Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
5
Favori
22.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Ciddiye almışlar

Kafaları yanmış iyice ona buna bulaşacağım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Seneye güncelleme almadıkları zaman aralarında hiçbir fark kalmıyıcak z1 in ve m8 in iphonden daha iyi hiçbir iyi yanı yok Apple fanboy u değilim ancak bu tip firmalar kendi işletim sistemlerine geçmedikleri sürece çöp olarak kalacak

Size katılmıyorum

Galaxy Note 3 kullanıyorum, 4 seneye yakında iphone kullandım, en son kullandığım modelde iphone 5 idi

İOS 7 tanıtım yazısını Türkiye'de ilk yazanlardanım

Acıkcası buyuk ekranlı bır ıphone u heyecanla bende beklıyorum ama yınede bır Note 3 telefonumda kullandıgım ozellıklerı hıc bır zaman ıphone da goremıcegımıde bılıyorum

yanlıs anlamayın karsılastırma ıcıne gırmıcem sadece bır tane ornek vereyım

yenı bır projektor aldım ve projektorun kumandası kutusunda duruyor ve hıc bır zamanda acılmıcak, satarkende sıfır seklınde satıcam projektor ıle beraber. Neden mı pekı ? cunku Note 3'de IR remote ozellıgı var ve harıka bır smart remote ır programı var. Daha projektor gelır gelmez telefonu kumanda yaptım bıle. Aksam yatarken telefonda bır tusa basıyorum evdekı butun cıhazları klımada dahıl kapatıyor. Evet tek bır tusla sonra basıyorum yatagıma gıdıyorum.

Sark konusuna gırmıyorum bıle, note 3 ıle root lu bır halde sadece ekran suresı olarak 6 - 7 saat yogun kullanımda alıyorum. Artı olarak telefonu battery kıt ıle hıc bır zaman sarja koymuyorum. zaten bır gun cok yogun kullanımımla rahat goturuyor.

Bakın Note 3 evımın cıvarına gelınce otomatı olarak algılayıp wıfı yı acıyor ve 3g yı kapatıyor. yada telefonu kullanmadıgım zaman 3g yı kapatıp edge'e gecıyor. Evden cıktıgım andada otomatık 3gyı acıp wıfı yı kapatıyor. Bu androıdın bır ozellıgı. Bu ozellıkler arasında edge baglantısına dusum ıcın sadece root gerekıyor.

IOS konusuna gelınce Androıd her zaman ucuncu partı yazılımcıları desteklıyor. Evet IOS cok kalıtelı, cok stabıl, ama artık androıdde cok stabıl olmaya basladı. bunu s3, s4, note 2, note 3 telefonu sureklı olarak kullanan ve bır cok androıd modelı telefonu test eden bırı olarak yazıyorum. Ozellıkle IOS 7 ıle beraber Apple androıd'ı kopyalamaya basladı. IOS 8 konusunda ben cok seyler beklıyordum ama yıne bır hayal kırıklıgı oldu. Burda tanıtılan seyler cok uzun zamandır Androıd platformunda var. Su yenı tanıtılan klavye swıft key benzerı bır sey. Ama malesef daha yenı IOS platformuna gelıyor. Saglık uygulamaları dersenız Samsung S4 ıle buna basladı, su anda stresınızı bıle olcebılen olcumler yapabılen cıhazları var. Gelısmıs bır Shealth uygulaması var ve Apple yıne esınlenıp ıhealth uygulamasını cıkardı. Yogun olarak bısıklet surmeye basladım, aynı anda arka planda bes tane programı gps acık olarak calıstırıyorum ve ekranı ıkıye bolup bır ekranda nabzımı olcen programı dıgerındede kat ettıgım yoldakı verılerımı baska bır uygulamadan ızlıyorum, yanı aynı anda ıkı programı ekranda kullanıyorum. Apple'da boyle bır sey yapma ımkanınız ıos 8 ıle bıle yok.

IOS'un bence bu tanıtımdakı tek faydalı yanı ucuncu partı yazılımlara destek vermesı. Bu daha cok ozgurluk demek olacaktır. Ama bır yere kadar o kadar. Apple her zaman stabılıteyı korumak ıcın ıslemlerı sınırlar. Ornegın o kadar zaman gecmesıne ragmen touch ıd olayını yenı dıger kullanıcılara actılar. Oysakı Samsung bunu paypal ıle coktan yaptı.

Note 3'un yapabıleceklerı ve Apple'ın yapamayacakları dıye bır lıste yapsam sabaha kadar yazı yazmak zorunda kalırım. Apple bu kafa ıle gıderse bır bes sene ıcerısınde satıslarında cok cıddı dususler yasayacak. Eylulde cıkaracagı buyuk ekranlar ve ıwatch muhtemelen satıs patlatması yasatacaktır ancak bence karaborsa bıle olsa telefonları etkısı bır ıkı seneyı gecmeyecek. Bu arada zaten Apple'ın hısse senedı degerlerını son ıkı sene ıcınde ıncelersenız 700 lerden 400 lere dustugunu gorebılırsınız. Bunun sebebıde bu kadar satıs patlaması yasayan bır fırmanın yenılıkcı hıc bır urun cıkaramamasıdır.

• Android ile ios un farkı şudur.

Android de siz telefona hukmedip kullanabilirsiniz
    ios da telefon sizi kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

eskiden ios kesinlikle üstündü. ancak android şuanda bariz şekilde önde gidiyor. wp de çok hızlı gelişiyor. 2015 sonları 2016 başlarında wp bile rahatça geçebilir seviyeye gelirse şaşmam

Katılıyorum.

Lumia kullandığım için demiyorum ancak İOS çok kan kaybediyor. (Bir önceki telefonum İPhone idi İOS 7 den sonra telefonumu değiştirdim). Şuan sürekli piyasa kaybediyor. Alale acele İOS 8 çıkarmaları da buna işaret. 7 çıkalı ne kadar oldu ki 8 çıkarmaya heveslendiniz ne bu acele ? Madem kullanıcıların %97si beğendi İOS 7yi neden yeni bir risk alasınız ki ?

WP yavaş gelişiyor ama sağlam gelişiyor WP nin şuan en büyük sıkıntısı optimizasyon. Onun haricinde akıcılığı stabilliği herşeyi on numara. Uygulama ve optimizasyon sıkıntısını halledince durdurulamaz bir hale gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Benim emektar iP4 ü taca atmışlar... Şu 6 gelsinde telin emeklilik vakti geldi...

Çıktığı günden beri taş gibi sağlam son zamanlarda pil pert oldu ama 6 ya kadar idare edicez

Aynı durumdayım 6 gelsinde 5s fiyatları düşer inşallah de bir 5s alırım oda 2-3 sene idare etse yeter
  • İphone 4 güncellemeyi alamayacak malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Android ile ios un farkı şudur.

Android de siz telefona hukmedip kullanabilirsiniz
    ios da telefon sizi kullanır.

• Ulan ya iyi güldüm gece gece.

Yok efendim sağlık bilgilerimizi antrenörümüzle paylaşabilecekmişiz.
    Adam buna seviyior yahu. Kimsin olm sen? Bayrampaşadan taksici muratsın işte. Aylık kazancın 1700 lira. Kredi kartına 64 ay taksit ile borca girip hiç bi işine yaramayacak 3000 liralık telefon alacaksın.

E tabi o kadar para verince de insan kazıklanmadığına ikna etmek istiyor kendini. Böyle aptal aptal özelliklere sevinesi geliyor, sahipleniyor.

Siri de Türkçe nasıl olmaz ayrıca.

• androidde yillardir olan ozellikleri yeni koymuslar ve bi guruh hunharca alkisliyor. bu ne sacmalik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonuna bir yığın ıbık zıbık uygulama oyun yükleyip rehberi 18 saniyede açan androidçi arkadaşlar kendi bölümlerine gidebilirmi?
    Alamıyorsunuz iPhone'u, konuyu batırmışsınız. Tamam iphone tü kaka, gidin hadi bölümünüze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Telefonuna bir yığın ıbık zıbık uygulama oyun yükleyip rehberi 18 saniyede açan androidçi arkadaşlar kendi bölümlerine gidebilirmi?
    Alamıyorsunuz iPhone'u, konuyu batırmışsınız. Tamam iphone tü kaka, gidin hadi bölümünüze.

Kendinize gelin? Nexus 5 Kullanıyorum ve iPhone'u kalitesiz, tasarımda yalvaran gözlerle bakan, ince uzun çirkinlik görüyorum. Cebinizden sırf iPhone diye alın terinizi ve daha berbatı ailenizin emeğini veriyorsun. Ayıp değilmi bu rezilliğe verdiğin değer. Hem Nexus 5 gibi akıcı ve şık telefon almayı reddediyorsun hemde ekstradan para sayıyorsun. Rehber mikrosaniyede açılıyor, Ha sözün Galaxy ACE içinse eyvallah. Bi ara denk gelirsen eline nexus falan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masionette9

quote:

Telefonuna bir yığın ıbık zıbık uygulama oyun yükleyip rehberi 18 saniyede açan androidçi arkadaşlar kendi bölümlerine gidebilirmi?

Kendinize gelin? Nexus 5 Kullanıyorum ve iPhone'u kalitesiz, tasarımda yalvaran gözlerle bakan, ince uzun çirkinlik görüyorum. Cebinizden sırf iPhone diye alın terinizi ve daha berbatı ailenizin emeğini veriyorsun. Ayıp değilmi bu rezilliğe verdiğin değer. Hem Nexus 5 gibi akıcı ve şık telefon almayı reddediyorsun hemde ekstradan para sayıyorsun. Rehber mikrosaniyede açılıyor, Ha sözün Galaxy ACE içinse eyvallah. Bi ara denk gelirsen eline nexus falan al

Kardeşim hayat memat meselesi haline getirmeyin şu konuyu, günün 6 saatini forumlarda iphone a çamur atmakla geçiriyorsunuz.
    Başka bir işiniz uğraşınız yokmu gecenin bu saatinde şu konuyu batırmaktan başka?

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim hayat memat meselesi haline getirmeyin şu konuyu, günün 6 saatini forumlarda iphone a çamur atmakla geçiriyorsunuz.
    Başka bir işiniz uğraşınız yokmu gecenin bu saatinde şu konuyu batırmaktan başka?

Kardeşim atamadan duramıyoruz şu Androidin keyfini aldıktan sonra ne yapalım? Doğru yola sevk etmeye çalışıyoruz
    Apple'ın WWDC 14 Etkinliği Canlı Yayını Bu Akşam 19:30'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masionette9 -- 3 Haziran 2014; 3:59:20 >

• Masionette9 kullanıcısına yanıt
    Ne tesadüf dünyanın en iyi özellikleri SENİN telefonunda toplanmış :D Bu kadar tesadüf olamaz yani.

Kasım 2011 yılında aldığım iPhone 4s'ime iOS 8'i yükleyerek jübilesini yaptırıyorum. Atomu parçalayamıyor ancak kendi sahip olduğu kimi zaman basit ama kullanışlı, kimi zaman rakiplerinden önde olduğunu hissettiren özelliklerinden ötürü ayrıca kendisiyle aynı sene çıkmış Galaxy S2 telefonundan çok daha uzun ömürlü olduğundan dolayı parasını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. (S2 : Mart - 4s : Ekim) 1800 Tl ye mal olmuştu kayıt dahil. 1 sene daha beni götürecek. Darısı Mac'in başına
  • oh be daha bildirim gelmicek di mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim atamadan duramıyoruz şu Androidin keyfini aldıktan sonra ne yapalım? Doğru yola sevk etmeye çalışıyoruz

Xperia S kullandıktan sonra iPhone 5 e geçtim daha da Android kullanmam. Ki şıklık konusunda da HTC ve Sony Android telefonlarda başı çeker Nexus daha çok çin malı Pinfon5 lere benziyor. Androidin neresinden zevk aldığınızı hala anlamış değilim bunu da ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum. Hem de milletin cebinden çıkandan size ne? Herkesin derdi kendine. Böyle konuları kirletmeyin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

iPad 2 efsane oldu valla

Hemde ne efsane(!) iPhone 4 alamazken bu eski tabletin alması gerçekten ilginç.

Gereksiz olmuş sanki yani sadece gorunuş değişir o kadar acayip te kasar tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Şu zihniyeti görünce forumdan soğuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

quote:

quote:

quote:

quote:

Xperia S kullandıktan sonra iPhone 5 e geçtim daha da Android kullanmam. Ki şıklık konusunda da HTC ve Sony Android telefonlarda başı çeker Nexus daha çok çin malı Pinfon5 lere benziyor. Androidin neresinden zevk aldığınızı hala anlamış değilim bunu da ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum. Hem de milletin cebinden çıkandan size ne? Herkesin derdi kendine. Böyle konuları kirletmeyin lütfen.

ANLAYAMAZSIN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.