildirim merkezi için widget tasarlayabilmesini ve TouchiD, bildirimlere hızlı cevap verebilme gibi durumların üçüncü parti uygulamalar için de açılmasını söylemek istemiş arkadaş. Özellikle klavye ve widgetlar.

mulholland dr.;

Hocam akıllı klavye için 8 ya da 10 dil gösterildi, Türkçe içlerinde yok. Siri için yeni eklenen 22 dil sayılmadı, inşallah onların arasında vardır. Ama Amerikalı arkadaşım var mesela, Siri çok gereksiz diyor, hiç kullanmıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 2 Haziran 2014; 23:42:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

iPad 2 efsane oldu valla

Hemde ne efsane(!) iPhone 4 alamazken bu eski tabletin alması gerçekten ilginç.

Hocam kusura bakmayın ama İos7 ile ipad2 kullanıyorum.Cihaz yağ gibi akıyor hiçbir kasma donma yaşatmıyor ki ios8 dede yaşatcagınız sanmıyorum.Apple'nin şuana kadar yaptıgı en iyi alet bana göre ipad 2 gerek şarj süresi gerek kalitesi gerekse stabilitesiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Daha somut aciklayayim madem.

Touch id, icloud gibi ozellikler bir uygulama gelistirici tarafindan cok daha kapsamli kullanilabilecek artik. Bu ozgurlugu sunduklarini belirttiler. Cydiada bir tweak touch id kullanarak x bir islemi basarabiliyorsa, bundan sonra uygulama gelistiriciler de yapabilecek. Ha tabii ki play store gibi malware kaynayan bir yerden gelmeyecek bunlar, app store'dan gelecek.

Konudan ayri ornek olarak Spotlight kullanilabilir olmus mesela artik. Telefonunda bunu kullanan kimse yokken artik hemen herkes kullanacaktir eminim. Cunku direkt internet uzerinden sonuclar cikariyor olacak artik. Bir nevi google now.

Bahsettigin akilli klavyenin turkce destekleyip desteklemedigini ileride gorecegiz ayrica detay verilmedi.

• Apple eyvallah iyi güzel kalite ürün yapıyor ama şu fiyat politikasından artık sıkıldık, 2000 lira üzeri para bayıldıktan sonra android tarafında çok sağlam alternatifler ortaya çıkıyor. Iphone 6 1500 TL civarında girsin piyasaya bakalım noluyor. TL bazında konuşuyorum tabi ama yurtdışında da bu olay böyle iphone insanlara pahalı geliyor.
  • Suprémacy kullanıcısına yanıt
    Adam niye 1500 liraya çıkarsın iphone u iphone dan daha dandik plastikler 2000 liraya satılıyor.Üstelik iphone un 1 tane sağlam rakibi yok karşısında ne oldu geçen seneki telefonları güncelleme alıyor mu ? ama iphone 4s bu gün hala güncelleme alıyor
  • 4s'de iOS 8 betayı deneyenler sonuçları yazabilir mi ?
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Haklisin simdi o dillerin bulundugu kare gozumun onune geldi, turkce yok akilli klavyede dedigin gibi.

Siri icin ise yorumum, nadiren kullandigim bir ozellik. Fakat bekleyeni cok, ozellikle turkce olarak. Milletin gazini alir biraz siri.

Benim gunluk yasamim icin her seyden once en vurucu ozellik continuity oldu.http://www.apple.com/ios/ios8/continuity/

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Benim merak ettiğim acaba ios8 e kadar iOS 7 için 7.1.2 veya 7.1.3 gibi bir ara güncelleme alır mıyız.. Yoksa direk 8i mi sürerler?

Düzeltme şekinde ara iOS7 sürümleri sunulur çünkü daha yaklaşık 3 ay cihazlar iOS7 kullanacak

İnşallah dediğin gibi olur dostum

• Gelişmeleri beğendim hoşuma gitti

• iphone tanıtıldı mi

• Beyler nereye yazsam bilemedim ama Dev. hesabı olan biri bana ulaşabilir mi? iOS 8'i test etmek istiyorum ciddi.
  • Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti. Apple in kendi sitesinde RETİNA EKRANLI MACBOOK AİR yazisi buldum. Ben bugun tanitilir diye tahmin ediyordum ama olmadi. E peki bu yazinin ne isi var burada ???

• Xperia Z1-Z2 mi dandik plastik ? One M8 mi dandik plastik ?
  • Suprémacy kullanıcısına yanıt
    Seneye güncelleme almadıkları zaman aralarında hiçbir fark kalmıyıcak z1 in ve m8 in iphonden daha iyi hiçbir iyi yanı yok Apple fanboy u değilim ancak bu tip firmalar kendi işletim sistemlerine geçmedikleri sürece çöp olarak kalacak

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.